Spanien Marocko – odds tips Spanien Marocko, Fotbolls VM 2018!

Spanien Marocko - odds tips Spanien Marocko, Fotbolls VM 2018!

Speltips på Spanien Marocko speltips VM 2018

Speltips Spanien Marocko odds VM 2018? Här hittar du speltips på Spanien vs Marocko odds i VM 2018! Spanien Marocko är den tredje och sista matchen i gruppspelet för de båda. När det kommer till Marocko är man redan utslagna. Detta efter att ha förlorat mot både Iran och Portugal. Nu spelar man för sin heder i sista gruppspelsmatchen innan man åker hem, det är dock inte samma sits för Spanien. Spela på matchen till bäst odds =>

Världsmästarna från 2010 spelade 3-3 mot Portugal och vann mot Iran. Nu återstår det att se om man slutar etta, tvåa eller till och med trea i gruppen. Skulle Spanien förlora mot Marocko samtidigt som Iran slår Portugal blir det respass för spanjorerna. Det mesta tyder på att det blir en svängig match mellan de båda lagen och man kan vinna fina pengar på detta möte.

Spanien och Marocko ställs mot varandra på mäktiga Kaliningrad-stadion i Kaliningrad. Det är nu det ska avgöras hur Grupp B kommer att se ut efter att man spelat samtliga tre omgångar.

Spanien Marocko - odds tips Spanien Marocko, Fotbolls VM 2018!

Speltips Spanien Marocko odds tips

Vi har nu kommit till den tredje omgången i gruppspelet. Nu ställs Spanien mot Marocko och vi på Silly Season Sverige har publicerat speltips och de bästa oddsen på matchen. Nedan hittar ni de senaste oddsen på denna match. Det är även nu man kan hitta det bästa spelet som man tror kan hända. Det är allt från 1×2 till över/under-spel och gardering som det går att spela på. Vi har tagit fram de bästa oddsen och det är bara att välja vad du vill spela på. Här är odds tips och bästa odds inför Spanien vs Marocko matchen:

Speltips Spanien Marocko & odds tips 1X2

Odds på Spanien-vinst (1): 1,36
Bäst odds på Oavgjort (X): 5,25
Odds på Marocko-vinst (2) 10,00

Bäst odds Marocko eller Oavgjort (1 X): 1,06
Bäst odds Spanien eller Marocko (1 2): 1,18
Bäst odds Marocko eller Oavgjort (2 X): 3,40

Spanien att vinna VM 2018: 20,00

Speltips Spanien Marocko odds – bästa odds tips på mål!
Båda lagen gör mål: JA (2,05) NEJ (1,73)

Över 2,5 mål: 2,50
Under 2,5 mål: 1,54

Ronaldo/Messi gör mål under VM: 4,00

Spela på Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo gör mål under VM – få 4,00 i odds här =>

Spanien Marocko - odds tips Spanien Marocko, Fotbolls VM 2018!

Speltips Spanien Marocko

Spelbolagen Unibet och bet365 menar på att det är en väldigt jämn match och såväl Marocko som Spanien har goda odds att vinna mötet.

Oddsen hos Unibet och bet365 för Spanien (1,36) och Marocko (10,00) är bland de högsta på marknaden. Det är bra odds oavsett om du vill spela på Spanien eller Marocko. Iberierna behöver en vinst för att ta förstaplatsen samtidigt som Marocko inte har någon chans att gå vidare från gubbspelet.

Mycket pekar mot en spansk vinst. Många betting sidor valt att ganska låga odds på Spanien. Kombinerar man det dock med ett annat odds kan det bli en fin utdelning.

Speltips Spanien Marocko? Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds.

Vårt speltips inför Spanien Marocko + erbjudanden och kampanjer med odds tips!

Rekommenderat speltips på Spanien – Marocko är en vinst för Spanien (1,36), samtidigt som det kommer att göras mindre än 2,5 mål (1,54). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Spanien och Marocko är två lag är bra defensivt.

Det finns många olika tips att rygga men dessa är de tre som vi tror kommer att gå igenom.

Spanien vs Marocko odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det är något vi kommer få reda på under måndagen den 25 juni. Spanien behöver de tre poängen för att säkra gruppvinsten och man kommer gå framåt för att försöka göra så många mål som möjligt.

Spaniens VM trupp är full med stjärnor från La Liga och Premier League. Marockos VM-trupp har inte lika många stjärnor men man har ett starkt lag som kan stå emot bra mot ’La Roja’. Vem vinner fotbolls VM 2018? Det är framför allt Spanien som många tror kommer vinna VM 2018 enligt oddset.

Här är oddsen för lagen i gruppen 

Odds VM grupp B Bäst odds att
vinna gruppen
Bäst odds att
vinna VM 2018
Spanien vinnare odds fotbolls VM 2018 Spanien 1,50 8,00
Portugal vinnare odds fotbolls VM 2018 Portugal 3,10 21,00
Marocko vinnare odds fotbolls VM 2018 Marocko 16,00 501,00
Iran vinnare odds fotbolls VM 2018 Iran 31,00 401,00

I de båda lagen finns väldigt många bra spelare. Det är framför allt i Spanien som några av de bästa i världen. I laget finns namn som Pique, Iniesta, Isco, Diego Costa och David Silva. Flera av de är de bästa straffläggarna i VM 2018. De är alla spelare som har chans att vinna skytteligan i fotbolls VM 2018 och bli VM skyttekung 2018.

Spanien hade en turbulent situation precis innan VM då man sparkade sin tränare. Detta efter att han förhandlat bakom ryggen med Real Madrid. Trots det är en vinst för Spanien i VM enligt oddsen ungefär lika höga som de var tidigare. Drygt 8.00 gånger pengarna på att de att lyckas ta hem titeln.

Spanien Marocko odds 25 juni 2018

Odds Spanien – Marocko? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Spanien och MarockoKaliningrad-stadion. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande.

Vill du tippa på att Spanien vinner mot Marocko är oddset 1,36 gånger pengarna. Ifall du spela på Marocko som vinnare är det oddset 10,00 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 5.25i odds som bettingbolagen erbjuder.

Odds på Spanien-vinst (1): 1,36
Bäst odds på Oavgjort (X): 5,25
Odds på Marocko-vinst (2) 10,00

Spanien Marocko trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Spanien Marocko VM-trupper och förväntad Spanien Marocko laguppställning och startelvor:

Spanien laguppställning och förväntade startelvor

Här är Spaniens laguppställning och förväntade startelva mot Marocko:

Målvakter: David de Gea (Man United), Kepa Arrizabalaga (Athletic), Pepe Reina (Napoli)
Försvarare: Dani Carvajal, Álvaro Odriozola, César Azpilicueta, Sergio Ramos, Gerard Piqué, Nacho Fernández, Jordi Alba, Nacho Monreal
Mittfältare: Sergio Busquets, Saúl Ñíguez, Koke, Thiago, Andrés Iniesta, Isco, Marco Asensio, David Silva
Anfallare: Diego Costa, Iago Aspas, Lucas Vázquez, Rodrigo Moreno

Marocko laguppställning och förväntade startelvor

Här är Marockos laguppställning och förväntade startelva mot Spanien:

Målvakter: Mounir El Kajoui, Yassine Bounou, Ahmad Reda Tagnaouti

Försvarare: Mehdi Benatia, Romain Saiss, Manuel Da Costa, Badr Benoun, Nabil Dirar, Achraf Hakimi, Hamza Mendyl

Mittfältare: M’barek Boussoufa, Karim El Ahmadi, Youssef Ait Bennasser, Sofyan Amrabat, Younes Belhanda, Faycal Fajr, Amine Harit

Anfallare: Khalid Boutaib, Aziz Bouhaddouz, Ayoub El Kaabi, Nordin Amrabat, Mehdi Carcela, Hakim Ziyech

Speltips Spanien Marocko

Spanien – Marocko speltips, odds, på TV & live stream

Nedan hittar du de bästa erbjudandena när det kommer till VM 2018. Allt från riskfritt spel till gratisspel och oddsbonusar finns tillgängliga hos marknadens bettingsidor. Kolla in vilka du gillar och vilket som är det spelbolag med bäst odds i ditt tycke.

Läs mer om Spanien vs Marocko speltips och fotbolls VM 2018

Speltips Spanien Marocko? För dig som vill spela på Spanien Marocko så har vi tagit fram speltips och bästa odds tips inför Spanien Marocko Fotbolls VM 2018.  Nu är VM 2018 oddsen är släppta och det går att se ifall Spanien Marocko är favoriter att vinna fotbolls VM. För dig som vill tippa på VM vinnaren så kan du självklart spela på vem som vinner Fotbolls-VM 2018.

Du hittar bästa fotbolls VM odds och Spanien Marocko match på speltips VM i fotboll 2018. För dig som vill få freebets, riskfria spel, gratisspel och oddsbonusar inför Spanien Marocko fotbolls VM odds erbjudanden & kampanjer!

Du hittar allt från VM 2018 tv-kanal, spelschema alla matcher i VM 2018 och Spaniens matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2018 och bäst odds på fotbolls VM.

Läs mer på spanska fotbollsförbundets hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply