Speltips Serbien Schweiz – odds tips Serbien Schweiz, Fotbolls VM 2018!

Speltips Serbien Schweiz
bet365

Speltips på Serbien Schweiz speltips VM 2018

Speltips Serbien Schweiz odds VM 2018? Här hittar du speltips på Serbien vs Schweiz odds i VM 2018! Serbien Schweiz. Här kommer två lag som började väldigt starkt. Det handlar om Serbien och Schweiz, som fick tog tre respektive en poäng i sina första matcher – hur fortsätter resan? Spela på matchen till bäst odds =>

Serbien och Schweiz kommer att spelas på Kaliningrad Staddium i Kaliningrad. Det här kommer att vara de båda lagens andra matcher.

Speltips Serbien Schweiz - odds tips Serbien Schweiz, Fotbolls VM 2018!

Speltips Serbien Schweiz Odds

Vad det gäller den här matchen, Serbien vs Schweiz, så har vi på redaktionen fram en del speltips och  även debästa oddsen inför Serbien vs Schweiz. Serbien – Schweiz är den andra matchen i VM 2018s gruppspel. Det här blir en bra värdemätare för båda lagen egentligen. Här är odds tips och bästa odds inför Serbien vs Schweiz matchen:

Speltips Serbien Schweiz & odds tips 1X2

Odds på Serbien-vinst (1): 3,10
Bäst odds på Oavgjort (X): 3,05
Odds på Schweiz-vinst (2) 2,55

Bäst odds Schweiz eller Serbien (1 2): 1,40
Bäst odds Schweiz eller Oavgjort (1 X): 1,54
Bäst odds Serbien eller Oavgjort (2 X): 1,38

Serbien att vinna VM 2018: 101,00
Schweiz att vinna VM 2018: 1001,00

Speltips Serbien Schweiz odds – bästa odds tips på mål!
Båda lagen gör mål: JA (2,06) NEJ (1,72)

Över 2,5 mål: 2,55
Under 2,5 mål: 1,54

Ronaldo/Messi gör mål under VM: 4,00

Spela på Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo gör mål under VM – få 4,00 i odds här =>

Bästa odds Serbien Schweiz

Speltips Serbien Schweiz

Spelbolagen Unibet och bet365 menar på att det är en väldigt jämn match och såväl Schweiz som Serbien har goda odds att vinna mötet.

Oddsen hos Unibet och bet365 för Serbien (3,10) och Schweiz (2,55) visar att Serbien är favoriter att vinna denna match. Dock är det bra odds oavsett om du vill spela på Serbien eller Schweiz. Det mesta tyder på att det blir en jämn match, även om schweizarna känns som aningen favoriter.

Speltips Serbien Schweiz? Tittar vi på några av spelbolagen som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds.

Vårt speltips inför Serbien Schweiz + erbjudanden och kampanjer med odds tips!

Rekommenderat speltips på Serbien – Schweiz är en vinst för Serbien (3,10), samtidigt som det kommer att göras mindre än 2,5 mål (1,53). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Serbien och Schweiz är två lag är bra defensivt.

Det finns många olika tips att rygga men dessa är de tre som vi tror kommer att gå igenom.

Serbien vs Schweiz odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det är något vi kommer få reda på under kvällen till fredagen. Det viktigaste är kanske dock inte att vinna matchen, utan en delad pott för båda lagen kan vara helt okej.

Idag så möts Serbiens VM trupp och Schweizs VM trupp. Vem vinner fotbolls VM 2018? Det kommer varken den serbiska VM-truppen eller den schweiziska VM-trupperna att göra. För chanserna att vinna VM 2018 enligt oddset inte så högt.

Så här ser oddset ut för både Serbien och Schweiz att gå vidare från gruppen och vinna fotbolls VM 2018:

Odds VM grupp E Bäst odds att
vinna gruppen
Bäst odds att
vinna VM 2018
Brasilien vinnare odds fotbolls VM 2018 Brasilien 1,27 5,00
Schweiz vinnare odds fotbolls VM 2018 Schweiz 8,50 81,00
Serbien vinnare odds fotbolls VM 2018 Serbien 8,50 126,00
Costa Rica vinnare odds fotbolls VM 2018 Costa Rica 21,00 351,00

Det här kan bli en ganska passiv match. För Schweiz del så skulle ett X innebära att de kan vinna i den sista matchen mot Costa Rica för att troligtvis gå vidare. Det samtidigt som Serbien vid vinst kommer att vara klara som sämst tvåa.

Just därför, trots oddsen, lär vi får se ett ganska så passivt Schweiz, som dock inte kommer att vara rädda för att anfallare. Men det samtidigt som serberna lär vara mer benägna att vinna då de möter Brasilien i den sista matchen av gruppspelet.

Serbien Schweiz odds 22 juni 2018

Odds Serbien – Schweiz? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Serbien och SchweizKaliningrad Kaliningradium. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande.

Vill du tippa på att Serbien vinner mot Schweiz är oddset 3,10 gånger pengarna. Ifall du spela på Schweiz som vinnare är det oddset 2,55 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 3.05 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Odds på Serbien-vinst (1): 3,10
Bäst odds på Oavgjort (X): 3,05
Odds på Schweiz-vinst (2) 2,55

Speltips med förhöjda odds tips erbjudanden och kampanjer:

Ronaldo/Messi gör mål under VM: 4,00

Spela på Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo gör mål under VM – få 4,00 i odds här =>

Serbien/Schweiz att vinna VM 2018: 1001,00 & 101,00

Serbien Schweiz trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Serbien Schweiz VM-trupper och förväntad Serbien Schweiz laguppställning och startelvor:

Serbien laguppställning och förväntade startelvor

Här är Serbiens laguppställning och förväntade startelva mot Schweiz:

Målvakter: Vladimir Stojkovic, Predrag Rajkovic, Marko Dmitrovic

Försvarare: Aleksandar Kolarov, Antonio Rukavina, Milan Rodic, Branislav Ivanovic, Uros Spajic, Milos Veljkovic, Dusko Tosic, Nikola Milenkovic

Mittfältare: Nemanja Matic, Luka Milivojevic, Marko Grujic, Dusan Tadic, Andrija Zivkovic, Filip Kostic, Nemanja Radonjic, Sergej Milinkovic-Savic, Adem Ljajic

Anfallare: Aleksandar Mitrovic, Aleksandar Prijovic, Luka Jovic

Schweiz laguppställning och förväntade startelvor

Här är Schweizs laguppställning och förväntade startelva mot Serbien:

Målvakter: Roman Buerki, Yvon Mvogo, Yann Sommer

Försvarare: Manuel Akanji, Johan Djourou, Nico Elvedi, Michael Lang, Stephan Lichtsteiner, Jacques-Francois Moubandje, Ricardo Rodriguez, Fabian Schaer

Mittfältare: Valon Behrami, Blerim Dzemaili, Gelson Fernandes, Remo Freuler, Xherdan Shaqiri, Granit Xhaka, Steven Zuber, Denis Zakaria

Anfallare: Josip Drmic, Breel Embolo, Mario Gavranovic, Haris Seferovic

Odds Serbien Schweiz

Serbien – Schweiz speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Schweiz och Serbien. Inför Serbien vs Schweiz så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Läs mer om Serbien vs Schweiz speltips och fotbolls VM 2018

Speltips Serbien Schweiz? För dig som vill spela på Serbien Schweiz så har vi tagit fram speltips och bästa odds tips inför Serbien Schweiz Fotbolls VM 2018.  Nu är VM 2018 oddsen är släppta och det går att se ifall Serbien Schweiz är favoriter att vinna fotbolls VM. För dig som vill tippa på VM vinnaren så kan du självklart spela på vem som vinner Fotbolls-VM 2018.

Du hittar bästa speltipset inför fotbolls VM 2018 och Serbien Schweiz match på bra speltips VM 2018. För dig som vill få free bets, riskfritt spel, boostade odds och bästa oddsbonusar inför Serbien Schweiz VM 2018 erbjudanden & kampanjer!

Du hittar allt från VM 2018 tv-kanal, spelschema alla matcher i VM 2018 och Serbiens matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2018 och bäst odds på fotbolls VM. Läs mer på serbiska fotbollsförbundets hemsida.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply