Speltips Ryssland Saudiarabien – odds tips Ryssland Saudiarabien, Fotboll VM 2018!

Speltips Ryssland Saudiarabien - bästa odds tips premiärmatch fotbolls VM 2018!

Speltips på Ryssland Saudiarabien speltips VM 2018

Speltips Ryssland Saudiarabien odds VM 2018? Här hittar du speltips på Ryssland vs Saudiarabien odds i VM 2018! Ryssland Saudiarabien VMs premiärmatch 2018. Det är alltså nu som VM, äntligen, kommer att dra igång. Efter fyra års väntan och mängder av förberedelser så kommer VM äntligen att kickas igång. I sedvanlig VM så kommer det hör att göras genom att låta värdnationen spela.

Speltips 1: spela att det blir Över 2,5 mål i matchen – få 10,00 i odds omsättningsfritt här =>

Speltips 2: spela att blir 1,0 mål i matchen – få 26,00 i odds här =>

I VM 2018 är värdlandet Ryssland, och deras motstånd kommer att bli Saudiarabien. Ryssarna bör ju vinna den här matchen, då de är favoriter. Men bollen är rund, och asiaterna från Saudiarabien vill säkert förstöra premiärfesten för hemmalandet. Spela på matchen till bäst odds =>

Ryssland och Saudiarabien kommer att spelas på Luzhniki Stadium i Moskva. En arena som har plats för cirka 81 000 åskådare. Här kommer alltså VM-premiären att spelas 2018.

Odds tips Ryssland Saudiarabien - 10 i odds på över 2,5 mål omsättningsfritt

Speltips Ryssland Saudiarabien Odds

Speltips Ryssland Saudiarabien? När det kommer till denna match Ryssland vs Saudiarabien så har vi på Silly Season Ryssland tagit fram oddsen. Ryssland – Saudiarabien är den sista matchen i genrepet till VM 2018. Detta blir en bra värdemätare för vad som komma skall? Här är odds tips och bästa odds inför Ryssland vs Saudiarabien matchen:

Speltips Ryssland Saudiarabien & odds

Odds på Ryssland-vinst (1): 1,50
Odds på Oavgjort (X): 4,15
Odds på Saudiarabien-vinst (2) 9,00

Odds på Saudiarabien eller Ryssland (1 2): 1.25
Odds på Saudiarabien eller Oavgjort (1 X): 2,85
Odds på Ryssland eller Oavgjort (2 X): 1,07

Speltips Ryssland Saudiarabien odds – mål
Odds båda lagen gör mål: JA (2,43) NEJ (1,56

Förhöjt odds tips på 1,0 mål: 26,00

Odds på Över 2,5 mål: 2,60
Förhöjt odds på Över 2,5 mål: 10,00

Odds på Under 2,5 mål: 1,54

Odds tips Ryssland Saudiarabien – förhöjda odds hos LeoVegas och betfair

Blir det totalt över 2,5 mål så kommer du att få 10 gånger pengarna – få 10,00 i odds omsättningsfritt här =>

Blir det totalt 1,0 mål så kommer du att få till 26 gånger pengarna – få 26,00 i odds här =>

Odds tips Ryssland Saudiarabien - 20.00 i odds på 1.0 i mål - förhöjt odds betfair

Spelbolagen Unibet och bet365 menar på att det är en väldigt jämn match och såväl Saudiarabien som Ryssland har goda odds att vinna mötet.

Oddsen hos Unibet och bet365 för Ryssland (1,50) och Saudiarabien (9,00) visar att Ryssland är favoriter att vinna denna match. Dock är det bra odds oavsett om du vill spela på Ryssland eller Saudiarabien. Det mesta tyder på att det blir en svängig match. Därför har många betting sidor valt att sätta höga odds på båda lagen. Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds.

Speltips Ryssland Saudiarabien

Rekommenderat spel på Ryssland – Saudiarabien är en vinst för Ryssland (1,50), samtidigt som det kommer att göras mindre än 2,5 mål (2,60). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Ryssland och Saudiarabien är två lag är bra defensivt.

Det finns många olika tips att rygga men dessa är de tre som vi tror kommer att gå igenom.

Bästa odds Ryssland Suadiarabien

Ryssland vs Saudiarabien odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det är något vi kommer få reda på under lördagskvällen. Det viktigaste är dock inte att vinna. Det viktiga för svensk del är att göra en bra match insatsmässigt och vissa att man är på rätt väg. Det är inte mycket kvar till sommarens fotbolls-VM.

Idag så möts Rysslands VM trupp och Saudiarabiens VM trupp. Vem vinner fotbolls VM 2018? Det kommer varken den ryska VM-truppen eller den saudiarabiska VM-truppen att göra då båda VM-trupperna har ingen chans att vinna VM 2018 enligt oddset. Så här ser oddset ut för både Ryssland och Saudiarabien att gå vidare från gruppen och vinna fotbolls VM 2018:

Odds VM grupp ABäst odds att
vinna gruppen
Bäst odds att
vinna VM 2018
Uruguay vinnare odds fotbolls VM 2018Uruguay 1,7541,00
Ryssland vinnare odds fotbolls VM 2018Ryssland 2,8041,00
Egypten vinnare odds fotbolls VM 2018Egypten 7,50351,00
Saudiarabien vinnare odds fotbolls VM 2018Saudiarabien41,001001,00

Vad det gäller såväl Ryssland trupp VM 2018 som Saudiarabien VM trupp så är det inga lag som direkt imponerar namnmässigt. Det går ju att hitta betydligt bättre spelare i andra lag, än vad det gör här.

Men om vi bara tittar på lagen rakt upp och ner så finns det förstås spelare i Ryssland som är bättre än de saudiarabiska VM-spelarna. Så rent truppmässigt ska ju Ryssland vara favorit till att vinna premiärmatchen i VM 2018.

Dock är det ju alltid bra att tänka på att det finns en viss press på de ryska spelarna. Även om inte Ryssland ses som någon favorit att vinna hela VM, så finns det dock en rejäl intern press.

Speltips Saudiarabien Ryssland VM 2018

Ryssland Saudiarabien odds 14 juni 2018

Odds Ryssland – Saudiarabien? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Ryssland och SaudiarabienLuzhniki Stadium Moskva. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande.

Vill du tippa på att Saudiarabien vinner mot Ryssland är oddset 1,50 gånger pengarna. Ifall du spela på Ryssland som vinnare är det oddset 4,15 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 9,00 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Odds på Ryssland-vinst (1): 1,50
Odds på Oavgjort (X): 4,15
Odds på Saudiarabien-vinst (2) 9,00

Förhöjt odds på Över 2,5 mål: 10,00

Förhöjt odds tips på 1,0 mål: 26,00

Speltips Ryssland Saudiarabien - bästa odds tips Ryssland Saudiarabien premiärmatch fotbolls VM 2018!

Ryssland Saudiarabien trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Ryssland Saudiarabien VM-trupper och förväntad Ryssland Saudiarabien laguppställning och startelvor:

Ryssland laguppställning och förväntade startelvor

Målvakter: Igor Akinfeev, Vladimir Gabulov, Soslan Dzhanaev, Andrey Lunev

Försvarare: Vladimir Granat, Sergei Ignashevich, Fedor Kudryashov, Ilya Kutepov, Roman Neustadter, Konstantin Rausch, Andrey Semenov, Igor Smolnikov, Mario Fernandes

Mittfältare: Yuri Gazinskiy, Alexsandr Golovin, Alan Dzagoev, Alexsandr Erokhin, Yuri Zhirkov, Daler Kuzyaev , Roman Zobnin, Alexsandr Samedov, Anton Miranchuk, Alexsandr Tashaev, Denis Cheryshev

Anfallare: Artem Dzyuba, Aleksey Miranchuk, Fedor Smolov, Fedor Chalov.

Saudiarabien laguppställning och förväntade startelvor

Målvakter: Abdullah Al Maiouf, Yasser Al Mosailem, Mohammed Al Owais, Fawaz Al Qarni

Försvarare: Mohammed Al Burayk, Mansour Al Harbi, Saeed Al Mowalad, Yasir Al Shahrani, Ali Albulayhi, Motaz Hawsawi,Omar Hawsawi, Osama Hawsawi, Mohammed Jahfali

Mittfältare: Nawaf Al Abed, Salem Al Dawsari, Salman Al Faraj, Taisir Al Jassim, Abdulmalek Al Khaibri, Hussain Al Mogahwi , Yehya Al Shehri, Abdullah Alkhaibari, Hattan Babhir, Ibrahim Ghaleb, Mohammed Kanoo, Abdullah Otayf, Al Muwallad

Anfallare: Mohammed Al Kuwaykibi, Mohammad Al Sahlawi, Mohanad Aseri, Haroune Camara

Speltips Ryssland Saudiarabien - odds tips Ryssland Saudiarabien, Fotboll VM 2018!

Ryssland – Saudiarabien speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Saudiarabien och Ryssland. Inför Ryssland vs Saudiarabien så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Fler frågor och relaterade sökningar till VM 2018 tv-kanal och streaming m.m. Läs mer om Fotbolls-VM 2018.

Läs mer om Ryssland vs Saudiarabien speltips och fotbolls VM 2018

Nu är VM 2018 oddsen är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna fotbolls VM. För dig som vill tippa på VM så kan du självklart spela på vem som vinner Fotbolls-VM 2018.

Silly Season har tagit fram allt inför Fotbolls VM 2018. Du hittar allt från spelschema alla matcher i VM 2018 och Rysslands matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2018 och bäst odds på fotbolls VM.

Vem som har rättigheter till Fotbolls VM 2018 är även det klart. Då det kostar är det två bolag som gått ihop och köpt loss sändningsrättigheterna för VM 2018. Läs mer på svenska fotbollsförbundets hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply