bet365

Speltips Ryssland Kroatien – odds tips Ryssland Kroatien, Fotbolls VM 2018!

Speltips Ryssland Kroatien

Speltips på Ryssland Kroatien odds tips VM 2018

Speltips Ryssland Kroatien odds VM 2018? Här hittar du speltips på Ryssland vs Kroatien odds inför slutspelet i fotbolls VM 2018! Ryssland Kroatien. Det här är en oväntad kvartsfinal i VM 2018. Det beror på att värdnationen Ryssland finns här. Det kommer med andra ord att bli en kvartsfinal mellan väntade Kroatien, och det sagan Ryssland, som fortsätter att prestera på hemmaplan. Spela på matchen till bäst odds =>

Ryssland och Kroatien kommer att spelas på Fisth Sotjiion i Sotji. Den oväntade VM-kvartsfinalen kommer att spelas i Sotji. Här hittar du spelschema för alla VM kvartsfinaler 2018.

Speltips Ryssland Kroatien - odds tips Ryssland Kroatien, Fotbolls VM 2018!

Speltips Ryssland Kroatien odds tips

När det kommer till dagens kamp Ryssland vs Kroatien så har vi på Silly Season Ryssland gjort som så att vi tagit fram speltips och de bästa oddsen inför Ryssland vs Kroatien. Ryssland – Kroatien är den andra matchen i slutspelet till VM 2018. Kan Ryssland fortsätta sin fotbollssaga? Eller ska kroaterna gå planenligt till semifinal? Här är odds tips och bästa odds inför Ryssland vs Kroatien matchen:

Speltips Ryssland Kroatien & odds tips 1X2

Här får du se alla original oddsen för matchen.

Odds Ryssland Kroatien Odds
Odds på Ryssland-vinst (1): 3,90
Odds på oavgjort (X): 3,10
Odds på Kroatien-vinst (2): 2,25
   
1000 kr riskfritt spel 1000 kr>
 
Ryssland eller Oavgjort (1X): 1,40
Ryssland eller Kroatien (12): 1,28
Kroatien eller Oavgjort (2X): 1,70
Odds Ryssland vinna VM: 13,00
Odds Kroatien vinna VM: 33,00
Odds båda lagen gör mål: 2,33
Odds Över 2,5 mål: 2,60
Odds Under 2,5 mål: 2,15

Bästa odds Ryssland Kroatien

Speltips Ryssland Kroatien

Spelbolagen Mobilebet och Comeon menar på att det är en ganska jämn match och såväl Kroatien som Ryssland har goda odds att vinna mötet. Men kroaterna är favoriter.

Oddsen hos LeoVegas och Betsson för Ryssland (3,90) och Kroatien (3,10) visar att Ryssland inte kommer stå som favoriter att vinna den här matchen. Dock är det bra odds oavsett om du vill spela på Ryssland eller Kroatien. Det mesta tyder på att det blir en match som Kroatien styr. Det även om ryssarna förväntas kontra en del.

Speltips Ryssland Kroatien? Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds på Ryssland Kroatien att vinna matchen.

Vårt speltips inför Ryssland Kroatien + erbjudanden & kampanjer med odds tips!

Rekommenderat speltips på Ryssland – Kroatien är en vinst för Kroatien (2,25), samtidigt som det kommer att göras färre än 2,5 mål (1,46). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Ryssland och Kroatien är två lag är bra defensivt.

Det här är de två tips, gärna i kombination, som kommer att ge bra pengar. Använda er gärna av de!

Ryssland vs Kroatien odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det är något vi kommer få reda på under söndagen. Det kan sluta med att Ryssland fortsätter att göra ett helt grymt VM, eller att Kroatien gör sitt bästa VM sedan 1998 i Frankrike.

Idag så kommer det ju bli match mellan Rysslands VM trupp och Kroatiens VM trupp. Vem kommer vinna fotbolls VM 2018? Kanske kan det bli något av de här lagen.

Så här ser oddset ut för både Ryssland och Kroatien att kunna vinna hela fotbolls VM 2018:

Odds vinnare VM Vinnare 2 bästa 4 bästa
Brasilien Brasilien vinnare odds fotbolls VM 2018 3,75 2,50 1,55
England England vinnare odds fotbolls VM 2018 5,00 2,10 1,33
Frankrike Frankrike vinnare odds fotbolls VM 2018 5,25 3,00 1,42
Kroatien Kroatien vinnare odds fotbolls VM 2018 6,75 3,00 1,50
Belgien Belgien vinnare odds fotbolls VM 2018 7,50 4,00 2,20
Uruguay Uruguay vinnare odds fotbolls VM 2018 16,00 7,00 2,55
Ryssland Ryssland vinnare odds fotbolls VM 2018 21,00 6,00 2,40
Sverige Sverige vinnare odds fotbolls VM 2018 26,00 23,00 3,05

Då så. Det här lär bli en match som Kroatien styr. Men, så har vi tänkt förut. Bland annat att Spaniens kulle spela ut Ryssland, något som kanske skedde spelmässigt. Men det var ändå ryssarna som vann till slut.

Sen blev det ju Danmark som stod upp bra mot kroaterna. Även om det slutade med att Kroatien till slut, men det dröjde straffar. Dock kan vi nästan räkna med att det blir en match som går till förlängning, och kanske straffar igen.

Ryssland Kroatien odds 7 juli 2018

Odds Ryssland – Kroatien? De flesta spelbolag erbjuder de bästa oddsen på mötet som kommer att spelas mellan Ryssland och KroatienFisth Stadion. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande så klart.

Vill du tippa på att Ryssland vinner mot Kroatien är oddset 3,90 gånger pengarna. Ifall du spela på Kroatien som vinnare är det oddset 3,10 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 2.25 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Odds på Ryssland-vinst (1): 3,90
Bäst odds på Oavgjort (X): 3,10
Odds på Kroatien-vinst (2) 2,25

Speltips med förhöjda odds tips erbjudanden och kampanjer:

Ryssland/Kroatien att vinna VM 2018: 33,00 & 13,00

Ryssland Kroatien trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Ryssland Kroatien VM-trupper och förväntad Ryssland Kroatien laguppställning och startelvor:

Ryssland laguppställning och förväntade startelvor

Här är Rysslands laguppställning och förväntade startelva mot Kroatien:

Målvakter: Igor Akinfeev, Vladimir Gabulov, Soslan Dzhanaev, Andrey Lunev

Försvarare: Vladimir Granat, Sergei Ignashevich, Fedor Kudryashov, Ilya Kutepov, Roman Neustadter, Konstantin Rausch, Andrey Semenov, Igor Smolnikov, Mario Fernandes

Mittfältare: Yuri Gazinskiy, Alexsandr Golovin, Alan Dzagoev, Alexsandr Erokhin, Yuri Zhirkov, Daler Kuzyaev , Roman Zobnin, Alexsandr Samedov, Anton Miranchuk, Alexsandr Tashaev, Denis Cheryshev

Anfallare: Artem Dzyuba, Aleksey Miranchuk, Fedor Smolov, Fedor Chalov.

Kroatien laguppställning och förväntade startelvor

Här är Kroatiens laguppställning och förväntade startelva mot Ryssland:

Målvakter: Fernando Muslera, Martín Silva, Martín Campaña

Försvarare: Guillermo Varela, Gastón Silva, Sebastián Coates, José María Giménez, Martín Cáceres, Diego Godín, Maxi Pereira

Mittfältare: Matías Vecino, Nahitan Nández, Rodrigo Bentancur, Nicolás Lodeiro, Gastón Ramírez , Cristian Rodríguez, Lucas Torreira, Federico Valverde, Carlos Sanchez, Giorgian De Arrascaeta, Diego Laxalt, Jonathan Urretaviscaya

Anfallare: Edinson Cavani, Luis Suarez, Maxi Gómez, Christian Stuani

Bra odds Ryssland Kroatien

Ryssland – Kroatien speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Kroatien och Ryssland. Inför Ryssland vs Kroatien så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Läs mer om Ryssland vs Kroatien speltips och fotbolls VM 2018

Speltips Ryssland Kroatien? För dig som vill spela på Ryssland Kroatien så har vi tagit fram speltips och bästa odds tips inför Ryssland Kroatien Fotbolls VM 2018.  Nu är VM 2018 oddsen är släppta och det går att se ifall Ryssland Kroatien är favoriter att vinna fotbolls VM. För dig som vill tippa på VM vinnaren så kan du självklart spela på vem som vinner Fotbolls-VM 2018.

Du hittar bästa tips inför fotbolls VM 2018 och Ryssland Kroatien match på VM 2018 tips. För dig som vill få freebets, riskfria spel, förhöjda odds och odds – och bettingbonusar inför Ryssland Kroatien se VM 2018 kampanjer!

För fler tips se Brasilien vs Belgien odds tips och speltips, Uruguay vs Frankrike speltips och Sverige vs England speltips. För info om Sveriges matcher i VM 2018 se TV-kanaler och TV-tider. Närmast på tur står alltså Brasilien vs Belgien, Uruguay vs Frankrike och Sverige vs England som går av stapeln på fredag och lördag.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply