Speltips Real Madrid Liverpool – odds tips Real Madrid – Liverpool, Champions League!

Speltips Real Madrid Liverpool - odds tips Real Madrid - Liverpool, Champions League!

Speltips på Champions League – Real Madrid vs Liverpool speltips

Speltips Real Madrid Liverpool odds? Här hittar du speltips på Real Madrid vs Liverpool odds Champions League på Olympiastadion i Kiev lördagen den 26/5! Real Madrid Liverpool kommer bli en otrolig match. Det är två lag som vill spela fotboll som ställs mot varandra. Man har även väldigt bra anfallaren och allt kan hända. Det är oklart vem som vinner. Vi kan doc vara ganska säkra på att det blir många mål. På planen får vi se spelare som Mohamed Salah och Cristiano Ronaldo. Två spelare som i en final i Champions League kan vara väldigt avgörande. Finalen kommer att sparkas igång på lördagskvällen med starttid kl. 20:45. Se Real Madrid Liverpool här! =>

Real Madrid och Liverpool kommer att ställas mot varande på neutral mark. Detta då det är en final i Champions League. Årets arena är Olympiastadion i Kiev, Ukraina och de båda topplagen kommer att göra allt för att vara det laget som hamnar med pokalen i deras händer. Se Real Madrid mot Liverpool här =>

Speltips Real Madrid Liverpool - odds tips Real Madrid - Liverpool, Champions League!

Speltips Real Madrid Liverpool

Här har vi tagit fram oddsen för CL-finalen 2018. Förra året var det Real Madrid och Juventus. Denna gång ställs spanjorerna mot Liverpool. Matchen kommer bli väldigt spännande då båda lagen har väldigt bra anfall. På ena sidan har vi Cristiano Ronaldo och på andra sidan Mohamed Salah. De båda har öst in mål denna säsong och det ska bli kul att se vem som drar det längsta strået.

Liverpool – Real Madrid bäst odds

Odds på Real Madrid-vinst (1): 2,20
Bäst odds på Real Madrid-vinst (1): 10.00
Odds på Liverpool-vinst (2): 2,55
Bäst odds påLiverpool-vinst (2): 15.00
Bäst odds på Oavgjort (X): 3,20

Bäst odds Liverpool eller Real Madrid (1 2): 1.38
Bäst odds Liverpool eller Oavgjort (1 X): 1,29
Bäst odds Real Madrid eller Oavgjort (2 X): 1,70

Champions League final odds – titeln

Liverpool vinner titeln: 2,30
Real Madrid vinner titeln: 1,65

Champions League final odds – mål

Båda lagen gör mål: JA (1,40) NEJ (2,90)

Över 2,5 mål: 1,48
Under 2,5 mål: 2,75

Speltips Real Madrid Liverpool - odds tips Real Madrid - Liverpool, Champions League!

Så gör du för att få superoddset hot Betfair

Betfair har ett av de bästa erbjudandena på finalen. De ger dig nämligen förhöjda odds som innebär större vinster. Istället för grundoddsen har man höjt de rejält

1. Klicka här för komma till erbjudandet hos betfair. Ifall du inte har ett konto hos betfair så gör du så här för att ta del av erbjudandet. Väljer du att spela på Real Madrid får du till exempel 10.00 i odds. Spelar du på Liverpool får du 15.00 i odds.

2. Registrera ett betfair-konto med kampanjkoden ZFBMCF.
3. Sätt in 100 kr för att kunna ta del av erbjudandet till max.
4. Spela på att Liverpool eller Real Madrid vinner på marknaden för Matchresultat före avspark, på lördag den 26 maj 2018 kl. 20:45.
5. Pengarna betalas ut inom 24 timmar. Skulle du ha fel så får du insatsen tillbaka i form av en bonus, så spelet blir helt riskfritt med.

Speltips Real Madrid Liverpool - odds tips Real Madrid - Liverpool, Champions League!

Spelbolagen Unibet och bet365 menar på att det är en väldigt jämn match och såväl Liverpool som Real Madrid har goda odds att vinna mötet.

Oddsen hos Unibet och bet365 för Real Madrid (2,20) och Liverpool (3,30) visar att spelbolagen tror på att Real Madrid blir det lag som kommer att ännu en gång kunna ta hem Champions League-pokalen. Frågan är om Real Madrid ska ta sin tredje raka titel. Eller ska Liverpool visa att man är tillbaka på riktigt efter några svaga år?

Speltips Real Madrid Liverpool

Rekommenderat spel på Real Madrid – Liverpool är en vinst för Real Madrid (2,20), samtidigt som det kommer att göras fler än 2,5 mål (1,48). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Real och Liverpool är målrika lag, och man kan även lägga pengar på att båda lagen kommer göra mål (1,40) vilket är en extremt stor chans.

Speltips Real Madrid Liverpool - odds tips Real Madrid - Liverpool, Champions League!

Real Madrid vs Liverpool – vem vinner Champions League?

När den spanska storklubben Real Madrid nämns är det allt som oftast i sammanhang som innebär finaler i turneringar eller ligasegrare. Liverpool kommer till finalen efter några svåra år bakom sig men verkar verkligen hittat rätt under Klopp. Liverpool odds att vinna Champions League-finalen ligger på 2,30 gånger pengarna, medans Real innehar oddsen 1,65 gånger pengarna att lyckas ta hem titeln i Kiev. Det är alltså jämnt mellan de båda och det går inte att säga på förhand vem som kommer vinna.

Senaste gången som de båda lagen möttes var i Champions League-semifinalen 2014/2015 då Real Madrid vann båda matcherna.

Speltips Real Madrid Liverpool - odds tips Real Madrid - Liverpool, Champions League!

Real Madrid – Liverpool 26 maj 2018

Odds Real Madrid – Liverpool? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på stormatchen som spelas mellan Real Madrid och LiverpoolOlympiastadion. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande.

Är det så att du ska tippa på att Liverpool vinner mot Real Madrid så är oddset 3,20 gånger pengarna och skulle Real Madrid vinna är det 2,20 gånger pengarna som gäller. Ett oavgjort resultat ger 3.75 vilket gör att det skulle kunna vara värt att lägga en slant på ett kryss.

Real Madrid – Liverpool TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Liverpool och Real Madrid. Inför Real Madrid vs Liverpool så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

LIVESPEL + ODDS LIVESPEL + ODDS RISKFRITT SPEL
SPELA HOS LEO VEGAS!
+ 1000 kr i bonus (18+, R&V gäller) + 1000 spelkrediter i bonus (18+, R&V gäller) + 1000 kr i riskfritt spel (18+, R&V gäller)
+ 100% i bonus (18+, R&V gäller)
Live stream gratis hos Unibet Live stream gratis hos bet365 Betsson leovegas
Hämta bonus! Hämta bonus! Spela riskfritt! HÄMTA BONUS!

I denna artikel har vi nu gett er bäst odds Champions League finalen. Champions League-finalen är en av de största matcherna i världen och vi på Silly Season Sverige har allt du behöver veta om världens största klubblagsturnering i fotboll och finalen i turneringen. Du hittar allt från vilken kanal visar Champions League-finalen, vart spelas Champions League-finalen samt vilken tid börjar Champions League-finalen. Vi har även all information om när det kommer till speltips Juventus – Real Madrid och odds på Champions League-finalen.

Real Madrid – Liverpool TV? För dig som undrar vilken tid Real Madrid – Liverpool och vilken kanal Real Madrid – Liverpool så är det under lördagen den 26 maj 2018 och matchen visas på TV3Viasat Ultra / HD och Viaplay med avspark kl. 20:45, sändningsstart redan 19:00. Läs mer på UEFAs hemsida

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply