Speltips Atletico Madrid Real Madrid – odds tips Real Atletico, La Liga 2021!

Speltips Atletico Madrid Real Madrid - odds tips Real Atletico, La Liga

Speltips på Atletico Madrid Real Madrid speltips

Speltips Atletico Madrid Real Madrid odds? Här hittar du speltips på Real Madrid vs Atletico Madrid odds inför Madrid-derbyt! Det är äntligen dags för Madridderbyt. Det är ligaledarna Atlético Madrid som ställs mot tvåan Real Madrid. Streama och spela på matchen =>

Real Madrid och Atletico Madrid kommer att spelas på Estadio Metropolitano. Det är första gången som de båda lagen ställs mot varandra i La Liga denna säsongen. Frågan är vem som ska ta den första derbyvinsten i ligaspelet denna säsong.

Bäst odds Real Madrid Atletico Madrid

Speltips Atletico Madrid Real Madrid Odds

När det kommer till denna match Real Madrid vs Atletico Madrid har vi på Silly Season vaskat fram speltips och bästa oddsen inför Real Madrid vs Atletico Madrid. Real Madrid – Atletico Madrid är det andra derbyt som de båda lagen spelar denna säsong. Frågan är vem som vinner säsongens andra derby. Vilket lag kommer att få med sig tre poäng? Här är odds tips och bästa odds inför Real Madrid vs Atletico Madrid matchen:

Speltips Atletico Madrid Real Madrid & odds tips 1X2

Odds Atletico Madrid vs Real Madrid 1X2 1 X 2
2,75 3,30 2,55
Odds Atletico Madrid vs Real Madrid 1X, 12 & X2 1X 12 2X
1,52 1,34 1,46
Lägg ditt spel hos Betsson =>
ATM RM
Odds att vinna La Liga 1,75 4,25
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,90 1,87
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2,20 1,68

Bäst odds Real Madrid Atletico Madrid

Speltips Atletico Madrid Real Madrid

När det kommer till spelbolagen Unibet och Comeon ser vi på oddsen att det kommer bli en otroligt jämn match. Atletico Madrid som Real Madrid har goda odds att vinna mötet och om du är sugen på att spela är oddsen höga.

Oddsen hos LeoVegas och Betsson för Real Madrid (2.55) och Atletico Madrid (2.75) visar att Real Madrid är favoriter att vinna den här finalen. Dock är det bra odds oavsett om du vill spela på Real Madrid eller Atletico Madrid. Det mesta tyder på att det blir en jämn match, men att Real Madrid kommer styra aningen. Därför har många betting sidor valt att sätta ganska så höga odds på båda lagen. Något de brukar göra om det är en match med två jämna lag som blir svängig.

Speltips Atletico Madrid Real Madrid? Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds på Atletico Madrid Real Madrid att vinna matchen.

Vårt speltips inför Atletico Madrid Real Madrid + erbjudanden & kampanjer med odds tips!

Rekommenderat speltips på Real Madrid – Atletico Madrid är en oavgjort resultat (3.30), samtidigt som det kommer att göras mindre än 2,5 mål (1,68). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Real Madrid och Atletico Madrid är två lag är bra defensivt och det är inte i många matcher som det blivit fler än 2 mål under de senaste åren. 0-0 och 1-1 är resultat som ofta upprepats.

Det här är två troliga tips, så följ gärna de om ni känner er manade.

Speltips Atletico Madrid Real Madrid

Real Madrid vs Atletico Madrid odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

När det kommer till oddsen är det Real Madrid som har fördel. Tidigare tittade vi bland annat på vilket av lagen som skulle vinna efter full tid. Nu är det dags att se vilket lag spelbolagen tror lyfter trofén. Då det är en final kan det även gå till förlängning och straffar. Därför är dessa odds lite lägre.

Så här ser oddset ut för både Real Madrid och Atletico Madrid att vinna matchen:

Odds vinnare i El Derbi Madrileño 2021 Odds
Odds Atlético Madrid att vinna matchen: 2,75
Odds Real Madrid att vinna matchen: 2,55

Det är nu dags att kora vem det blir som vinner mötet mellan Real Madrid och Atlético Madrid. Som ni ser ovan är det marängerna som är favoriter till att ta hem de tre poängen. Frågan är dock hur man kommer att klara sig utan Cristiano Ronaldo. Detta då portugisen lämnat för spel i Juventus.

Atletico Madrid Real Madrid odds 12 december 2020

Odds Real Madrid – Atletico Madrid? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Real Madrid och Atletico MadridEstadio Santiago Bernabéu. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande. Inte konstigt med tanke på att det är ett Madrid-derby vi pratar om..

Vill du tippa på att Real Madrid vinner mot Atletico Madrid är oddset 2,55 gånger pengarna. Ifall du spela på Atletico Madrid som vinnare är det oddset 2,75 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 3.30 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Odds Atletico Madrid vs Real Madrid 1X2 1 X 2
2,75 3,30 2,55
Odds Atletico Madrid vs Real Madrid 1X, 12 & X2 1X 12 2X
1,52 1,34 1,46
Lägg ditt spel hos Betsson =>
ATM RM
Odds att vinna La Liga 1,75 4,25
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,90 1,87
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2,20 1,68

Atletico Madrid Real Madrid trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Real Madrid och Atletico Madrids förväntade Atletico Madrid Real Madrid laguppställning och startelvor:

Real Madrid laguppställning och förväntade startelvor

Courtois; Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Casemiro, Kroos, Isco; Vinicius, Asensio och Rodrygo

Real Madrid denna säsong

Det är mycket som har hänt i Real Madrid sen man vann Champions League sommaren 2018. Både tränaren Zinedine Zidane och superstjärnan Cristiano Ronaldo har nämligen lämnat klubben. De båda var en starkt bidragande anledning till att man vann turneringen tre år i rad. Man har fortfarande mega-stjärnan Gareth Bale i laget och det är nu han ska bära laget på sina axlar. Man har även värvat in en ny målvakt i form av Thibaut Courtois.

Real Madrid laguppställning och förväntade startelvor

Här är Atletico Madrids laguppställning och förväntade startelva mot Real Madrid:

Oblak; Trippier, Felipe, Savic, Lodi; Koke, Llorente, Saúl, Vitolo; Félix och Suárez

Bäst odds Real Madrid Atletico Madrid

Mer om matchen inför El Derbi Madrileño

Speltips Atletico Madrid Real Madrid? För dig som vill spela på Atletico Madrid Real Madrid så har vi tagit fram bästa odds Atletico Madrid Real MadridLa Liga oddsen talar sitt tydliga språk, nämligen att Real Madrid är favoriterna att vinna La Liga tillsammans med Barcelona. För dig som vill tippa på att Real Madrid eller Atletico Madrid vinner La Liga så kan du självklart tippa vinnaren i La Liga.

Du hittar allt från Atletico Madrid Real Madrid streamAtletico Madrid Real Madrid TV Kanal, spelschema alla matcher i La Liga och till och tv-kanaler för La Liga hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på La Liga och bäst odds på La Liga. Läs mer på La Ligas hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply