Speltips Polen Senegal försäkrat spel – tippa 500 kr riskfritt på Polen!

Speltips Polen Senegal försäkrat spel - tippa 500 kr riskfritt på Polen!

Speltips Polen Senegal försäkrat spel – tippa 500 kr riskfritt på Polen!

Speltips Polen Senegal försäkrat spel? Nu kan du tippa 500 kr riskfritt på Polen i matchen genom ett försäkrat spel. Polens VM trupp är en av de bättre VM-trupperna inför i VM 2018. Dock är det första gången lagen möts. Vinner Polen mot Senegal så är deras chanser att gå vidare i VM ganska stora. Polen är även obesegrade mot afrikanskt motstånd, men alla dessa matcher varit målfattiga. Polen har spelat i VM åtta gånger vidare så laget har den erfarenhet som krävs för att vinna en sån här match. Spela med 500 kr riskfritt =>

Polen Senegal odds tips

Odds på Polen-vinst (1): 2,42
Tips: 500 kr försäkrat spel på Polen =>

Odds på Oavgjort (X): 3,20
Odds på Senegal-vinst (2) 3,35

Odds på Senegal eller Polen (1 2): 1,38
Odds på Senegal eller Oavgjort (1 X): 1,35
Odds på Polen eller Oavgjort (2 X): 1,61

Polen att vinna VM 2018: 67,00
Senegal att vinna VM 2018: 151,00

Nu kan du även boosta din vinst ifall du säker på din sak: få 100% vinstboost upp till 5000 kr här =>

Se uppdaterade odds här =>

Polen bör vinna mot Senegal – chansa inte utan spela riskfritt på matchen

I Polens VM-premiär så tog de sig an  och nu tar de sig an Senegals VM trupp. Polen är favoriter att vinna denna match mot Senegal. Dock ska man inte fästa alltför stor vikt på favoritskapet då vi sett stora fotbollsnationer som Argentina, Brasilien och Tyskland göra bort sig mot sämre lag. Det gör att detta VM-erbjudande från Unibet blir extra bra då man inte riskerar att förlora några pengar.

Det som talar mot Polen är att de har förlorat sex av sina åtta senaste VM-matcher (två vinster). Polen har inte heller lyckats hålla nollan i någon av dessa åtta matcher. Senaste gången man inte släppte in ett enda mål var mot Portugal 1986 då man vann med 1–0.

Något annat som talar mot Polen är att de endast vunnit en av sina sju öppningsmatcher i ett VM (tre oavgjorda matcher och tre förluster), segern kom mot Argentina i VM 1974 (3-2). Polen har faktiskt inte gjort ett enda mål på sina senaste fem öppningsmatcher.

Speltips Senegal Polen försäkrat spel tippa 500 kr riskfritt på matchen!

Speltips Polen Senegal försäkrat spel: så här gör du för att tippa 500 kr riskfritt på Polen!

Det är enkelt att delta i den här Polen Senegal försäkrat spel kampanjen där du kan spela 500 kr försäkrat spel på Polen. Bland annat så behöver du inte göra mycket mer än att registrera dig, eller logga in på ditt konto. När det här har gjorts så ska du leta upp oddset på att Polen vinner matchen mot Senegal.

Det här är något som du får göra på det gamla hederliga sättet. Det vill säga, gå in på VM-oddsen och leta upp oddset på Polen vs Senegal. Sedan måste du välja att lägga 500 kr på Polen, och då kommer det gå att välja att du vill ta del av kampanjen som ger ett riskfritt spel. Detta Polen vs Senegal försäkrat spel erbjudande är precis som betssons 1000 kr riskfritt spel.

Det går alltså ut på att du och de andra spelarna får lägga den här 500-lappen, utan att riskera att förlora de. Det här är något som du kan få ta del av i andra odds erbjudanden VM 2018.

500 kr försäkrat spel på Polen =>

Speltips 500 kr försäkrat spel Polen: Inget omsättningskrav – eller pengarna tillbaka!

Säg att Polen inte vinner. Då slutar matchen med vinst för Senegal (2) eller oavgjort (X) istället för vinst åt Polen (1). I detta fall så kommer Unibet att betala tillbaka pengar till ditt spelkonto, det här är något som sker nästa arbetsdag. Då får du tillbaka dina pengar på onsdag.

Men om Polen vinner mot Senegal, ja då vinner du också. Du vinner 500 kr gånger 2,42, vilket blir 1 010 kr. Det som är så oerhört bra med det här är att pengarna är helt omsättningsfria. det behövs alltså inte krånglas med något omsättningskrav. Det här är ett bra erbjudande, något som passar bra när Unibet har VM-feber.

Speltips Polen Senegal försäkrat spel & andra odds tips

Vi ger är även speltips på fotbolls VM 2018 om ni vill ha det! Här kan du även se speltips Polen Senegal och allt du behöver veta för att se och spela på Polen Senegal.

Inför Sveriges andra match i VM 2018 så har vi samlat lite info om Polen Senegal laguppställning, speltips, TV kanaler och TV tid.

Riskfritt spel för 500 kr på Polen här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply