Speltips Polen Colombia – odds tips Polen Colombia, Fotbolls VM 2018!

Speltips Polen Colombia

Speltips på Polen Colombia speltips VM 2018

Speltips Polen Colombia odds VM 2018? Här hittar du speltips på Polen vs Colombia odds i VM 2018! Polen Colombia. Här kommer det två lag i VM 2018 som har rejäl press på sig. Det handlar om att Polen och Colombia ska drabbas samman. Spela på matchen till bäst odds =>

Polen och Colombia kommer att spelas på Kazan Arena i Kazan Arena. Båda lagen förlorade sin första matcher, och nu kommer alltså omgång två.

Speltips Polen Colombia - odds tips Polen Colombia, Fotbolls VM 2018!

Speltips Polen Colombia odds tips

Vad det gäller dagens match mellan Polen vs Colombia så har vi på Silly Season vaskat fram speltips och bästa oddsen inför Polen vs Colombia. Polen – Colombia är den första matchen i gruppspelet till VM 2018. Det här blir en direkt avgörande match för båda lagen. Här är odds tips och bästa odds inför Polen vs Colombia matchen:

Speltips Polen Colombia & odds tips 1X2

Odds på Polen-vinst (1): 3,50
Bäst odds på Oavgjort (X): 3,60
Odds på Colombia-vinst (2) 2,10

Bäst odds Colombia eller Polen (1 2): 1,30
Bäst odds Colombia eller Oavgjort (1 X): 1,32
Bäst odds Polen eller Oavgjort (2 X): 1,76

Polen att vinna VM 2018: 91,00
Colombia att vinna VM 2018: 81,00

Speltips Polen Colombia odds – bästa odds tips på mål!
Båda lagen gör mål: JA (2,05) NEJ (1,73)

Över 2,5 mål: 2,06
Under 2,5 mål: 1,80

Ronaldo/Messi gör mål under VM: 4,00

Spela på Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo gör mål under VM – få 4,00 i odds här =>

Bästa odds Polen Colombia

Speltips Polen Colombia odds tips

Spelbolagen Unibet och bet365 menar på att det är en väldigt jämn match och såväl Colombia som Polen har goda odds att vinna mötet. Men sydamerikanerna får ändå gälla som favoriter inför matchen.

Oddsen hos till exempel Unibet och bet365 för Polen (3,50) och Colombia (3210) visar att Polen är favoriter att vinna denna match. Dock är det bra odds oavsett om du vill spela på Polen eller Colombia. Det mesta tyder på att det blir en ganska så svängig match. Därför har många betting sidor valt att sätta höga odds på båda lagen.

Speltips Polen Colombia? Tittar vi på vilka spelbolag med bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds. under VM i Ryssland.

Vårt speltips inför Polen Colombia + erbjudanden och kampanjer med odds tips!

Rekommenderat speltips på Polen – Colombia är en vinst för Polen (4,50), samtidigt som det kommer att bli mindre än 2,5 mål (1,80). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Polen och Colombia är två lag är bra defensivt.

Följ gärna våra tips, då vi är övertygade om att de är värda att satsa på.

Polen vs Colombia odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det är något vi kommer få reda på under söndagskvällen. Det viktigaste är bara att vinna, och inget annat. För laget som förlorar åker ut.

Idag så möts Polens VM trupp och Colombias VM trupp. Vem vinner fotbolls VM 2018? Det kommer finns chanser att vinna VM 2018 enligt oddset för båda av de här lagen, även om det inte är de högsta.

Så här ser oddset ut för både Polen och Colombia att gå vidare från gruppen och vinna fotbolls VM 2018:

Odds VM grupp HBäst odds att
vinna gruppen
Bäst odds att
vinna VM 2018
Colombia vinnare odds fotbolls VM 2018Colombia2,4051,00
Polen vinnare odds fotbolls VM 2018Polen2,6067,00
Senegal vinnare odds fotbolls VM 2018Senegal5,35151,00
Japan vinnare odds fotbolls VM 2018Japan8,00151,00

VM fortsätter och nu ska den sista matchen i omgång två av gruppspelet. Det här kommer att bli en match som är oerhört viktig för båda lagen. De som förlorar kommer, med största sannolikhet, att åka ut ur VM.

Så det blir viktigt. Dessutom får vi ju se Colombia som favoriter, medan Polen dock kan vara ett lag som lyckas överraska.

Polen Colombia odds 24 juni 2018

Odds Polen – Colombia? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Polen och ColombiaKazan Arena. Det är en VM-match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande.

Vill du tippa på att Polen vinner mot Colombia är oddset 3,50 gånger pengarna. Ifall du spela på Colombia som vinnare är det oddset 2,10 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 3.60 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Odds på Polen-vinst (1): 3,50
Bäst odds på Oavgjort (X): 3,60
Odds på Colombia-vinst (2) 2,10

Speltips med förhöjda odds tips erbjudanden och kampanjer:

Ronaldo/Messi gör mål under VM: 4,00

Spela på Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo gör mål under VM – få 4,00 i odds här =>

Polen Colombia trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Polen Colombia VM-trupper och förväntad Polen Colombia laguppställning och startelvor:

Polen laguppställning och förväntade startelvor

Här är Polens laguppställning och förväntade startelva mot Colombia:

Målvakter: Bartosz Bialkowski, Lukasz Fabianski, Wojciech Szczesny

Försvarare: Jan Bednarek, Bartosz Bereszynski, Thiago Cionek, Kamil Glik, Artur Jedrzejczyk, Michal Pazdan, Lukasz Piszczek

Mittfältare: Jakub Blaszczykowski, Karol Linetty, Slawomir Peszko, Jacek Goralski, Maciej Rybus, Kamil Grosicki, Grzegorz Krychowiak, Piotr Zielinski, Rafal Kurzawa

Anfallare: Dawid Kownacki, Lukasz Teodorczyk, Robert Lewandowski

Colombia laguppställning och förväntade startelvor

Här är Colombias laguppställning och förväntade startelva mot Polen:

Målvakter: David Ospina, Camilo Vargas, Jose Fernando Cuadrado

Försvarare: Cristian Zapata, Davinson Sanchez, Santiago Arias, Oscar Murillo, Frank Fabra, Johan Mojica, Yerry Mina

Mittfältare: Wilmar Barrios, Carlos Sanchez, Jefferson Lerma, Jose Izquierdo, James Rodriguez, Abel Aguilar, Mateus Uribe, Juan Fernando Quintero, Juan Guillermo Cuadrado

Anfallare: Radamel Falcao, Miguel Borja, Carlos Bacca, Luis Fernando Muriel

Bra odds Polen Colombia

Polen – Colombia speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Colombia och Polen. Inför Polen vs Colombia så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Läs mer om Polen vs Colombia speltips och fotbolls VM 2018

Speltips Polen Colombia? För dig som vill spela på Polen Colombia så har vi tagit fram speltips och bästa odds tips inför Polen Colombia Fotbolls VM 2018.  Nu är oddsen inför VM 208 är släppta och det går att se ifall Polen Colombia är favoriter att vinna fotbolls VM. För dig som vill tippa på VM vinnaren så kan du självklart spela på vem som vinner Fotbolls-VM 2018.

Du hittar tips odds inför fotbolls VM 2018 och Polen Colombia match på speltips inför VM 2018. För dig som vill få freebets, gratisspelriskfria spel, boostade odds och oddsbonusarna inför Polen Colombia VM erbjudanden & kampanjer!

Du hittar allt från vilken kanal som visar VM 2018, spelschema fotbolls VM 2018 och Polens matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2018 och bäst odds på fotbolls VM. Läs mer på svenska fotbollsförbundets hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply