• Error, no group ID set! Check your syntax!

Speltips Peru Danmark – odds tips Peru Danmark, Fotbolls VM 2018!

Speltips Peru Danmark - bästa odds tips Peru Danmark i Fotbolls VM 2018!

Speltips på Peru Danmark speltips VM 2018

Speltips Peru Danmark odds VM 2018? Här hittar du speltips på Peru vs Danmark odds i VM 2018! Peru Danmark. Det är de här två länderna som förväntas att sluta två i Grupp C i VM. Frankrike är ju förstås storfavoriter, men efter det så kommer Danmark. Även Peru verkar vara ett land som kan göra upp om den andra åttondelsfinalen i den här gruppen. Så därför blir ju premiärmatchen väldigt viktig Spela på matchen till bäst odds =>

Peru och Danmark kommer att spelas på Mordovia Arena i Saransk. Här kommer det att finnas kapacitet för ungefär 45 000 åskådare.

Speltips Peru Danmark - odds tips Peru Danmark, Fotbolls VM 2018!

Speltips Peru Danmark Odds

När det kommer till denna match Peru vs Danmark så har vi på Silly Season Peru tagit fram oddsen. Peru – Danmark är den sista matchen i genrepet till VM 2018. Detta blir en bra värdemätare för vad som komma skall? Här är odds tips och bästa odds inför Peru vs Danmark matchen:

Speltips Peru Danmark & odds

Odds på Peru-vinst (1): 3,25
Bäst odds på Oavgjort (X): 3,27
Odds på Danmark-vinst (2) 2,43

Bäst odds Danmark eller Peru (1 2): 1.38
Bäst odds Danmark eller Oavgjort (1 X): 1,37
Bäst odds Peru eller Oavgjort (2 X): 1,60
Speltips Peru Danmark odds – mål
Båda lagen gör mål: JA (2,02) NEJ (1,78)

Över 2,5 mål: 2,43
Under 2,5 mål: 1,58

Spelbolagen Unibet och bet365 menar på att det är en väldigt jämn match och såväl Danmark som Peru har goda odds att vinna mötet.

Oddsen hos Unibet och bet365 för Peru (3,25) och Danmark (2,43) visar att Peru är favoriter att vinna denna match. Dock är det bra odds oavsett om du vill spela på Peru eller Danmark. Det mesta tyder på att det blir en svängig match. Därför har många betting sidor valt att sätta höga odds på båda lagen. Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds.

Bästa odds Peru Danmark

Speltips Peru Danmark

Rekommenderat speltips på Peru – Danmark är en vinst för Peru (3,25), samtidigt som det kommer att göras mindre än 2,5 mål (1,78). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Peru och Danmark är två lag är bra defensivt.

Det finns många olika tips att rygga men dessa är de tre som vi tror kommer att gå igenom.

Peru vs Danmark odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det är något vi kommer få reda på under lördagskvällen. Det viktigaste är dock inte att vinna. Det viktiga för svensk del är att göra en bra match insatsmässigt och vissa att man är på rätt väg. Det är inte mycket kvar till sommarens fotbolls-VM.

Idag så möts Perus VM trupp och Danmarks VM trupp. Vem vinner fotbolls VM 2018? Det kommer varken den Peruanska VM-truppen eller den Danmarkanska VM-truppen att göra då båda VM-trupperna har ingen chans att vinna VM 2018 enligt oddset.

Så här ser oddset ut för både Peru och Danmark att gå vidare från gruppen och vinna fotbolls VM 2018:

Odds VM grupp CBäst odds att
vinna gruppen
Bäst odds att
vinna VM 2018
Frankrike vinnare odds fotbolls VM 2018Frankrike1,337,50
Danmark vinnare odds fotbolls VM 2018Danmark5,15201,00
Peru vinnare odds fotbolls VM 2018Peru11,00251,00
Australien vinnare odds fotbolls VM 2018Australien21,00501,00

Det blir alltså Peru som vårt grannland i syd, Danmark, får möta i sin första VM-match. För oss som följt det danska VM-laget så ser det ju minst sagt intressant ut, även om Nicklas Bendtner inte kommer att spela.

Där finns ju istället Tottenhams mittfältsstjärna Christian Eriksen. Han kommer förstås att bli oerhört nyttigt för det här danska laget. Och kan han fixa en vinst mot peruanerna så kommer Danmark verkligen att ha en handen på andraplatsen i gruppen – eller kanske rentav 1:a?

Peru Danmark odds 16 juni 2018

Odds Peru – Danmark? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Peru och DanmarkMordovia Arena Saransk. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande.

Vill du tippa på att Danmark vinner mot Peru är oddset 2,43 gånger pengarna. Ifall du spela på Peru som vinnare är det oddset 3,25 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 3.27 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Odds på Peru-vinst (1): 3,25
Bäst odds på Oavgjort (X): 3,27
Odds på Danmark-vinst (2) 2,43

Speltips Peru Danmark VM 2018 - bästa odds tips Peru Danmark i Fotbolls VM 2018!

Peru Danmark trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Peru Danmark VM-trupper och förväntad Peru Danmark laguppställning och startelvor:

Peru laguppställning och förväntade startelvor

Här är Perus laguppställning och förväntade startelva mot Danmark:

Målvakter: Pedro Gallese, José Carvallo, Carlos Caceda

Försvarare: Luis Abram, Luis Advíncula, Miguel Araujo, Aldo Corzo, Nilson Loyola, Christian Ramos, Alberto Rodríguez, Anderson Santamaría, Miguel Trauco

Mittfältare: Pedro Aquino, Wilmer Cartagena, Christian Cueva, Edison Flores, Paolo Hurtado, Sergio Pena, Andy Polo, Renato Tapia, Yoshimar Yotún

Anfallare: Paolo Guerrero, André Carrillo, Raul Ruidiaz, Jefferson Farfan

Danmark laguppställning och förväntade startelvor

Här är Danmarks laguppställning och förväntade startelva mot Peru:

Målvakter
Frederik Rönnow
Jonas Lössl
Kasper Schmeichel

Försvarare
Andreas Christensen
Henrik Dalsgaard
Jannik Vestergaard
Jens Stryger Larsen
Jonas Knudsen
Mathias ‘Zanka’ Jörgensen
Simon Kjær

Mittfältare
Christian Eriksen
Lasse Schöne
Lukas Lerager
Michael Krohn-Dehli
Thomas Delaney
William Kvist

Anfallare
Andreas Cornelius
Kasper Dolberg
Martin Braithwaite
Nicolai Jörgensen
Pione Sisto
Viktor Fischer
Yussuf Poulsen

Bästa odds VM 2018 Peru Danmark

Peru – Danmark speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Danmark och Peru. Inför Peru vs Danmark så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Läs mer om Peru vs Danmark speltips och fotbolls VM 2018

Speltips Peru Danmark? Nu är VM 2018 oddsen är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna fotbolls VM. För dig som vill tippa på VM så kan du självklart spela på vem som vinner Fotbolls-VM 2018.

Du hittar bästa speltips & odds tips inför fotbolls VM 2018speltips VM 2018. För dig som vill få freebets, riskfria spel, förhöjda odds och oddsbonusar rekommenderas VM 2018 erbjudanden & kampanjer!

Silly Season har tagit fram allt inför Fotbolls VM 2018. Du hittar allt från VM 2018 tv-kanal, spelschema alla matcher i VM 2018 och Sveriges matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2018 och bäst odds på fotbolls VM.

Vem som har rättigheter till Fotbolls VM 2018 är även det klart. Då det kostar är det två bolag som gått ihop och köpt loss sändningsrättigheterna för VM 2018. Läs mer på svenska fotbollsförbundets hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply