• Error, no group ID set! Check your syntax!

Speltips Marocko Iran – bästa odds tips Marocko Iran, Fotboll VM 2018!

Speltips Marocko Iran - bästa odds tips Marocko Iran i Fotbolls VM 2018!

Speltips på Marocko Iran speltips VM 2018

Speltips Marocko Iran odds VM 2018? Här hittar du speltips på Marocko vs Iran odds i VM 2018! Marocko Iran Det är ju klart att premiärmatcher är viktiga för alla lag. Men för Marocko och Iran så kommer det att bli extra viktigt. Med tanke deras väldigt svåra möten mot Portugal och Spanien, senare i gruppen, så kommer det här vara så väl den första som sista chansen för ett avancemang till åttondelsfinalerna. Så vid förlust kommer det förlorande laget vara halvvägs ute ur VM 2018 redan. Medan ett kryss rent av kan innebär att båda fotbollsnationerna kommer bli utslagna i Grupp B av VM. Spela på matchen till bäst odds =>

Marocko och Iran kommer att spelas på Saint Petersburg Stadium. Det kommer då att spelas i staden med samma namn, det vill säga vackra St Petersburg.

Speltips Marocko Iran - odds tips Marocko Iran, Fotboll VM 2018!

Speltips Marocko Iran Odds

När det kommer till denna match Marocko vs Iran så har vi på Silly Season Marocko tagit fram oddsen. Marocko – Iran är den sista matchen i genrepet till VM 2018. Detta blir en bra värdemätare för vad som komma skall? Här är odds tips och bästa odds inför Marocko vs Iran matchen:

Speltips Marocko Iran & odds

Odds på Marocko-vinst (1): 1,30
Bäst odds på Oavgjort (X): 2,95
Odds på Iran-vinst (2) 3,70

Bäst odds Iran eller Marocko (1 2): 1.42
Bäst odds Iran eller Oavgjort (1 X): 1,65
Bäst odds Marocko eller Oavgjort (2 X): 1,30

Speltips Marocko Iran odds – bästa odds tips på mål!
Båda lagen gör mål: JA (2,32) NEJ (1,58)

Över 2,5 mål: 2,95
Under 2,5 mål: 1,42

Spelbolagen Unibet och bet365 menar på att det är en väldigt jämn match och såväl Iran som Marocko har goda odds att vinna mötet.

Oddsen hos Unibet och bet365 för Marocko (2,50) och Iran (3,10) visar att Marocko är favoriter att vinna denna match. Dock är det bra odds oavsett om du vill spela på Marocko eller Iran. Det mesta tyder på att det blir en svängig match. Därför har många betting sidor valt att sätta höga odds på båda lagen. Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds.

Speltips Marocko Iran 2018

Speltips Marocko Iran

Rekommenderat spel på Marocko – Iran är en vinst för Marocko (2,30), samtidigt som det kommer att göras mindre än 2,5 mål (1,58). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Marocko och Iran är två lag är bra defensivt.

Det finns många olika tips att rygga men de här är de tre som vi tror kommer att gå igenom.

Marocko vs Iran odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det är något vi kommer få reda på under lördagskvällen. Det viktigaste är dock inte att vinna. Det viktiga för svensk del är att göra en bra match insatsmässigt och vissa att man är på rätt väg. Det är inte mycket kvar till sommarens fotbolls-VM.

Idag så möts Marockos VM trupp och Irans VM trupp. Vem vinner fotbolls VM 2018? Det kommer varken den marockanska VM-truppen eller den iranska VM-truppen att göra då båda VM-trupperna har ingen chans att vinna VM 2018 enligt oddset. Så här ser oddset ut för både Marocko och Iran att gå vidare från gruppen och vinna fotbolls VM 2018:

Odds VM grupp BAtt vinna gruppenAtt gå vidare
Spanien1,508,00
Portugal vinnare odds fotbolls VM 2018Portugal3,1021,00
Marocko vinnare odds fotbolls VM 2018Marocko16,00501,00
Iran vinnare odds fotbolls VM 2018Iran31,00401,00

Som vi alltså ser så väntar två jättar från Europa lite senare. Det här är lagen som väntas gå vidare ur gruppen, det vill säga Spanien och Portugal. Den svagaste länken ser på förhand ut att vara Portugal av de två.

Just därför lär ju så väl Iran som Marocko att försöka gå på just Portugal och deras andraplats. Det kan ju avgöras direkt. Om något av länderna Marocko eller Iran lyckas vinna så har de ju en enorm fördel inför de kommande matcherna. Men oavsett vad så kommer det ju troligtvis att krävas minst en poäng mot spanjorerna eller portugiserna.

Marocko Iran odds 15 juni 2018

Odds Marocko – Iran? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Marocko och IranZenit Arena S:t Petersburg. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande.

Vill du tippa på att Iran vinner mot Marocko är oddset 3,70 gånger pengarna. Ifall du spela på Marocko som vinnare är det oddset 2,30 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 2.95 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Odds på Marocko-vinst (1): 1,30
Bäst odds på Oavgjort (X): 2,95
Odds på Iran-vinst (2) 3,70

Speltips Marocko Iran - bästa odds tips Marocko vs Iran i Fotbolls VM 2018!

Marocko Iran trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Marocko Iran VM-trupper och förväntad Marocko Iran laguppställning och startelvor:

Marocko laguppställning och förväntade startelvor

Målvakter
Mounir El Kajoui (Numancia)
Yassine Bounou (Girona)
Ahmad Reda Tagnaouti (Ittihad Tanger)

Försvarare
Mehdi Benatia (Juventus)
Romain Saiss (Wolves)
Manuel Da Costa (Basaksehir)
Badr Benoun (Raja Casablanca)
Nabil Dirar (Fenerbahce)
Achraf Hakimi (Real Madrid)
Hamza Mendyl (LOSC)

Mittfältare
M’barek Boussoufa (Al Jazira)
Karim El Ahmadi (Feyenoord)
Youssef Ait Bennasser (Caen)
Sofyan Amrabat (Feyenoord)
Younes Belhanda (Galatasaray)
Faycal Fajr (Getafe)
Amine Harit (Schalke 04)

Anfallare
Khalid Boutaib (Malatyaspor)
Aziz Bouhaddouz (Saint Pauli)
Ayoub El Kaabi (Renaissance Berkane)
Nordin Amrabat (Leganes)
Mehdi Carcela (Standard de Liege)
Hakim Ziyech (Ajax)

Iran laguppställning och förväntade startelvor

Målvakter: Alireza Beiranvand, Rashid Mazaheri, Amir Abedzadeh

Försvarare: Ramin Rezaeian, Morteza Pouraliganji, Pejman Montazeri, Majid Hosseini, Milad Mohammadi, Mohammad Khanzadeh, Rouzbeh Cheshmi

Mittfältare: Ehsan Haji Safi, Omid Ebrahimi, Saeid Ezatolahi, Masoud Shojaei, Mehdi Torabi, Ali Gholizadeh, Saman Ghoddos, Vahid Amiri, Ashkan Dejagah

Anfallare: Reza Ghoochannejhad, Mehdi Taremi, Sardar Azmoun, Alireza Jahanbakhsh, Karim Ansarifard.

Speltips VM 2018 Marocko Iran

Marocko – Iran speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Iran och Marocko. Inför Marocko vs Iran så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Fler frågor och relaterade sökningar till VM 2018 tv-kanal och streaming m.m. Läs mer om Fotbolls-VM 2018.

Läs mer om Marocko vs Iran speltips och fotbolls VM 2018

Speltips Marocko Iran? Nu är VM 2018 oddsen är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna fotbolls VM. För dig som vill tippa på VM så kan du självklart spela på vem som vinner Fotbolls-VM 2018.

Silly Season har tagit fram allt inför Fotbolls VM 2018. Du hittar allt från spelschema alla matcher i VM 2018 och Marockos matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2018 och bäst odds på fotbolls VM.

Vem som har rättigheter till Fotbolls VM 2018 är även det klart. Då det kostar är det två bolag som gått ihop och köpt loss sändningsrättigheterna för VM 2018. Läs mer på svenska fotbollsförbundets hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply