Speltips Malmö FF Chelsea – odds tips MFF Chelsea FC, Champions League!

Speltips Malmö FF Chelsea - odds tips MFF Chelsea FC, Champions League!

Speltips på Malmö FF Chelsea speltips Champions League 2021

Speltips Malmö FF Chelsea odds Champions League 2021? Här hittar du speltips på Malmö FF vs Chelsea odds inför slutspelet i Champions League 2021! Malmö FF Chelsea är en av MFFs viktigaste matcher i modern tid. Skåningarna tog sig vidare till gruppspelet och nu ställs man mot CFC som kommer bli en otroligt svår match för Di Himmelsblå. Detta är den fjärde gruppspelsmatchen för MFF. Det finns mycket att läsa om matchen och här har vi tar fram ett speltipsSpela på matchen till bäst odds =>

Speltips Malmö FF Chelsea

Speltips Malmö FF Chelsea Odds

Här har vi tagit fram de mest populära oddsen när det kommer till MFF – Chelsea. Det är ingen överraskning att det är Chelsea som är storfavoriter till att ta hem matchen. Man är inne i första fasen av Premier League samtidigt som MFF är inne på slutspurten av Allsvenskan. Det är även det lag i Champions League med högst lönebudget som möter laget med minst lönebudget. Det ska krävas mycket för en vinst för MFF. Frågan är om man gör det? Här är odds tips och bästa odds inför Malmö FF vs Chelsea:

Speltips Malmö FF Chelsea & odds tips 1X2

1 X 2
Odds Malmö FF vs Chelsea 1X2: 16,00 7,50 1,20
1X 12 2X
Odds Malmö FF vs Chelsea 1X, 12 & X2 5.10 1,10 1.02
Lägg ditt spel hos Betsson =>
MFF CFC
Odds att vinna Champions League 751,00 5,00
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2,32 1,58
Ö 3,5 mål U 3,5 mål
Odds Över/Under 3,5 mål: 2,33 1,61

Speltips Malmö FF Chelsea

Tar vi en runda hos spelbolagen LeoVegas och Comeon erbjuder alla bra odds på denna match. Detta är en av de hetaste som ett svenskt lag spelar denna säsong och därefter finns odds på allt. Det finns även erbjudande för de som vill lägga en slant. Antingen på Malmö FF eller på Chelsea.

När vi tar en titt hos LeoVegas och Betsson och oddsen på Malmö FF (16.00) och Chelsea (1.20) är det engelsmännen som är storfavoriter. Det ska krävas ett större mirakel för att MFF ska vinna denna match. Därför har många betting sidor valt att sätta ganska höga odds på Malmö i denna match.

Speltips Malmö FF Chelsea? Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds på Malmö FF Chelsea att vinna matchen.

Vårt speltips inför Malmö FF Chelsea + erbjudanden & kampanjer med odds tips!

Rekommenderat speltips på Malmö FF – Chelsea är en vinst för Chelsea (1,20), samtidigt som det kommer att göras över 3,5 mål (2,33). Det kan dock vara värt att lägga ett spel på MFF.

Malmö FF vs Chelsea odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

För MFF är det viktigt att få med sig en vinst här. Detta om man vill vara med i kampen om att ta sig vidare från gruppspelet.

Så här ser oddset ut för både MFF och Chelsea att vinna Champions League 2022:

Odds vinnare Champions League Odds
Odds Malmö FF att vinna Champions League: 751,00
Odds Chelsea att vinna Champions League: 3,00

Malmö FF Chelsea odds 20 oktober 2021

Odds Malmö FF – Chelsea? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Malmö FF och ChelseaEleda Stadion. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande. Inte konstigt med tanke på att det är bra match i Champions League.

Vill du tippa på att Malmö FF vinner mot Chelsea är oddset hela 16.00 gånger pengarna. Det är dock ingen vidare överraskning. Ifall du spela på Chelsea som vinnare är det oddset 1.20 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 7.50 i odds som bettingbolagen erbjuder.

1 X 2
Odds Malmö FF vs Chelsea 1X2: 16,00 7,50 1,20
1X 12 2X
Odds Malmö FF vs Chelsea 1X, 12 & X2 5.10 1,10 1.02
Lägg ditt spel hos Betsson =>
MFF CFC
Odds att vinna Champions League 751,00 5,00
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2,32 1,58
Ö 3,5 mål U 3,5 mål
Odds Över/Under 3,5 mål: 2,33 1,61

Malmö FF Chelsea trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Malmö FF och Chelsea förväntade Malmö FF Chelsea laguppställning och startelvor:

Malmö FF laguppställning och förväntade startelvor

UPPDATERAS

Chelsea laguppställning och förväntade startelvor

Här är Chelsea laguppställning och förväntade startelva mot Malmö FF:

UPPDATERAS

Mer om Malmö FF vs Chelsea speltips inför Champions League 2021

Speltips Malmö FF Chelsea? För dig som vill spela på Malmö FF Chelsea så har vi tagit fram bästa odds Malmö FF Chelsea. Champions League 2021 oddsen talar sitt tydliga språk, nämligen att Chelsea är favoriterna att vinna matchen. För dig som vill tippa på att Chelsea eller Malmö FF vinner Champions League så kan du självklart tippa på vinnaren i Champions League.

Du hittar allt från Malmö FF Chelsea stream, Champions League tv-kanal, spelschema alla matcher i Champions League och till och med Champions League stream hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på Champions League 2021 och bäst odds på Champions League. Läs mer på Champions Leagues hemsida.

Missa inte Malmö FF Chelsea TV Kanal!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply