Speltips Liverpool PSG – odds tips Liverpool Paris Saint Germain, Champions League 2018!

Speltips på Liverpool PSG speltips Champions League 2018

Speltips Liverpool PSG odds Champions League 2018? Här hittar du speltips på Liverpool vs PSG odds inför slutspelet i Champions League 2018! Liverpool PSG. Vi bjuds på stormatch efter stormatch i Champions League. Denna tisdag är det Liverpool mot PSG som står på schemat och det är hemmalaget som är favoriter. Spela på 10.00 i odds omsättningsfritt =>

Liverpool – PSG – Det är nu dags att se vad de båda lagen går för. Liverpool tog sig till final den gångna säsongen samtidigt som PSG har en otrolig trupp. Den franska huvudstadsklubben har gjort megavärvningar under den senaste tiden men ändå inte lyckats, frågan är om man ska göra det denna säsong i Europaspelet.

Speltips Liverpool PSG

Speltips Liverpool PSG Odds

Nedan hittar ni oddsen på detta stormöte i Champions League. Det är Liverpool som är favoriter och frågan är om man kan leva upp till förväntningarna. Samtidigt har PSG en otrolig startelva med flera världsstjärnor. Vem tror du det blir som tar de tre poängen? Här är odds tips och bästa odds inför Liverpool vs PSG matchen:

Speltips Liverpool PSG & odds tips 1X2

Odds PSG – Liverpool 1X2 1 X 2
2,22 3,90 3,15
Förhöjt odds Betfair (1 X 2) ––––
  100.00
Förhöjt odds LeoVegas, omsättningsfritt (1 X 2)
––––
   
     
Odds Liverpool – PSG 1X, 12 & X2 1X 12 2X
1,38 1,28 1,71
Tippa 1000 kr riskfritt spel hos Betsson =>
PSG Liverpool
Odds att vinna Champions League 2018 12,00 14,00
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,40 2,85
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1,48 2,70

Speltips Liverpool PSG

Spelbolagen Mobilebet och Betsafe är två spelbolag som brukar vara väldigt bra på det. Man har några av marknadens bästa odds och i denna match är man även här bra på det. Båda anser att detta kommer bli en otroligt svängig matchMånga tror dock att det blir The Reds som drar det längsta strået.

Oddsen hos LeoVegas och Betsson för Liverpool (2.28) och PSG (3.10) visar att det är The Reds som spelbolagen tror kommer att vinna. Man har ett otroligt starkt lag. Även om PSG må ha bättre spelare ser Liverpool ofta ut att fungera bättre som grupp. Klopp har ett otroligt starkt lag till hands och med Salah längst fram är man nästan ostoppbara. Därför har många betting sidor valt att sätta ganska så höga odds på båda lagen.

Speltips Liverpool PSG? Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds på Liverpool PSG att vinna matchen.

Vårt speltips inför Liverpool PSG + erbjudanden & kampanjer med odds tips!

Rekommenderat speltips på Liverpool – PSG är en vinst för Liverpool (100,002,28), samtidigt som det kommer att göras över 2,5 mål (1,48). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både The Reds och PSG är två lag är bra offensivt.

Liverpool vs PSG odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det finns många olika marknader att spela på när det kommer till denna match. Den mest populära är 1X2 då det går ut på att vinna i fotboll. Båda lagen behöver en vinst i detta möte för att få tre poäng med sig. Dessa kan vara direkt avgörande för vem som slutar etta och vem som slutar tvåa i denna grupp. I slutändan vill alla lag vinna turneringen, här ser ni oddsen på vinst för Liverpool och PSG.

Så här ser oddset ut för både Liverpool och PSG att vinna Champions League 2018:

Odds vinnare Champions League Odds
Odds Liverpool att vinna Champions League: 12,00
Odds PSG att vinna Champions League: 16,00

Liverpool PSG odds 18 september 2018

Odds Liverpool – PSG? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Liverpool och PSGAnfield. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande. Inte konstigt med tanke på att det är bra match i Champions League.

Vill du tippa på att Liverpool vinner mot PSG är oddset 2.28 gånger pengarna. Ifall du spela på PSG som vinnare är det oddset 3.10 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 3.80 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Odds PSG – Liverpool 1X2 1 X 2
2,22 3,90 3,15
Förhöjt odds Betfair (1 X 2) ––––
  100.00
Förhöjt odds LeoVegas, omsättningsfritt (1 X 2)
––––
   
     
Odds Liverpool – PSG 1X, 12 & X2 1X 12 2X
1,38 1,28 1,71
Tippa 1000 kr riskfritt spel hos Betsson =>
PSG Liverpool
Odds att vinna Champions League 2018 12,00 14,00
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,40 2,85
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1,48 2,70

Liverpool PSG trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Liverpool och PSG förväntade Liverpool PSG laguppställning och startelvor:

Liverpool laguppställning och förväntade startelvor

UPPDATERAS

Paris Saint-Germain laguppställning och förväntade startelvor

Här är Paris Saint-Germains laguppställning och förväntade startelva mot Liverpool:

UPPDATERAS

Speltips Liverpool PSG

Liverpool – PSG speltips, odds, på TV & live stream

Superodds erbjudanden inför Liverpool vs PSG från LeoVegas är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja deras boostade odds erbjudande med förhöjt odds på att Liverpool vinner över PSG. Få 10 ggr pengarna på att Liverpool vinner här =>

Inför Liverpool vs PSG så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Mer om Liverpool vs PSG speltips inför Champions League 2018

Speltips Liverpool PSG? För dig som vill spela på Liverpool PSG så har vi tagit fram bästa odds Liverpool PSGChampions League 2018 oddsen talar sitt tydliga språk, nämligen att Liverpool är en av favoriterna att vinna Champions League. För dig som vill tippa på att Liverpool eller PSG vinner Champions League så kan du självklart tippa vinnaren i Champions League.

Du hittar allt från Liverpool PSG stream, Champions League 2018 tv-kanal, spelschema alla matcher i Champions League 2018 och till och tv-kanaler för Champions League hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på Champions League 2018 och bäst odds på Champions League. Läs mer på Champions Leagues hemsida.

Missa inte Liverpool PSG TV Kanal!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply