Speltips Frankrike Peru – odds tips Frankrike Peru, Fotbolls VM 2018!

Frankrike Peru speltips
bet365

Speltips på Frankrike Peru speltips VM 2018

Speltips Frankrike Peru odds VM 2018? Här hittar du speltips på Frankrike vs Peru odds i VM 2018! Frankrike Peru. En av VM 2018 års väldigt stora favoriter ska ut och försöka göra det igen. Det här kommer alltså att bli Frankrikes andra match, och de ska möta Peru. Ett lag som kan överraska. Spela på matchen till bäst odds =>

Frankrike och Peru kommer att spelas på Jekaterinburg Jekaterinburgium i Jekaterinburg. Nu ska vi se vad de här länderna klarar av att åstadkomma i sina andra match.

Speltips Frankrike Peru - odds tips Frankrike Peru, Fotbolls VM 2018!

Speltips Frankrike Peru odds tips

När det kommer till denna match Frankrike vs Peru så har vi på Silly Season tagit fram några speltips och bästa oddsen inför Frankrike vs Peru. Frankrike – Peru är den första matchen i gruppspelet till VM 2018. Detta blir en bra värdemätare för vad som komma skall? Här är odds tips och bästa odds inför Frankrike vs Peru matchen:

Speltips Frankrike Peru & odds tips 1X2

Odds på Frankrike-vinst (1): 1,50
Bäst odds på Oavgjort (X): 4,55
Odds på Peru-vinst (2) 6,50

Bäst odds Peru eller Frankrike (1 2): 1,22
Bäst odds Peru eller Oavgjort (1 X): 2,65
Bäst odds Frankrike eller Oavgjort (2 X): 1,13

Frankrike att vinna VM 2018: 10,00
Peru att vinna VM 2018: 801,00

Spela på Frankrike , Spanien, Brasilien Tyskland, Belgien eller Portugal vinner fotbolls VM – få 20,00 i odds på topplagen att vinna VM här =>

Speltips Frankrike Peru odds – bästa odds tips på mål!
Båda lagen gör mål: JA (2,08) NEJ (1,73)

Över 2,5 mål: 1,92
Under 2,5 mål: 1,92

Spela på att Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo gör mål under VM – få 4,00 i odds här =>

Bästa odds Frankrike Peru

Speltips Frankrike Peru

Bettingbolagen Unibet och bet365 menar på att det är en väldigt ojämn match  Frankrike har goda chanser att vinna, och kanske rentav köra över sydamerikanerna.

Oddset hos Unibet och bet365 för Frankrike (1,50) och Peru (6,50) visar att Frankrike är favoriter att vinna denna match. Det bästa känns som att lägga ett etta här, då det fortfarande är okej odds på en fransk seger.

Speltips Frankrike Peru? Tittar vi på vilka bettingbolag som ger bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds.

Vårt speltips inför Frankrike Peru + erbjudanden och kampanjer med odds tips!

Rekommenderat speltips på Frankrike – Peru är en vinst för Frankrike (1,50), samtidigt som det kommer att göras mindre än 2,5 mål (1,92). Det hela kommer ger en bra utdelning. Frankrike är ju ett riktigt bra lag offensivt.

Här är några av de tipsen som vi kommer att ge till er inför matchen.

Speltips Frankrike Peru odds tips vinnare Fotbolls VM 2018

Frankrike vs Peru odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det är något vi kommer få reda på under torsdag. Det enda som gäller för båda lagen är att vinna matchen. För fransmännen så är det ju krav, medan Peru åker ut om de förlorar den här VM-matchen.

Idag kommer ju Frankrikes VM trupp och Perus VM trupp att möta varandra. Vem vinner fotbolls VM 2018? Faktum är ju att det franska laget faktiskt kan vinna VM 2018 enligt oddset.

Ta en titt på oddsen för att lagen ska vinna VM kontra vinna gruppen.

Odds VM grupp C Bäst odds att
vinna gruppen
Bäst odds att
vinna VM 2018
Frankrike vinnare odds fotbolls VM 2018 Frankrike 1,33 7,50
Danmark vinnare odds fotbolls VM 2018 Danmark 5,15 201,00
Peru vinnare odds fotbolls VM 2018 Peru 11,00 251,00
Australien vinnare odds fotbolls VM 2018 Australien 21,00 501,00

Frankrike gick och vann direkt i premiären. Det efter efter flera omdiskuterade VAR-beslut i VM 2018. Det samtidigt som peruanerna förlorade mot Danmark med 1-0.

Därför kommer en poäng att räcka långt för fransmännen, men de lär ju gå för tre poäng och inget annat. För peruanernas del så gäller det egentligen bara att vinna. Ett kryss kan räcka bra, men en förlust kommer innebära tack och adjö.

Frankrike Peru odds 21 juni 2018

Odds Frankrike – Peru? En hel del spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Frankrike och PeruJekaterinburg Arena. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande. Inte minst eftersom Frankrike kommer spela.

Vill du tippa på att Frankrike vinner mot Peru är oddset 1,50 gånger pengarna. Ifall du spela på Peru som vinnare är det oddset 4,40 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 3.45 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Odds på Frankrike-vinst (1): 1,50
Bäst odds på Oavgjort (X): 3,45
Odds på Peru-vinst (2) 4,40

Speltips med förhöjda odds tips erbjudanden och kampanjer:

Att Ronaldo eller Messi gör mål under VM: 4,00

Spela på Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo gör mål under VM – få 4,00 i odds här =>

Frankrike/Peru att vinna VM 2018: 7,50 & 801,00

Tippa på Frankrike vinner hela fotbolls VM – få 20,00 i odds på topplagen att vinna VM här =>

Frankrike Peru trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Frankrike Peru VM-trupper och förväntad Frankrike Peru laguppställning och startelvor:

Frankrike laguppställning och förväntade startelvor

Här är Frankrikes laguppställning och förväntade startelva mot Peru:

Målvakter: Hugo Lloris, Steve Mandanda, Alphonse Areola.

Försvarare: Djibril Sidibe, Benjamin Pavard, Adil Rami, Raphael Varane, Samuel Umtiti, Presnel Kimpembe, Benjamin Mendy, Lucas Hernandez.

Mittfältare: Paul Pogba, Blaise Matuidi, Corentin Tolisso, N’Golo Kante, Steven Nzonzi.

Anfallare: Kylian Mbappe, Olivier Giroud, Antoine Griezmann, Ousmane Dembele, Florian Thauvin, Thomas Lemar, Nabil Fekir.

Peru laguppställning och förväntade startelvor

Här är Perus laguppställning och förväntade startelva mot Frankrike:

I Peru går det att hitta en hel del bra spelare. Det är dessutom landets första VM-slutspel sedan 80-talet.

Målvakter: Pedro Gallese, José Carvallo, Carlos Caceda

Försvarare: Luis Abram, Luis Advíncula, Miguel Araujo, Aldo Corzo, Nilson Loyola, Christian Ramos, Alberto Rodríguez, Anderson Santamaría, Miguel Trauco

Mittfältare: Pedro Aquino, Wilmer Cartagena, Christian Cueva, Edison Flores, Paolo Hurtado, Sergio Pena, Andy Polo, Renato Tapia, Yoshimar Yotún

Anfallare: Paolo Guerrero, André Carrillo, Raul Ruidiaz, Jefferson Farfan

Bra odds Frankrike Peru

Frankrike – Peru speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Peru och Frankrike. Inför Frankrike vs Peru så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Läs mer om Frankrike vs Peru speltips och fotbolls VM 2018

Speltips Frankrike Peru? För dig som vill spela på Frankrike Peru så har vi tagit fram speltips och bästa odds tips inför Frankrike Peru Fotbolls VM 2018.  Nu är VM 2018 oddsen är släppta och det går att se ifall Frankrike Peru är favoriter att vinna fotbolls VM. För dig som vill tippa på VM vinnaren så kan du självklart spela på vem som vinner Fotbolls-VM 2018.

Du hittar bästa speltips & odds tips inför fotbolls VM 2018 och Frankrike Peru match på speltips VM 2018. För dig som vill få freebets, riskfria spel, förhöjda odds och oddsbonusar inför Frankrike Peru fotbolls VM 2018 erbjudanden:

Du hittar allt från VM 2018 tv-kanal, spelschema alla matcher i VM 2018 och Frankrikes matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2018 och bäst odds på fotbolls VM. Läs mer på franska fotbollsförbundets hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply