Speltips – få upp till 200 kr gratis på Champions Leagues onsdagsmatcher!

bet365

Få upp till 200 kr gratis på Champions Leagues onsdagsmatcher!

Maxa din Champions League betting med gratisspel och riskfria spel

Utslagsfasen av Champions League har dragit igång där de absolut bästa fotbollslagen från Europa gör upp om vem som ska ta sig till kvartsfinal i turneringen. Spelbolagen har kommit med en rad CL-erbjudanden. Betsson erbjuder sina kunder en möjlighet att vinna biljetter till Champions League-finalen.

LeoVegas Sport är inte sämre än så, utan de bjuder också på stor spänning och vad är bättre än att vinna pengar samtidigt som ditt favoritlag tar steg för steg närmare finalen i Cardiff den 3 juni? Jo, att få spela gratis givetvis. LeoVegas Sport ger alla sina kunder en möjlighet att spela gratis på onsdagens matcher. Få ditt gratisspel här =>

Spela gratis på onsdagsmatcherna hos LeoVegas Sport!

Om matcherna i utslagsfasen av turneringen tidigare inte var tillräckligt spännande kommer de garanterat att vara det nu. LeoVegas Sport ser nämligen till att varje match fram till och med finalen i Champions League blir extra spännande.

LeoVegas Sport erbjuder nämligen ett gratisspel att lägga på onsdagens matcher om man spelar på tisdagsmatcherna, detta på upp till hela 200 kronor som du kan att spela fritt med på onsdagens matcher i turneringen.

Vad är bättre än att få upp till 200 kronor gratis att spela för på UEFA Champions League? Lägg ett spel idag och få upp till 200 kronor på morgondagens matcher som spelas i Europas bästa klubblagsturnering.

Spela gratis på Real Madrid – Napoli

Kvällens matcher är väldigt intressanta och innehåller spelare som Lionel Messi, Luis Suárez, Edinson Cavani och Julian Draxler. Detta då PSG och Barcelona drabbar samman i det första mötet av två som spelas på Parc des Princes.

Vi får även se matchen mellan Benfica och Borussia Dortmund där svenske Victor Nilsson Lindelöf finns med i hemmalaget. Alexander Isak är dock inte uttagen till Dortmunds Champions League-trupp denna säsong, något som är helt förståeligt.

Hämta ditt gratisspel här =>

Så här får du ditt gratisspel på Champions League

Spelar du på någon av tisdagens Champions League-matcher PSG – Barcelona eller Benfica – Dortmund så får du per automatik upp till 200 kronor i bonus att spela för på onsdagens CL-matcher Bayern München mot Arsenal och Real Madrid mot Napoli.

1 – Lägg ett bett innan matchstart på någon av tisdagens CL-matcher (med minst 1,5 i odds).
2 – Få upp till 200 kr i gratisspel lagom till onsdagens CL-matcher.
3 – Spela på valfri Champions League match under onsdagen, antingen pre-match eller live.

Hämta ditt gratisspel här =>

Gör dina CL-matcher ännu häftigare med LeoVegas

Denna kampanj gäller endast mellan måndag den 13 februari klockan 00:01 och onsdag 15 februari 23:59 2017. Spel som lags efter den angivna tidsperioden gäller ej och ett bett måste ha lagts på någon av tisdagens CL-matcher med minst 1,5 i odds eller högre. Endast bett som är lagda innan matchstart gäller.

Spelaren får upp till 100% i bonus på det lagda bettet och kommer då få en summa på upp till 200 kronor att spela för på onsdagens matcher.

Gratisspel på Champions League regler och villkor

När det kommer till gratisspel på onsdagens Champions League-matcher hos LeoVegas Sport så finns vissa regler och villkor som gäller. Nedan går vi igenom det viktigaste bitarna:
– Gratisspelet innebär max 200 kronor till spelaren och summan måste användas på någon av utslagsmatcherna som spelas onsdag 15/2. Det måste användas på en och samma kupong om man väljer att betta på flera olika spel, spelet kan användas både inför match och för livespel. Gratisspel går inte att ta ut.
– Endast ett gratisspel per spelare/konto/hushåll/IP adress är tillåtet.
– Så fort ditt bett är lagt får du ditt gratisspel på kontot och det går endast att användas det datum som kampanjen gäller.

Hur du använder ditt gratisspel:
– Se tills att du uppfyller kraven för ditt gratisspel
– Lägg ett bett på ett spel med minst 1,5 i odds på någon av tisdagens matcher.
– Få ditt gratisspel och spela på någon av onsdagens (15/2)
– Vänta på resultatet!

Se LeoVegas för mer info =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply