Speltips Egypten Uruguay försäkrat spel – tippa 500 kr riskfritt på Uruguay!

Speltips Egypten Uruguay försäkrat spel - tippa 500 kr riskfritt på Uruguay!

Speltips Egypten Uruguay försäkrat spel – tippa 500 kr riskfritt på Uruguay!

Speltips Egypten Uruguay försäkrat spel? Nu kan du tippa 500 kr riskfritt på Uruguay i matchen genom ett försäkrat spel. Uruguays trupp är en av de mest intressanta truppen i VM 2018. Trots att det lilla landet i Sydamerika, inklämt mellan Brasilien och Argentina, inte har fler än 3,5 miljoner invånare, så kan de få fram storstjärna efter storstjärna.

I Uruguays VM-premiär så tar de sig an Egypten. De har bland annat har Liverpools Mohamad Salah i VM-truppen. Trots Salah så är Uruguay storfavoriter att vinna matchen. Det gör att detta VM-erbjudande från Unibet blir extra bra. Spela med 500 kr riskfritt =>

Odds på Egypten-vinst (1): 7,00
Bäst odds på Oavgjort (X): 3,70
Odds på Uruguay-vinst (2) 1,60

Tips: 500 kr försäkrat spel på Uruguay =>

Bäst odds Uruguay eller Egypten (1 2): 1.30
Bäst odds Uruguay eller Oavgjort (1 X): 1,11
Bäst odds Egypten eller Oavgjort (2 X): 2,40

Speltips Egypten Uruguay odds – bästa odds tips på mål!

Båda lagen gör mål: JA (2,48) NEJ (1,53)

Över 2,5 mål: 2,55
Under 2,5 mål: 1,55

Se uppdaterade odds här =>

Så här gör du för att tippa 500 kr försäkrat spel på Uruguay!

Det är enkelt att delta i den här kampanjen. Bland annat så behöver du inte göra mycket mer än att registrera dig, eller logga in på ditt konto. När det här har gjorts så ska du leta upp oddset på att Uruguay vinner matchen.

Det här är något som du får göra på det gamla hederliga sättet. Det vill säga, gå in på VM-oddsen och leta upp oddset. Sedan måste du välja att lägga 500 kr, och då kommer det gå att välja att du vill ta del av kampanjen som ger ett riskfritt spel.

Det går alltså ut på att du och de andra spelarna får lägga den här 500-lappen, utan att riskera att förlora de. Det här är något som du kan få ta del av i andra odds erbjudanden VM 2018.

Speltips Egypten Uruguay försäkrat spel: tippa 500 kr riskfritt på matchen!

Speltips 500 kr försäkrat spel Uruguay: Inget omsättningskrav – eller pengarna tillbaka!

Säg att Uruguay inte vinner, och matchen slutar 1 eller X istället för en 2. Då kommer dina pengar att betalas tillbaka till ditt spelkonto, det här är något som sker nästa arbetsdag, vilket i det här fallet bli på måndag.

Men vinner du, så har du vunnit 500 kr gånger din insats. Det som är så oerhört bra med det här är att pengarna är helt omsättningsfria. det behövs alltså inte krånglas med något omsättningskrav. Det här är ett bra erbjudande, något som passar bra när Unibet har VM-feber.

Vi ger är även speltips på VM 2018 om ni vill ha det! Här kan du även se vårt Speltips Egypten Uruguay och allt du behöver veta för att se och spela på Egypten Uruguay.

Riskfritt spel för 500 kr på Uruguay här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply