Speltips Colombia England – odds tips Colombia England, Fotbolls VM 2018!

Speltips Colombia England

Speltips på Colombia England speltips VM 2018

Speltips Colombia England odds VM 2018? Här hittar du speltips på Colombia vs England odds i VM 2018! Colombia England. England är tillbaka i åttondelsfinalerna i VM. Efter att ha åkt ur redan i gruppspelet senast, 2014 i Brasilien, så hoppas förstås engelsmännen på att den dystra trenden i mästerskapen ska brytas. Samtidigt hoppas Colombia på att få fortsätta spela en fin anfallsfotboll. Spela på matchen till bäst odds =>

Colombia och England kommer att spelas på Spartak Stadium i Moskva. Nu ska de här lagen spela åttondelsfinal i VM 2018 – Colombia för andra gånger på två mästerskap i följd.

Speltips Colombia England - bäst odds tips England vs England, Fotbolls VM 2018!

Speltips Colombia England Odds

När det kommer till den här matchen mellan Colombia vs England så har vi på Silly Season Sverige gjort som så att vi vaskat fram speltips och bästa oddsen inför Colombia vs England. Colombia – England är den sista åttondelsfinalen i VM 2018. Matchens känns svårtippad – vilka tror du kommer vinna idag? Här är odds tips och bästa odds inför Colombia vs England matchen:

Speltips Colombia England & odds tips 1X2

Odds på Colombia-vinst (1): 4,15
Odds på Oavgjort (X): 3,15
Odds på England-vinst (2) 2,15

Bäst odds på England-vinst (2): 12,00

Odds England eller Colombia (1 2): 1,38
Odds England eller Oavgjort (1 X): 1,28
Odds Colombia eller Oavgjort (2 X): 1,76

Colombia att vinna VM 2018: 33,00
England att vinna VM 2018: 20,00

Speltips Colombia England odds – bästa odds tips på mål!
Båda lagen gör mål: JA (2,18) NEJ (1,66)

Över 2,5 mål: 2,70
Under 2,5 mål: 1,50

Bästa odds Colombia England

Speltips Colombia England

Spelbolagen Unibet och bet365 anser att det här kan bli en väldigt jämn och intressant match och såväl England som Colombia har goda odds att vinna mötet.

Oddsen hos Unibet och bet365 för Colombia (4,15) och England (2,15) visar att Colombia är favoriter att vinna dagens match och tillika åttondelsfinal. Dock är det bra odds oavsett om du vill spela på Colombia eller England. Det mesta tyder på att det blir en ganska så jämn tillställning. Därför har många betting sidor valt att sätta höga odds på båda lagen.

Speltips Colombia England? Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds.

Vårt speltips inför Colombia England + erbjudanden och kampanjer med odds tips!

Rekommenderat speltips på Colombia – England är en vinst för Colombia (4,15), samtidigt som det kommer att göras mindre än 2,5 mål (1,50). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Colombia och England är två lag är bra defensivt.

Det här är de två oddstipsen som vi tror mest på.

Speltips England odds tips vinnare Fotbolls VM 2018

Colombia vs England odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det är något vi kommer få reda på under tisdagen. Nu gäller det enbart att vinna. Laget som vinner går vidare i VM 2018, medan förloraren får hälsa hem. Här kan du se övriga spelschema VM 2018 åttondelsfinaler.

Idag så spelar Colombias VM trupp och Englands VM trupp. Vem vinner fotbolls VM 2018?

På pappret så verkar det som om England är favoriter. Men här finns ett gyllene läge för en skrällchans. För att Colombia skulle gå och vinna, vilket ger fyra gånger pengarna, är långt ifrån omöjligt.

Visst, England har gjort det okej under VM 2018. Men vi vet hur det brukar se ut, engelsmännen har det svårt att prestera på toppnivå i mästerskapen. Inte minst mot snabbare lag, så som sydamerikanerna från Colombia.

Colombia England odds 3 juli 2018

Odds Colombia – England? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Colombia och EnglandSpartak Moskvaion. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande.

Vill du tippa på att Colombia vinner mot England är oddset 4,15 gånger pengarna. Ifall du spela på England som vinnare är det oddset 3,15 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 2.15 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Odds på Colombia-vinst (1): 4,15
Odds på Oavgjort (X): 3,15
Odds på England-vinst (2) 2,15

Speltips med förhöjda odds tips erbjudanden och kampanjer:

Bäst odds på England-vinst (2): 12,00

Colombia/England att vinna VM 2018: 33,00 & 20,00

Tippa på England vinner fotbolls VM – få 20,00 i odds på topplagen att vinna VM här =>

Colombia England trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Colombia England VM-trupper och förväntad Colombia England laguppställning och startelvor:

Colombia laguppställning och förväntade startelvor

Här är Colombias laguppställning och förväntade startelva mot England:

Målvakter: David Ospina, Camilo Vargas, Jose Fernando Cuadrado

Försvarare: Cristian Zapata, Davinson Sanchez, Santiago Arias, Oscar Murillo, Frank Fabra, Johan Mojica, Yerry Mina

Mittfältare: Wilmar Barrios, Carlos Sanchez, Jefferson Lerma, Jose Izquierdo, James Rodriguez, Abel Aguilar, Mateus Uribe, Juan Fernando Quintero, Juan Guillermo Cuadrado

Anfallare: Radamel Falcao, Miguel Borja, Carlos Bacca, Luis Fernando Muriel

England laguppställning och förväntade startelvor

Här är Englands laguppställning och förväntade startelva mot Colombia:

Målvakter: Jack Butland, Nick Pope, Jordan Pickford

Försvarare: Fabian Delph, Danny Rose, Eric Dier, Kyle Walker, Kieran Trippier, Trent Alexander-Arnold, Harry Maguire, John Stones, Phil Jones, Gary Cahill

Mittfältare: Jordan Henderson, Jesse Lingard, Ruben Loftus-Cheek, Ashley Young, Dele Alli, Raheem Sterling

Anfallare: Harry Kane, Jamie Vardy, Marcus Rashford, Danny Welbeck

Odds Colombia England

Colombia – England speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför England och Colombia. Inför Colombia vs England så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Läs mer om Colombia vs England speltips och fotbolls VM 2018

Speltips Colombia England? För dig som som har tänkt att spela på Colombia England så har vi tagit fram oddstips och bästa spel tips inför Colombia England Fotbolls VM 2018.  Nu är VM 2018 oddsen är släppta och det går att se ifall Colombia England är favoriter att vinna fotbolls VM. För dig som vill tippa på VM vinnaren så kan du självklart spela på vem som vinner Fotbolls-VM 2018.

Du hittar bästa speltips & odds tips inför fotbolls VM 2018 och Colombia England match på speltips VM 2018. För dig som vill få freebets, riskfria spel och oddsbonusar inför Colombia England VM 2018 erbjudanden!

Du hittar allt från VM 2018 tv-kanal, spelschema VM 2018 och Colombias matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2018 och bäst odds på fotbolls VM. Läs mer på engelska fotbollsförbundets hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365