Speltips Chelsea Huddersfield – odds tips Chelsea Huddersfield, Premier League 2018!

Speltips Chelsea Huddersfield - odds tips Chelsea Huddersfield, Premier League 2018!

Speltips på Chelsea Huddersfield speltips Premier League 2018

Speltips Chelsea Huddersfield odds Premier League 2018? Här hittar du speltips på Chelsea vs Huddersfield odds inför slutspelet i Premier League 2018! Chelsea Huddersfield. Premier League är nu i full gång. Efter att ha sett det hela dra igång under fredagen är det nu dags för Chelsea mot Huddersfield. Spela på matchen till bäst odds =>

Chelsea och Huddersfield kommer att spelas på Kirkless Stadium. Det är alltså det sistnämnda laget som har hemmaplan i denna match och det kommer bli väldigt bra intressant match. Chelsea kommer till matchen med ny tränare och flera nyförvärv. Man har sålt Thibaut Courtois till Real Madrid och har nu tagit in Kepa Arrizabalaga. Frågan är hur det kommer att gå för The Blues som inte hade någon lätt säsong 2017/2018.

Speltips Chelsea Huddersfield - odds tips Chelsea Huddersfield, Premier League 2018!

Speltips Chelsea Huddersfield Odds

När det kommer till denna match Chelsea vs Huddersfield så har vi på Silly Season vaskat fram speltips och bästa oddsen inför Chelsea vs Huddersfield. Chelsea – Huddersfield är den första för de båda lagen i till Premier League 2018. Vem tror du drar det längsta strået? Här är odds tips och bästa odds inför Chelsea vs Huddersfield matchen:

Speltips Chelsea Huddersfield & odds tips 1X2

Odds Huddersfield vs Chelsea 1X2Huddersfield (1)Oavgjort (X)Chelsea (2)
Huddersfield vs Chelsea (1X2):6.203.901.65
Förhöjt odds betfair (1 & 2):8,00
1000 kr riskfritt spel hos Betsson =>
1X122X
Huddersfield vs Chelsea (1X, 12, 2X)2,351,281,14
Odds på att Chelsea vinner Premier League:13,00
Odds på att Huddersfield vinner Premier League:1501,00
Speltips Huddersfield Chelsea odds målJA NEJ
Odds båda lagen gör mål:1,891,87
Odds Över/Under 2,5 mål:Ö 2,5 mål U 2,5 mål
1,941,89

Speltips Chelsea Huddersfield

Spelbolagen Mobilebet och Comeon menar på att det är en väldigt jämn match och såväl Huddersfield som Chelsea har goda odds att vinna mötet.

Oddsen hos LeoVegas och Betsson för Chelsea (1.65) och Huddersfield (6.20) pekar på att det är huvudstadslaget som ser ut att ta hem vinsten. Man har lägst odds av de båda men anfallet har denna säsong inte varit lika skarpt.. Därför har många betting sidor valt att sätta ganska så höga odds på båda lagen.

Speltips Chelsea Huddersfield? Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds på Chelsea Huddersfield att vinna matchen.

Vårt speltips inför Chelsea Huddersfield + erbjudanden & kampanjer med odds tips!

Rekommenderat speltips på Chelsea – Huddersfield är en vinst för Chelsea (1.51), samtidigt som det kommer att göras mindre än 2,5 mål (1,46). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Chelsea och Huddersfield är två lag är bra defensivt.

Det här är två troliga tips, så följ gärna de om ni känner er manade.

Chelsea vs Huddersfield odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

För Chelseas del är det väldigt viktigt att ta poäng i denna match. I alla fall om man vill vara med i toppstriden under vårsäsongen. På pappret är man storfavoriter att ta hem denna match men man ska inte underskatta Huddersfield.

Så här ser oddset ut för både Chelsea och Huddersfield att vinna Premier League 2018:

Odds vinnare Premier LeagueOdds
Odds Chelsea att vinna Premier League:8,00
Odds Huddersfield att vinna Premier League:301,00

Chelsea Huddersfield odds 10 augusti 2018

Odds Chelsea – Huddersfield? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Chelsea och HuddersfieldKirklees Stadium. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande. Inte konstigt med tanke på att det är bra match i Premier League.

Vill du tippa på att Chelsea vinner mot Huddersfield är oddset 1.65 gånger pengarna. Ifall du spela på Huddersfield som vinnare är det oddset 8.00 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 3.90 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Odds Huddersfield vs Chelsea 1X2Huddersfield (1)Oavgjort (X)Chelsea (2)
Huddersfield Chelsea (1X2):6.203.901.65
Förhöjt odds betfair (1 & 2):8,00
1000 kr riskfritt spel hos Betsson =>
1X122X
Chelsea Huddersfield (1X, 12, 2X)2,351,281,14

Chelsea Huddersfield trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Chelsea och Huddersfield förväntade Chelsea Huddersfield laguppställning och startelvor:

Chelsea laguppställning och förväntade startelvor

UPPDATERAS

Chelsea i Premier League 2018

Chelsea har en väldigt intressant säsong framför sig. Man har tappat flera av sina bäst spelare, bland annat Courtois, och nu är det dags för att dra igång säsongen igen. Det är inte bara spelare som har kommit och lämnat. Antonio Conte har även lämnat Stamford Bridge. Istället har man tagit in Maurizio Sarri som ni tränare och det ska bli intressant att se hur man kommer klara sig. Mellan stolparna har man hämtat in bland annat Kepa Arrizabalaga och det återstår att se hur spanjoren gör ifrån sig efter några fina år i Athletic Club.

Chelsea laguppställning och förväntade startelvor

Här är Huddersfield laguppställning och förväntade startelva mot Chelsea:

UPPDATERAS

Speltips Chelsea Huddersfield

Chelsea – Huddersfield speltips, odds, på TV & live stream

Superodds erbjudanden inför Chelsea vs Huddersfield från Betfair är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja deras boostade odds erbjudande med förhöjt odds på att Chelsea vinner över Huddersfield. Få 8 ggr pengarna på att Chelsea vinner här =>

Inför Chelsea vs Huddersfield så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Odds Chelsea vs Huddersfield 1X2Huddersfield (1)Oavgjort (X)Chelsea (2)
Chelsea Huddersfield (1X2):6.203.901.65
Förhöjt odds betfair (1 & 2):8,00

Mer om Chelsea vs Huddersfield speltips inför Premier League 2018

Speltips Chelsea Huddersfield? För dig som vill spela på Chelsea Huddersfield så har vi tagit fram bästa odds Chelsea HuddersfieldPremier League 2018 oddsen talar sitt tydliga språk, nämligen att Chelsea är favoriterna att vinna Premier League. För dig som vill tippa på att Chelsea eller Huddersfield vinner Premier League så kan du självklart tippa vinnaren i Premier League.

Du hittar allt från Chelsea Huddersfield stream, Premier League 2018 tv-kanal, spelschema alla matcher i Premier League 2018 och till och tv-kanaler för Premier League hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på Premier League 2018 och bäst odds på Premier League. Läs mer på Premier Leagues hemsida.

Den första omgången innehåller flera fina matcher. Det är framför allt Arsenal – Manchester City som är het. Även Manchester United – LeicesterLiverpool – West Ham och Bournemouth – Cardiff spelas denna helg!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply