bet365

Speltips Belgien Japan – odds tips Belgien Japan, Fotbolls VM 2018!

Speltips Belgien Japan

Speltips på Belgien Japan speltips VM 2018

Speltips Belgien Japan odds VM 2018? Här hittar du speltips på Belgien vs Japan odds i VM 2018! Tips på Belgien Japan åttondelsfinal. Låt oss nu titta in på åttondelsfinal 8 i fotbolls VM 2018. Av alla åttondelsfinaler som vi kan hitta så är troligtvis den här den mest uppenbara att tippa vilket lag som går vidare ur. All respekt för Japan, men de lär få det riktigt tufft i den här åttondelsfinalen mot Belgien. Spela på matchen till bäst odds =>

Belgien och Japan kommer att spelas på Rostov Arena i Rostov. Vi får nu se vad som händer när de båda lagen har avancerat till åttondelsfinal.

Speltips Belgien Japan - odds tips Belgien Japan, Fotbolls VM 2018!

Speltips Belgien Japan odds tips

När det kommer till denna match Belgien vs Japan så har vi på Silly Season vaskat fram speltips och bästa oddsen inför Belgien vs Japan. Belgien – Japan är den första matchen i slutspelet för VM 2018. Detta blir en bra värdemätare för vad som komma skall? Här är odds tips och bästa odds inför Belgien vs Japan matchen:

Speltips Belgien Japan & odds tips 1X2

Odds på Belgien-vinst (1): 1,42
Odds på Oavgjort (X): 4,60
Odds på Japan-vinst (2) 9,75

Odds Japan eller Belgien (1 2): 1,22
Odds Japan eller Oavgjort (1 X): 3,05
Odds Belgien eller Oavgjort (2 X): 1,07

Belgien att vinna VM 2018: 20,00
Japan att vinna VM 2018: 151.00

Speltips Belgien Japan odds – bästa odds tips på mål!
Båda lagen gör mål: JA (2,20) NEJ (1,65)

Över 2,5 mål: 1,95
Under 2,5 mål: 1,89

Bästa odds Belgien Japan

Speltips Belgien Japan

Spelbolagen Comeon och LeoVegas menar på att det är en väldigt ojämn match och såväl Japan som Belgien har inte goda odds att vinna mötet. Utan belgarna ses som enorma favoriter.

Oddsen hos Unibet och bet365 för Belgien (1,42) och Japan (9,75) visar att Belgien är väldigt, väldigt stora favoriter att vinna denna match. Dock är det bra odds oavsett om du vill spela på Belgien eller Japan. Det mesta tyder på att det blir en Belgisk seger. Därför har många betting sidor valt att sätta relativt höga odds på både Belgien och Japan.

Speltips Belgien Japan? Tittar vi på vilka spelbolag med bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds.

Vårt speltips inför Belgien Japan + erbjudanden och kampanjer med odds tips!

Rekommenderat speltips på Belgien – Japan är en vinst för Belgien (2,50), samtidigt som det kommer att göras mindre än 2,5 mål (1,89). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Belgien och Japan är två lag är bra defensivt.

Det finns många olika tips att rygga men dessa är de tre som vi tror kommer att gå igenom.

Belgien vs Japan odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det är något vi kommer få reda på under måndagskvällen. Det kommer nu att gälla vinna eller försvinna. Det lag som vinner går till kvartsfinal, medan förloraren får åka hem.

Idag så möts ju Belgiens VM trupp och Japans VM trupp. Vem vinner fotbolls VM 2018? Det kommer inte japanska VM-truppen att göra då deras VM-trupp inte verkar ha en chans att vinna VM 2018 enligt oddset.

Om vi får lov att våga oss på en tippning så känns det ju som belgarna kommer vinna det här ganska så överlägset. Men å andra sidan är japanerna ganska så disciplinerade och skickliga defensivt. Det här innebär att belgarna kan få problem.

Vi tror att Belgien kommer att vinna tillslut, men troligtvis så blir det inte allt för enkelt. Men kanske en uddamålsseger eller övertidsvinst?

Belgien Japan odds 2 juli 2018

Odds Belgien – Japan? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Belgien och JapanRostov Arena. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande.

Vill du tippa på att Belgien vinner mot Japan är oddset 2,50 gånger pengarna. Ifall du spela på Japan som vinnare är det oddset 3,10 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 3.35 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Odds på Belgien-vinst (1): 1,42
Bäst odds på Oavgjort (X): 4,60
Odds på Japan-vinst (2) 9,75

Speltips med förhöjda odds tips erbjudanden och kampanjer:

Belgien/Japan att vinna VM 2018: 20,00 & 151.00

Tippa på Belgien vinner fotbolls VM – få 20,00 i odds på topplagen att vinna VM här =>

Belgien Japan trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Belgien Japan VM-trupper och förväntad Belgien Japan laguppställning och startelvor:

Belgien laguppställning och förväntade startelvor

Här är Belgiens laguppställning och förväntade startelva mot Japan:

Målvakter: Koen Casteels, Thibaut Courtois, Simon Mignolet

Försvarare: Toby Alderweireld, Dedryck Boyata, Vincent Kompany, Thomas Meunier, Thomas Vermaelen, Jan Vertonghen

Mittfältare: Nacer Chadli, Kevin De Bruyne, Mousa Dembele, Leander Dendoncker, Marouane Fellaini, Youri Tielemans, Axel Witsel

Anfallare: Michy Batshuayi, Yannick Carrasco, Eden Hazard, Thorgan Hazard, Adnan Januzaj, Romelu Lukaku, Dries Mertens

Japan laguppställning och förväntade startelvor

Här är Japans laguppställning och förväntade startelva mot Belgien:

Målvakter: Eiji Kawashima, Masaaki Higashiguchi, Kosuke Nakamura

Försvarare: Yuto Nagatomo, Tomoaki Makino, Maya Yoshida, Hiroki Sakai, Gotoku Sakai, Gen Shoji, Wataru Endo, Naomichi Ueda

Mittfältare: Makoto Hasebe, Keisuke Honda, Takashi Inui, Shinji Kagawa, Hotaru Yamaguchi, Genki Haraguchi, Takashi Usami, Gaku Shibasaki, Ryota Oshima

Anfallare: Shinji Okazaki, Yuya Osako, Yoshinori Muto

Odds Belgien Japan

Belgien – Japan speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Japan och Belgien. Inför Belgien vs Japan så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Läs mer om Belgien vs Japan speltips och fotbolls VM 2018

Speltips Belgien Japan? För dig som vill spela på Belgien Japan så har vi tagit fram speltips och bästa odds tips inför Belgien Japan Fotbolls VM 2018.  Nu är VM 2018 oddsen är släppta och det går att se ifall Belgien Japan är favoriter att vinna VM 2018 odds. För dig som vill tippa på VM vinnaren så kan du självklart spela på vinnare av Fotbolls-VM 2018.

Du hittar bästa tips inför fotbolls VM 2018 och Belgien Japan match på tips VM 2018. För dig som vill få freebets, riskfria spel, boostade odds och oddsbonusar inför Belgien Japan VM 2018 kampanjer!

Du hittar allt från VM 2018 tv-kanal, spelschema alla matcher i VM 2018 och Belgiens matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2018 och bäst odds på fotbolls VM. Läs mer på belgiska fotbollsförbundets hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply