Speltips Barcelona Villarreal – odds tips superodds på Barca 6/5, La Liga 2017!

Speltips Barcelona Villarreal – odds tips superodds på Barca 6:5, La Liga 2017!

Speltips: Barcelona Villarreal – odds tips 2017

Speltips Barcelona Villarreal? Odds tips Barcelona Villarreal match 6/5 i La Liga? Speltips Barcelona vs Villarreal? Superodds + odds tips på vinnaroddset på Barcelona – Villarreal 2017? Spela och se på matchen hos Unibet =>

MISSA INTE: Barca vs Villarreal superodds =>

Bästa tips vinnaroddset på Barca mot Villarreal 6/5-2017

Här får du bästa speltips på vinnare i matchen mellan FC Barcelona och Villarreal på Camo Nou! Ska du tippa på FC Barcelona mot Villarreal och söker lite speltips inför matchen? Ifall du ska oddsa på Barcelona – Villarreal vinnare så har du kommit rätt då du hittar alla superodds tips här.

Barcelona vs Villarreal odds 1X2 + Dubbelchans

Här kan du jämföra de bästa oddsen från Unibet inför matchen:

 • Odds Barcelona vinner (1): 1.17
 • Bäst odds FC Barcelona vinnare (2): 5.00
 • Odds Oavgjort (X): 8.00
 • Odds Villarreal vinner (2): 16.00
 • Odds både Villarreal och Barcelona gör mål: JA (1,69) NEJ (2,16)
 • Bäst odds på över 2.5 mål: 1,25
 • Bäst odds på under 2.5 mål: 2.10

SÅ GÖR DU FÖR ATT FÅ SUPERODDSET HOS BETFAIR

Supererbjudandet är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare för Barcelona. Häng inte läpp, utan det finns fler supererbjudanden inför helgens La Liga-drabbning.

1. Klicka här för komma till erbjudandet hos betfair.Ifall du inte har ett konto hos betfair så gör du så här för att ta del av erbjudandet.

2. Registrera ett betfair-konto med kampanjkoden ZFBM03.
3. Sätt in 100 kr för att kunna ta del av erbjudandet till max.
4. Spela på Barcelona vinner mot Villarreal på marknaden för Matchresultat före avspark, på lördag den 6 maj 2017 kl. 18:30.
5. Pengarna betalas ut inom 24 timmar. Skulle du ha fel så får du insatsen tillbaka i form av en bonus, så spelet blir helt riskfritt med.

Barcelona Villarreal speltips odds 1×2 vinnare

Något bra speltips Villarreal vs FC Barcelona? Vad säger oddstipsen när det gäller Villarreals match mot FC Barcelona? Vad ger en vinst för Villarreals del? Bland svenskarna finns det många FC Barcelona-fans, vilket innebär att matchen kommer att få stor respons i Sverige. En vinst för Villarreal ger otroliga 17,00 i odds, oavgjort ger 8,00 i odds jämfört med en vinst för Barça som ger 1.17 i utdelning.

Att Barcelona vinner är det troligaste och det som spelbolagens odds säger, men man kan aldrig döma ut Villarreal, speciellt inte då man är med i kampen om Europaplatserna.

Barcelona Villarreal speltips? Det vara värt att lägga en slant på Barcelona som vinnare av flera anledningar.

En anledning är du kan vinna 1900 kr riskfritt hos betsson =>du får pengarna tillbaka ifall du förlorar av betsson =>

En annan är att du kan satsa 100 kr och vinna 500 kr hos betfair  de erbjuder kraftigt förhöjt odds på Barca =>

Här hittar du bästa oddset på vinnare (1X2), målodds, odds på målgörare, hörnor och en rad andra odds och erbjudanden på matchen mellan FC Barcelona och Villarreal lördag den 6 maj 2017. Barca vs Villarreal-matchen visas på Viasat Sport Premium och Viaplay kl. 18:30.

Barcelona vs Villarreal odds 1X2 + Dubbelchans

Här kan du jämföra de bästa oddsen från Unibet inför matchen:

 • Odds Barcelona vinner (1): 1.17
 • Bäst odds FC Barcelona vinnare (2): 5.00
 • Odds Oavgjort (X): 8.00
 • Odds Villarreal vinner (2): 16.00
 • Odds både Villarreal och Barcelona gör mål: JA (1,69) NEJ (2,16)
 • Bäst odds på över 2.5 mål: 1,25
 • Bäst odds på under 2.5 mål: 2.10

Speltips Barcelona vs Villarreal mål odds & målskyttar

Här är oddsen på mål och målskyttar i Barcelona Villarreal i La Liga 2017:

Barcelona Villarreal speltips

Odds både Villarreal och FC Barcelona gör mål: JA (1,69) NEJ (1,84)

Totalt mål: Över 2,5 (1.25) Under 2,5 (2,10)

Barcelona vs Villarreal odds målskyttar

Tippa målskytt i Barcelona – Villarreal matchen. Här är målskyttarna att tippa på i Barcelona vs Villarreal.

Odds Barcelonas målskyttar

Enligt oddsen på vilka som blir Barcelonas målskyttar i Barcelona – Villarreal så är oddsen på att Barcelonas anfallsspelare kommer göra mål i matchen:

Uppdateras så fort odds finns

Odds Villarreal målskyttar

Uppdateras så fort odds finns

Senaste oddsen hittar du här = >

Speltips Villarreal FC Barcelona resultat odds

Barcelona har öst in mål på senaste och därför rekommenderar vi att man spelar på över 2,5 mål (1.34) samtidigt som FC Barcelona vinner till oddset 5.00. detta då man är i en bättre form än sina konkurrenter. 1000 kr riskfritt hos betsson =>

Odds Barcelona Villarreal resultat

Odds Barcelona vs Villarreal 1-0 : 12,50
Odds Barcelona vs Villarreal 1-1 : 15,00
Odds Barcelona vs Villarreal 2-1: 10,50
Odds Barcelona vs Villarreal 2-2: 22,00
Odds Barcelona vs Villarreal 0-1: 46,00
Odds Barcelona vs Villarreal 1-2: 38,00

Barcelona – Villarreal – odds och erbjudanden

Ifall du ska tippa på att Barcelona vinner mot Villarreal så är oddset 5,00 ggr pengarna och här har vi de bästa odds-erbjudanden som tillsammans gör att man kan vinna stora summor vid en hemmavinst. Vad sägs om 1000 kr riskfritt hos Ladbrokes =>, 1000 kr riskfritt hos betsson =>, 200 kr i cash hos paf => eller 200 kr riskfritt hos Betsson =>.

Något som gör att man kan chansa lite mer när man oddsar är att man hos de flesta spelbolagen får 1000 kronor i riskfritt spel, vilket innebär att du inte förlorar något om resultaten inte skulle gå din väg.

Sedan har samtliga riktigt bra bonusar som kan utnyttjas på samma gång. Missa inte denna pärla: 3000 kr i bonus hos Comeon => och 1000 kr hos betfair =>.

Spela riskfritt och ladda på spelkassan inför FC Barcelonas och Villarreal match

Odds-erbjudanden Barcelona – Villarreal La Liga 2017

För att matchen ska bli så spännande som möjligt kommer samtliga spelbolag att dra igång kampanjer och erbjudande både för nya och befintliga kunder. Ta gärna en titt på samtliga erbjudanden så du får ut det mesta när du ska spela på Barcelona – Villarreal.

1000 kr i bonusspel på Barcelona – Villarreal matchen

Registrera dig idag och fyll i bonuskoden SW1000, lägg sedan ett singelspel på 50 kr eller mer på valfri sport så matchar Ladbrokes det med ett bonusspel på upp till 1000 kr. Perfekt dig som ska spela på Barcelona vs Villarreal i La Liga och vill krydda till det hela. Till Ladbrokes =>

1000 kr riskfritt på Barcelona – Villarreal matchen

betsson erbjuder det största riskfria erbjudandet under Barcelona – Villarreal. De ger dig insatsen tillbaka upp till 1000 kr ifall du förlorar på det andra spelet på FC Barcelona. Se bara till att lägga ett första spel med exakt 1000 kr i insats på Barcelona – Villarreal (eller en valfri match då detta är ett generellt erbjudande för nya kunder) och betsson återbetalar din insats med 1000 kr!

En riktigt bra kampanj utan omsättningskrav och pengarna tillbaka i cash. Perfekt dig som ska spela på Barcelona matcher för att göra det hela mer spännande. Till betsson =>

Barcelona Villarreal speltips

För dig som undrar se Barcelona Villarreal match på TV idag och vilken kanal visar Barcelona Villarreal så är det Viasat Sport Premium och Viaplay kl. 18:30.

Det finns en drös av olika odds att spela på när det gäller matchen mellan FC Barcelona och Villarreal. När vi närmar oss så kommer att uppdatera med lite odds på bland annat stjärnorna i de båda lagen, hörnor och m.m. Resten av oddsen får ni leta upp själva hos spelbolagen.

Här kan du läsa mer om Barcelona på tv 2017 streama Barcelona, Barcelona vs Villarreal vilken kanal, Barcelona matcher på TV, spelschema för spanska La Liga och för FC Barcelona TV-tider 2017. Uppdateringar hittar du på Barcelonas hemsidaLa Ligas hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply