Speltips Barcelona Murcia – odds tips superodds på Barca 29/11, Copa del Rey 2017!

Speltips Barcelona Murcia – odds tips superodds på Barca 2::11, Copa del Rey 2017!

Speltips: Barcelona Murcia – odds tips 2017

Speltips Barcelona Murcia? Odds tips Barcelona Murcia match 29/11 i Copa del Rey? Speltips Barcelona – Murcia? Superodds + odds tips på vinnaroddset på Barcelona – Murcia 2017? Betta och streama matchen + få 500% i bonus hos Unibet =>

MISSA INTE: Barca vinner och du får 6.00 i odds =>

Bästa tips vinnaroddset på Barca mot Murcia 29/11-2017

Speltips Barcelona Murcia? Här är vårt speltips på Barcelona mot Murcia. Om du har i tankarna att spela på denna match och letar efter bettingtips har du kommit rätt. Vi har nämligen tagit fram odds på Barcelona – Murcia vinnare och många andra marknader. Nedan finner du alla odds och superodds på matchen.

Barcelona – Murcia odds 1X2 + Dubbelchans

Här kan du jämföra de bästa oddsen från Unibet inför matchen:

Så gör du för att få superodds hos Betfair

Speltips Barcelona Murcia? Detta erbjudande gäller för nya kunder. Du kan alltså inte utnyttja det om du redan är medlem. Det betyder dock inte att du inte kan få bonus när du spelar på matchen. Lite längre ned på sidan har vi även samlad andra erbjudanden från andra spelbolag. Det finns många bonusar att ta del oav. Och du kan använda flera samtidigt.

1. Klicka här för komma till erbjudandet hos betfair. Ifall du inte har ett konto hos betfair så gör du så här för att ta del av erbjudandet.

2. Registrera ett betfair-konto med kampanjkoden ZFBM82.
3. Sätt in en summa på ditt spelkonto.
4. Spela innan matchstart på att Barcelona vinner över Murcia. Senast 29 november klockan 19:29
5. Pengarna betalas ut inom 24 timmar efter vinst.

Barcelona Murcia speltips

Barcelona Murcia speltips odds 1×2 vinnare

Speltips Barcelona Murcia? Något bra speltips Barcelona – Murcia? Vad säger oddstipsen när det gäller Murcia match mot Barcelona? Det är dags för en ny match för Barcelonas del. I helgen spelade man 1-1 borta mot Valencia. Nu är det dock dags för hemmamatch och cupspel. På onsdagskvällen möter man Real Murcia i Copa del Rey. Detta är de andra mötet mellan de båda klubbarna. I den första matchen vann FC Barcelona med 3-0. Det ska krävas mycket för att Murcia ska kunna vända. Inget är dock omöjligt, även om det inte ser speciellt troligt ut.

Odds tips Barcelona Murcia och bästa speltips på matchen?

Här hittar du bästa oddset på vinnare (1X2), målodds, odds på målgörare, hörnor och en rad andra odds tips och erbjudanden matchen mellan Barcelona och Murcia onsdag den 29 november 2017. Barca vs Murcia-matchen visas på Viasat Fotboll och Viaplay kl. 19:30.

Odds- och speltips Barcelona – Murcia

Två odds tips på Barcelona vs Murcia som vi anser är både bra och bland de bästa är följande:

– Ett tips är du kan vinna pengar riskfritt hos betsson =>du får pengarna tillbaka ifall du förlorar av betsson =>

– Ett annat tips är att du kan satsa 50 kr och vinna 300 kr hos betfair  de erbjuder kraftigt förhöjt odds på Barca =>

Speltips Barcelona – Murcia

Vi har ni kommit fram till ett speltips och det är ingen större överraskning att Barcelona vinner (1.20). För dig som gillar över och under spel så satsar tror att det blir över 10,5 hörnor (2.10) samt över 3,5 mål (1.80) i matchen.

Barcelona Murcia bettingtips Copa del rey

Speltips Barcelona – Murcia mål odds & målskyttar

Här är oddsen på mål och målskyttar i Barcelona Murcia i Copa del Rey 2017:

Barcelona – Murcia odds målskyttar

Tippa målskytt i Barcelona – Murcia matchen. Här är målskyttarna att tippa på i Barcelona – Murcia.

Odds Murcia målskyttar

Leo Messi: Se odds
Luis Suárez: Se odds

Senaste oddsen hittar du här = >

Odds Barcelonas målskyttar

Enligt oddsen på vilka som blir Barcelonas målskyttar i Barcelona – Murcia så är oddsen på att Murcias anfallsspelare kommer göra mål i matchen:

Wissam Ben Yeder: Se odds
Luis Muriel: Se odds

Odds Barcelona Murcia resultat

Odds Barcelona – Murcia 1-0 : 14,00
Odds Barcelona – Murcia 1-1 : 20,00
Odds Barcelona – Murcia 2-1: 12,50
Odds Barcelona – Murcia 2-2: 34,00
Odds Barcelona – Murcia 0-1: 51,00
Odds Barcelona – Murcia 1-2: 51,00

Barcelonas senaste match mot Valencia (1-1)

Barcelona – Murcia odds och erbjudanden

Speltips Barcelona Murcia? Ifall du ska tippa på att Barcelona vinner mot Murcia så är oddset 6.00 ggr pengarna hos betfair =>  Här har vi de bästa odds-erbjudanden som tillsammans gör att man kan vinna stora summor vid en hemmavinst.

Något som gör att man kan chansa lite mer när man oddsar är att man hos de flesta spelbolagen får freebets eller ett riskfritt spel, vilket innebär att du inte förlorar något om resultaten inte skulle gå din väg. Vad sägs om 1000 kr riskfritt hos betsson =>250 kr riskfritt hos Nordicbet => eller se alla riskfria spel!

Sedan har vi samlat alla oddsbonusar som vi anser är bra oddsbonusar och som kan utnyttjas på samma gång. Bästa oddsbonusar: 3000 kr i bonus hos Comeon =>, 1000 kr hos betfair => och 1000 kr hos Unibet =>

Odds-erbjudanden Barcelona – Murcia Copa del Rey 2017

Speltips Barcelona Murcia? För att matchen ska bli så spännande som möjligt kommer samtliga spelbolag att dra igång kampanjer och erbjudande både för nya och befintliga kunder. Ta gärna en titt på samtliga erbjudanden så du får ut det mesta när du ska spela på Barcelona – Murcia.

Speltips Barcelona Murcia

För dig som undrar se Barcelona Murcia match på TV idag och vilken kanal visar Barcelona Murcia så är det Viasat Fotboll och Viaplay kl. 19:30.

SE & SPELA HÄR! SE OCH SPELA HÄR! LIVE STREAMING
+ 1000 kr i bonus
+ 1000 spelkrediter i bonus 399 kr/mån
 Getafe Barcelona live stream gratis Unibet  Getafe Barcelona live stream gratis bet365 Getafe Barcelona stream via Viaplay live streaming
SPELA & SE HÄR! SPELA & SE HÄR! BESTÄLL HÄR!

Speltips Barcelona Murcia? Det finns en drös av olika odds att spela på när det gäller matchen mellan Barcelona och Murcia. När vi närmar oss så kommer att uppdatera med lite odds på bland annat stjärnorna i de båda lagen, hörnor och m.m. Resten av oddsen får ni leta upp själva hos spelbolagen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply