Speltips Barcelona Eibar – odds tips superodds på Barca 19/9, La Liga 2017!

Speltips Barcelona Eibar – odds tips superodds på Barca 1::9, La Liga 2017!

Speltips: Barcelona Eibar – odds tips 2017

Speltips Barcelona Eibar? Odds tips Barcelona Eibar match 19/9 i La Liga? Speltips Barcelona vs Eibar? Superodds + odds tips på vinnaroddset på Barcelona – Eibar 2017? Spela och se på matchen + få 200% i bonus hos Unibet =>

MISSA INTE: Barca vs Eibar superodds =>

Bästa tips vinnaroddset på Barca mot Eibar 19/9-2017

Här får du bästa speltips på vinnare i matchen mellan Barcelona och Eibar på Camp Nou! Ska du tippa på Barcelona mot Eibar och söker lite speltips inför matchen? Ifall du ska oddsa på Barcelona – Eibar vinnare så har du kommit rätt då du hittar alla superodds tips här.

Barcelona vs Eibar odds 1X2 + Dubbelchans

Här kan du jämföra de bästa oddsen från Unibet inför matchen:

SÅ GÖR DU FÖR ATT FÅ SUPERODDSET HOS BETFAIR

Supererbjudandet är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare för Barcelona. Häng inte läpp, utan det finns fler supererbjudanden inför helgens La Liga-drabbning.

1. Klicka här för komma till erbjudandet hos betfair. Ifall du inte har ett konto hos betfair så gör du så här för att ta del av erbjudandet.

2. Registrera ett betfair-konto med kampanjkoden ZFBM48.
3. Sätt in 100 kr för att kunna ta del av erbjudandet till max.
4. Spela på Barcelona vinner mot Eibar på marknaden för Matchresultat före avspark, på tisdag den 19 september 2017 kl. 22:00.
5. Pengarna betalas ut inom 24 timmar. Skulle du ha fel så får du insatsen tillbaka i form av en bonus, så spelet blir helt riskfritt med.

Speltips Barcelona Eibar – odds tips superodds på Barca 19:9, La Liga 2017!

Barcelona Eibar speltips odds 1×2 vinnare

Något bra speltips Barcelona vs Eibar? Vad säger oddstipsen när det gäller Eibars match mot Barcelona? I Sverige finns det många fans som håller på Barcelona och många kommer följa mötet, speciellt såhär i slutet av säsongen då det handlar om en eventuell ligatitel. Barcelona är storfavoriter i detta möte och ger 1.12 gånger pengarna tillbaka, medans en vinst för Eibar ger otroliga 16.00 i odds.

Detta kan göra det värt att satsa en slant på Eibar, även om spelbolagen många gånger har rätt och Barcelona bör vinna detta möte.

Barcelona Eibar speltips? Det vara värt att lägga en slant på Eibar, eller Barca, som vinnare av flera anledningar.

Här hittar du bästa oddset på vinnare (1X2), målodds, odds på målgörare, hörnor och en rad andra odds och erbjudanden på matchen mellan Barcelona och Eibar tisdag den 21 maj 2017. Barca vs Eibar-matchen visas på Viasat Fotboll och Viaplay kl. 22:00.

Speltips Barcelona – Eibar

Då det gäller våra speltips och de olika rekommendationerna som vi har så finns det lite att välja på. Vad som kan vara ett säkert kort är att spela på att FC Barcelona vinner med det förhöjda oddset (4,00) och kombinera det med att båda lagen gör mål (1,93). Har du intresse att göra det än mer spännande kan du även lägga till att det blir över 2,5 mål (1,15) då Barcelona har för vana att göra en del mål.

Barcelona vs Eibar odds 1X2 + Dubbelchans

Här kan du jämföra de bästa oddsen från Unibet inför matchen:

Speltips Barcelona vs Eibar mål odds & målskyttar

Här är oddsen på mål och målskyttar i Barcelona Eibar i La Liga 2017:

Barcelona vs Eibar odds målskyttar

Tippa målskytt i Barcelona – Eibar matchen. Här är målskyttarna att tippa på i Barcelona vs Eibar.

Odds Eibar målskyttar

Kike Enrique Garcia: 5.10
Sergi Enrich: 5.10

Senaste oddsen hittar du här = >

Odds Barcelonas målskyttar

Enligt oddsen på vilka som blir Barcelonas målskyttar i Barcelona – Eibar så är oddsen på att Barcelonas anfallsspelare kommer göra mål i matchen:

Leo Messi: 1.34
Luis Suárez: 1.50

Odds Barcelona Eibar resultat

Odds Barcelona vs Eibar 1-0 : 13,00
Odds Barcelona vs Eibar 1-1 : 16,00
Odds Barcelona vs Eibar 2-1: 10,50
Odds Barcelona vs Eibar 2-2: 23,00
Odds Barcelona vs Eibar 0-1: 46,00
Odds Barcelona vs Eibar 1-2: 36,00

Speltips Barcelona Eibar – odds tips superodds på Barca 19/9, La Liga 2017!

Barcelona – Eibar – odds och erbjudanden

Ifall du ska tippa på att Barcelona vinner mot Eibar så är oddset 5,00 ggr pengarna och här har vi de bästa odds-erbjudanden som tillsammans gör att man kan vinna stora summor vid en hemmavinst. Vad sägs om 1000 kr riskfritt hos Ladbrokes =>, 1000 kr riskfritt hos betsson =>, 200 kr i cash hos paf => eller 200 kr riskfritt hos Betsson => och 100 kr riskfritt hos Unibet =>

Något som gör att man kan chansa lite mer när man oddsar är att man hos de flesta spelbolagen får 1000 kronor i riskfritt spel, vilket innebär att du inte förlorar något om resultaten inte skulle gå din väg.

Sedan har samtliga riktigt bra bonusar som kan utnyttjas på samma gång. Missa inte denna pärla: 3000 kr i bonus hos Comeon =>, 1000 kr hos betfair => och 1000 kr hos Unibet =>

Spela riskfritt och ladda på spelkassan inför Barcelonas och Eibar match

Odds-erbjudanden Barcelona – Eibar La Liga 2017

För att matchen ska bli så spännande som möjligt kommer samtliga spelbolag att dra igång kampanjer och erbjudande både för nya och befintliga kunder. Ta gärna en titt på samtliga erbjudanden så du får ut det mesta när du ska spela på Barcelona – Eibar.

1000 kr i bonusspel på Barcelona – Eibar matchen

Ifall du ska tippa på att United vinner mot Everton så är oddset 1.16 och skulle gästerna vinna är det otroliga 16.00 i odds som gäller. Vad sägs om 1000 kr riskfritt hos Ladbrokes => och 500% i bonus hos expekt =>

Det finns många bonusar som du kan använda på samma gång: 3000 kr hos Comeon=>, 1000 kr hos betfair => och 1000 kr hos Unibet =>

1000 kr riskfritt på Barcelona – Eibar matchen

betsson erbjuder det största riskfria erbjudandet under Barcelona – Eibar. De ger dig insatsen tillbaka upp till 1000 kr ifall du förlorar på det andra spelet på Barcelona. Se bara till att lägga ett första spel med exakt 1000 kr i insats på Barcelona – Eibar (eller en valfri match då detta är ett generellt erbjudande för nya kunder) och betsson återbetalar din insats med 1000 kr!

En riktigt bra kampanj utan omsättningskrav och pengarna tillbaka i cash. Perfekt dig som ska spela på Barcelona matcher för att göra det hela mer spännande. Till betsson =>

Barcelona Eibar speltips

För dig som undrar se Barcelona Eibar match på TV idag och vilken kanal visar Barcelona Eibar så är det Viasat Fotboll och Viaplay kl. 22:00.

SE & SPELA HÄR! SE OCH SPELA HÄR! LIVE STREAMING
+ 1000 kr i bonus
+ 1000 kr i bonus 399 kr/mån
 Barcelona Eibar live stream gratis Unibet  Barcelona Eibar live stream gratis bet365 Barcelona Eibar stream via Viaplay live streaming
SPELA & SE HÄR! SPELA & SE HÄR! BESTÄLL HÄR!

Det finns en drös av olika odds att spela på när det gäller matchen mellan Barcelona och Eibar. När vi närmar oss så kommer att uppdatera med lite odds på bland annat stjärnorna i de båda lagen, hörnor och m.m. Resten av oddsen får ni leta upp själva hos spelbolagen.

Här kan du läsa mer om Barcelona på tv 2017 streama Barcelona, Barcelona vs Eibar vilken kanal, Barcelona matcher på TV, spelschema för spanska La Liga och för Barcelona TV-tider 2017. Uppdateringar hittar du på Barcelonas hemsidaLa Ligas hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply