Speltips: Arsenal vs Bayern München 7/3 – Odds tips Arsenal – Bayern München, Champions League 2017!

Speltips Arsenal - Bayern Munchen - Tips Arsenal - Bayern Munchen, Champions League 2017

Speltips på Champions League – Arsenal vs Bayern München speltips

Speltips Arsenal vs Bayern München odds? Här hittar du speltips på Arsenal vs Bayern München odds Champions League på Emirates Stadium tisdagen den 7/3 2017! Arsenal vs Bayern München är en av de mer spännande avsparkarna i Champions League denna omgång. Toppmötet spelas på tisdagskvällen med avspark kl. 20:45. Se Arsenal vs Bayern München gratis här! =>

MISSA INTE:  Få 200 kr i gratisspel hos betsafe => samt 50 kr försäkrat livespel hos Unibet =>

Arsenal kommer anlända till Emirates Stadium i London med den ifrågasatte tränaren Arsene Wenger och en 5-1-förlust från det första mötet i tankarna. Idag ska man försöka vända på det.. Se Arsenal mot Bayern München här =>

Speltips Arsenal vs Bayern München

Odds Arsenal vs Bayern München tisdag den 7 mars 2017:

Arsenal – Bayern München odds – returmötet

 • Bäst odds på Arsenal-vinst (1): 3,80
 • Bäst odds på oavgjort (X): 4,00
 • Bäst odds på Bayern-vinst (2): 1,96
 • Över 2,5 mål: 1,55
 • Under 2,5 mål: 2,50
 • Bäst odds på Bayern vinner Champions League: 5,00
 • Bäst odds på Arsenal vinner Champions League: 28,00
  Pengarna tillbaka vid 0-0.
 • Thomas Müller gör mål: 2.85
 • Robert Lewandowski gör mål: 2.12
 • Alexis Sanchez gör mål: 2.75
 • Olivier Giroud gör mål: 2.85

Senaste oddsen hittar du här = >

Spelbolagen Unibet och bet365 har Bayern München som storfavorit att vinna detta supermöte då Arsene Wenger ska försöka kvalificera sig vidare till kvartsfinalen i Champions League mot de tyska mästarna Bayern München, och det är ett möte med historia, då de båda klubbarna har mötts ett antal gånger innan.

Oddsen hos Unibet och bet365 för Bayern München (1.96) och Arsenal (3.80) pekar ut Bayern München som mer eller mindre självklar vinnare inför detta möte. Det kan grunda sig på lagens form för närvarande, där Arsenal inte riktigt når de höga toppar som Bayern har och det faktum att tyskarna tidigare har vunnit de flesta mötena klubbarna emellan.

Speltips Bayern München vs Arsenal

Rekommenderat spel på Arsenal – Bayern München är en vinst för FC Bayern München (1.96), som är ett säkert bett, samtidigt som det kommer att göras fler än 2,5 mål (1.55). Det hela kommer ger en bra utdelning. Känner man sig lite vågad kan man även passa på att slinka in ett bett på ”the underdog” i mötet, Arsenal (3.80) och vid en eventuell vinst kan man fylla på kassan rejält.

Arsenal vs Bayern München – vem vinner Champions League?

När det talas om Bayern München så handlar det ofta om att man ser dem som möjliga finalister i diverse turneringar och liga-kampanjer, och de förväntas vara uppe och kämpa om titeln tillsammans med de andra topplagen. I årets upplaga av Champions League ligger deras odds på 5 gånger pengarna att Bayern München vinner Champions League. När det gäller Arsenal är oddsen mycket högre och Arsene Wengers chanser att vinna CL-pokalen ger 28 gånger pengarna.

Senaste gången som Arsenal besegrade Bayern München var säsongen 207/3016 då de möttes i Grupp F i gruppspelet av turneringen, och Londonklubben vann med 2-0. Dessvärre förlorade de returmötet senare med hela 5-0.

Arsenal – Bayern München 7 mars 2017

Odds Arsenal – Bayern München? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på stormatchen som spelas mellan Bayern München och Arsenal på Emirates Stadium. Det är en match som många är intresserade av och ett högt odds leder även till mer spelande.

Är det så att du ska tippa på att Arsenal vinner mot Bayern München så är oddset 6.70 gånger pengarna och skulle Bayern München vinna är det 1.50 gånger pengarna som gäller. Ett oavgjort resultat ger 4.45 vilket gör att det skulle kunna vara värt att lägga en slant på ett kryss.

Arsenal – Bayern München TV & live stream

Supererbjudandet är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Arsenal och Bayern München. Inför Arsenal vs Bayern München så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Här några erbjudanden till inför veckans Champions League:

FÖLJ MATCHEN LIVE
STÖRST BONUS
RISKFRITT SPEL
RISKFRITT SPEL
+ 1000 kr i bonus + 2000 kr i bonus
+ 1000 kr riskfritt + 1000 kr i riskfritt
Arsenal vs Chelsea live odds hos Unibet Arsenal vs Chelsea bonus upp till 2000 kr hos betfair! Få upp till 1000 kr i bonus hos Ladbrokes Expekt riskfritt spel upp till 1000 kr
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! SPELA HÄR! SPELA HÄR!


Arsenal – Bayern München TV
? För dig som undrar vilken tid Arsenal – Bayern München och vilken kanal Bayern München – Arsenal så är det under tisdagen den 7 mars 2017 och matchen visas på Viasat Sport Premium / HD och Viaplay med avspark kl. 20:45, sändningsstart redan 20:00.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply