Serbiens trupp U21 EM – Serbiska U21 truppen till EM!

Serbiens trupp U21 EM 2017 - Serbiska U21 truppen till EM 2017!

Serbien spelartrupp Fotbolls-EM 2017

Serbiens trupp EM 2017? Serbien är ett land och ett lag som ofta brukar ha bra ungdomsakademier och ungdomslag. De Serbiens trupp U21 EM 2017 - Serbiska U21 truppen till EM 2017!spelare man tagit med sig till årets upplaga av U21-EM är inget undantag och förbundskaptenen Nenad Lalatovic har nu tagit ut de spelare som man kommer använda sig av i sommarens turnering. Bland annat finns namn som Andrija Živković, Uros Djurdjevic och Nemanja Maksimović som är bland de viktigaste spelarna och det är de som ska ta detta Serbien långt i turneringen.

Inför Serbien mot Makedonien* Till erbjudandet
200 kr riskfritt hos Unibet + 200% i bonus Till Unibet =>
100 kr riskfritt hos betfair + 2000 kr i bonus Till betfair =>
1000 kr riskfritt hos expekt Till expekt =>

*I de flesta fallen får man insatsen tillbaka i pengar och i vissa fall bonusspel.

Serbiens EM-trupp 2017

När finns allt om Serbiens trupp, laguppställning samt annan information om Serbiens U21-landslag 2017. Det finns många intressanta namn i truppen och det har inte varit någon lätt uppgift för Nenad Lalatovic att ta ut sin trupp. Något som dock är ett stort minus är att man inte kan räkna med Sergej Milinkovic Savic då spelaren inte fått åka till turneringen av sitt klubblag.

  • Odds att Serbien vinner EM (vinnarodds): 31.00
  • Odds att Serbien vinner gruppen: 2.15

Serbiska EM-truppen i fotboll 2017

Grupp i turneringen: Grupp B
Ranking:
 – på UEFA-rankingen.
Förbundskapten: Nenad Lalatović

Här är alla spelare som ingår i den Serbiska EM-truppen. Serbiens EM-trupp består av 20 fotbollsspelare och 3 målvakter. Serbiens trupp är officiellt presenterad och innehåller flera stora talanger.

Position Spelare Klubblag
MV Đorđe Nikolić Basel
MV Vanja Milinković – Savić Lehija
MV Filip Manojlović Röda Stjärnan
F Milan Gajić Bordo
F Aleksandar Filipović Voždovac
F Miroslav Bogosavac Čukarički
F Vukašin Jovanović Bordo
F Radovan Pankov Ural
F Miloš Veljković Verder
F Nikola Milenković Partizan
F Nemanja Antonov Grashopers
MF Andrija Živković Benfica
MF Nemanja Maksimović Astana
MF Dejan Meleg Vojvodina
MF Marko Grujić Liverpool
MF Srđan Plavšić Röda Stjärnan
MF Nemanja Radonjić Čukarički
MF Saša Lukić Torino
MF Mijat Gaćinović Eintracht Frankfurt
ANF Aleksandar Čavrić Slovan Bratislava
ANF Ognjen Ožegović Čukarički
ANF Uroš Đurđević Partizan

Spelarna i Serbiens EM-trupp som kan avgöra

Andrija Živković: Mittfältaren spelar till vardags i Benfica och är ett av de större namnen i truppen. Zivkovic anslöt från Partizan sommaren 2016 och vann under sin första säsong i Portugal både ligan och den inhemska cupen. Var en del av det framgångsrika U20-landslaget som vann VM 2015.

Uros Djurdjevic: Anfallaren vann den serbiska skytteligan med 24 mål på 29 matcher och kommer vara det största hotet när det kommer till offensiven. Till vardags spelar han i Partizan men det är endast en tidsfråga innan han tar steget till en större klubb utomlands.

Nemanja Maksimović: 2015 flyttade Maksimovic från Serbien till Kazakstan för spel i Astana. Mittfälten var en av lagets bästa spelare när man den gångna säsongen var en del av UEFA Champions League och efter slutspelet kommer Maksimovic flytta till Valencia. 22-åringens form är viktig för Serbien där han är en av stöttespelarna.

Serbiens spelprogram i U21-EM 2017

Serbiens chanser att ta sig vidare från grupp B som etta eller tvåa är väldigt låta sett till oddsen. Man har många duktiga spelare och brukar ställa upp med duktiga ungdomslandslag, men frågan är om man är tillräckligt bra för denna turnering.

Serbiens EM-matcher i Polen

När spelar Serbien sin första match i EM 2017? Serbiens första EM match är mot Portugal den 17 juni 2017 kl 18:00 på Stadion GOSiR i Gdynia. Deras andra match kommer att bli mot grannlandet Makedonien, på samma arena klockan 18:00 den 20 juni.

Vilka lag har Serbien i sin EM-grupp? Serbien spelar i EM-gruppen Grupp B. De lag som spelar i Grupp B utöver Serbien är Makedonien, Portugal och Spanien. För datum och speltider för Serbiens matcher mot Spanien, Portugal och Makedonien se Serbiens spelprogram i gruppspelet. Där får du reda på all  information du behöver veta om Serbiens matcher i fotbolls-EM 2017!

Här kan du se samtliga Fotbolls-EM 2017 grupper – ett bra sätt att få en överblick över alla grupper i fotbolls-EM 2017. Se även vår EM guide 2017 som är en bra sammanställning över sådant som är viktigt inför EM 2017, såsom spelschema för EM 2017, TV-tider fotbolls-EM 2017 och  vilka kanal som sänder matcherna i EM 2017, Sveriges EM-trupp 2017, odds Sverige vinner EM 2017 m.m

Vanliga frågor om Serbiens EM trupp 2017

Ifall du har några frågor om Serbiens EM-trupp 2017 så kan du enkelt droppa en kommentar så försöker vi besvara frågorna om den Serbiska truppen inför EM 2017 så gott det går. Denna artikel kommer även att löpande uppdateras med spelprogram i U21 EM, spelschema U21-EM startelvor, fakta, odds, statistik om spelarna och Serbiska landslaget inför Serbiens enskilda EM-matcher. Därutöver kommer vi att försöka besvara av de vanligaste frågorna du kan tänkas ha rörande Serbiens EM-trupp 2017.

Flera andra länder har släppt sina trupper till sommarens EM-slutspel, Tyskland, EnglandItalien, och Sverige har alla gått ut med vilka spelare de kommer ha med sig till turneringen och det förstnämnda laget ses även som favoriter till att vinna turneringen.

Samtliga trupper från U21-EM hittar ni här: Polen, Portugal, England, Tyskland, Italien, Tjeckien, Makedonien, Danmark, Slovakien, Sverige, Spanien.

Läs mer om U21-EM 2017 och U21-spelare världen över

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply