Mattias Svanberg lön, flickvän, statistik & familj!

Mattias Svanberg lön, flickvän, statistik & familj!

Mattias Svanberg lön, flickvän statistik, familj, föräldrar samt hans nuvarande lag!

Vem är Mattias Svanberg? Svanberg är en spännande spelare som först slog igenom i Malmö FF innan han tog steget utomlands. I Malmö FF visade han tidigt prov på sin talang med sin tekniska skicklighet, spelförståelse och förmåga att leverera i avgörande ögonblick. Hans imponerande insatser i Allsvenskan fångade uppmärksamheten hos flera internationella klubbar.

Efter sin tid i Malmö FF fortsatte Svanberg sin karriär på den internationella scenen, där han fortsatte att utvecklas och etablera sig som en framstående mittfältare. Med sin mångsidighet och sina starka prestationer är han definitivt en spelare att hålla ögonen på i framtiden. Se och spela på fotboll live =>

Mattias Svanberg ålder – hur gammal är Mattias Svanberg?

Mattias Svanberg föddes den 5 januari 1999 i Malmö. När det gäller Mattias Svanberg ålder så är han är 25 år gammal.

Mattias Svanberg längd – hur lång är Mattias Svanberg?

När det kommer till Mattias Svanberg längd så är han 1,85 m lång. Det innebär att Mattias Svanberg är 185 centimeter lång, vilket gör honom till en av de längre spelarna i Sveriges herrlandslag i fotboll.

Mattias Svanberg familj, föräldrar, mamma och pappa

Mattias Svanberg växte upp i en familj djupt rotad i idrottsvärlden, där både hans mamma och pappa hade framstående karriärer på professionell nivå. Denna bakgrund gav honom en stark grund och inspiration att själv sträva efter att nå toppen inom sportens värld.

Hans pappa, Bo Svanberg, har en anmärkningsvärd idrottshistorik efter att ha tillbringat två decennier på professionell nivå i Sverige. Han uppnådde en betydande milstolpe i sin karriär när han blev draftad av NHL-laget Detroit Red Wings 1985, vilket är en bekräftelse på hans skicklighet och potential på isen. Trots att han aldrig kom att spela någon match i NHL, har hans erfarenheter och framgångar inom ishockeyn varit en inspirationskälla och ett viktigt stöd i utvecklingen av Mattias Svanbergs egen sportkarriär. Hans pappas djupa kunskaper och erfarenheter från ishockeyvärlden har utan tvekan haft ett stort inflytande på Mattias, inte bara tekniskt och fysiskt, utan också i att hantera de mentala aspekterna av att vara elitidrottare.

Hans mamma, Stina Funke, är känd för sin framstående karriär inom friidrott, där hon särskilt utmärkte sig i tresteg och till och med vann SM-guld. Hennes sportsliga framgångar och erfarenheter inom elitidrott har varit en betydande inspirationskälla för hennes son, Mattias, i hans egen idrottskarriär. Efter att ha avslutat sin aktiva idrottskarriär har Stina övergått till en roll som internationell agent för friidrottare, vilket innebär att hon nu stöttar och representerar andra idrottare på deras resa genom internationella tävlingar och karriärutveckling. Denna övergång visar på hennes djupa engagemang och fortsatta passion för sporten.

Hans föräldrars erfarenheter och kunskaper inom idrott hjälpte säkerligen till att forma hans eget engagemang och talang, vilket har lett honom till att själv bli en framstående idrottsutövare. Detta familjearv av idrottande på hög nivå har varit en drivande kraft i Svanbergs karriär och har gett honom en unik insyn i den professionella sportens värld redan från en ung ålder. Se och spela på fotboll live =>

Mattias Svanberg flickvän – vem är Mattias Svanberg tillsammans med?

Svanbergs flickvän, Alice Magnusson, är också en framstående idrottare som har gjort sig ett namn inom fotbollen. Hon har spelat i Damallsvenskan för LB07, en av Sveriges högsta divisioner inom damfotboll, vilket speglar hennes skicklighet och engagemang på planen.
Utöver sin tid i Sverige har Alice även utökat sin internationella erfarenhet genom att spela för Bologna. Hennes fotbollskarriär är ett bevis på hennes talang och hårt arbete, och det är tydligt att idrott är en passion som hon delar med sin pojkvän Mattias Svanberg. Deras gemensamma idrottsbakgrund stärker deras relation och ger dem en djupare förståelse för de utmaningar och glädjeämnen som kommer med att vara elitidrottare.

Hon är lika gammal som Svanberg.

Mattias Svanberg barn – har Mattias Svanberg barn?

I början av september 2023 fick Alice Magnusson och Mattias Svanberg barn, dottern Ellie. Deras lilla familj har utökats med denna glädjande tillökning, och både Mattias och Alice delar nu inte bara sin passion för idrott utan också glädjen och ansvaret att vara föräldrar. Ellie’s ankomst markerar en ny kapitel i deras liv, fyllt av nya upplevelser och lyckliga stunder tillsammans som familj. Se och spela på fotboll live =>

Mattias Svanberg nuvarande lag – Mattias Svanberg nuvarande lag är Tottenham och herrlandslaget!

Svanberg gjorde ett imponerande genombrott i Malmö FF. Trots att han inte spenderade speciellt lång tid i A-laget där, lyckades han snabbt göra ett bestående intryck på både fans och spejare från större europeiska klubbar. Hans talang och potential var uppenbara, och det dröjde inte länge innan han tog steget till en större scen.

Svanbergs karriär tog en internationell vändning när han flyttade till Bologna i Serie A. Tiden i Italien blev en viktig del av hans utveckling som spelare, där han anpassade sig till en ny fotbollskultur och ytterligare förfinade sina färdigheter på mittfältet. Hans prestationer i Serie A drog till sig ytterligare uppmärksamhet, och snart ledde hans karriärsväg honom vidare till Tyskland.

Denna rörelse markerade nästa kapitel i hans karriär, där han fortsatte att växa och utvecklas mot att bli en ännu mer inflytelserik spelare på den europeiska fotbollsscenen. Svanbergs flytt från Malmö FF till de större ligorna i Europa är ett bevis på hans drivkraft och förmåga att anpassa sig och lyckas på högsta nivå. Se och spela på fotboll live =>

Mattias Svanberg är mittfältare i Wolfsburg

Under sommaren 2022 tog Svanbergs fotbollskarriär en ny vändning när han skrev på för VfL Wolfsburg i Bundesliga. Tyska klubben investerade betydligt i hans talang, med en övergångssumma på 9,5 miljoner euro. Denna övergång bekräftade Svanbergs status som en högt värderad spelare på den internationella fotbollsmarknaden.

Sedan han anslöt till Wolfsburg har Svanberg visat stor mångsidighet och kapacitet på mittfältet, där han har använts i tre olika centrala mittfältspositioner. Hans förmåga att anpassa sig och prestera i olika roller – som defensiv mittfältare, box-till-box-spelare och som en mer offensivt inriktad mittfältare – har varit avgörande för hans lag. Svanbergs tekniska skicklighet, taktiska förståelse och arbetskapacitet på mittfältet har inte bara stärkt Wolfsburgs mittfält, utan också hans egen profil som en flexibel och värdefull spelare i en av Europas toppfotbollsligor.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida por VfL Wolfsburg (@vfl.wolfsburg)

Mattias Svanberg är mittfältare i Sveriges herrlandslag

Svanberg är en del av det svenska landslaget. Han gjorde sin debut i landslaget under 2019 och har sedan dess blivit en stabil närvaro i truppen. Med över 30 landskamper under bältet har Svanberg bidragit med sin mångsidighet och sitt engagemang på mittfältet, vilket har varit avgörande i många matcher.

Hans förmåga att anpassa sig till olika spelsituationer och hans taktiska förståelse har gjort honom till en värdefull tillgång för det svenska landslaget. Svanbergs spelstil, som kombinerar defensiv disciplin med förmågan att delta i offensiven, hjälper till att balansera lagets mittfält och bidrar till både försvars- och anfallsspelet. Hans fortsatta närvaro och prestationer på den internationella scenen belyser hans betydelse som en av Sveriges ledande fotbollsspelare. Se och spela på fotboll live =>

Mattias Svanberg transfer – när värvades Mattias Svanberg?

Mattias Svanberg värvades till Bologna under sommaren 2018. Övergångssumman låg på närmare 50 miljoner kronor, en investering som Bologna snabbt insåg värdet av. Under sin tid i den italienska klubben spelade Svanberg över 120 matcher, där han imponerade med sin teknik och spelintelligens på mittfältet.

Hans framgångsrika spel i Serie A gjorde honom till en attraktiv spelare på transfermarknaden, vilket ledde till att VfL Wolfsburg värvade honom under sommaren 2022. Den tyska klubben betalade närmare 100 miljoner kronor för Svanbergs tjänster, ett tydligt tecken på hans värde och den potential man såg i honom för framtiden. I Wolfsburg fortsätter han att utvecklas och bidra på hög nivå, vilket cementerar hans status som en av Europas mest lovande mittfältare. Se och spela på fotboll live =>

Mattias Svanberg lön – hur mycket får Mattias Svanberg i lön i Wolfsburg?

Mattias Svanberg lön? Sedan sin övergång till VfL Wolfsburg, har etablerat sig som en nyckelspelare i klubben och hans ekonomiska värdering reflekterar detta. Han tjänar runt 25 miljoner kronor per säsong, vilket speglar både hans bidrag på planen och hans marknadsvärde som en internationellt erkänd fotbollsspelare. Svanberg är under kontrakt med Wolfsburg fram till sommaren 2027, vilket säkerställer att han kommer att fortsätta vara en central del av laget i de kommande åren.

Denna långsiktiga satsning från Wolfsburg visar på deras förtroende för Svanbergs förmåga och deras önskan att bygga laget kring hans talanger på mittfältet. Med denna stabilitet i ryggen har Svanberg möjlighet att fokusera på sin fortsatta utveckling och att bidra till lagets framgångar både nationellt och internationellt.

Mattias Svanberg lön Wolfsburg – hur mycket tjänar Mattias Svanberg i Wolfsburg?

Hur mycket tjänar Mattias Svanberg i Wolfsburg? Svanberg har etablerat sig med en solid lön på 25 miljoner kronor per säsong i VfL Wolfsburg, vilket är en imponerande siffra. Dock, när man jämför detta med vad andra svenska fotbollsstjärnor tjänar i mer ekonomiskt lukrativa ligor, framstår hans lön som relativt blygsam. Till exempel har både Dejan Kulusevski och Alexander Isak lön som är högre, ofta dubbelt eller trippelt så mycket, genom sina kontrakt i Premier League, vilket reflekterar den högre lönenivån och den ekonomiska styrkan i den engelska toppdivisionen.

Jämfört vi med flera andra svenska fotbollsspelare har Mattias Svanberg lön som är på en högre nivå.

Mattias Svanberg net worth – vad tjänar Mattias Svanberg?

Det kan vara utmanande att exakt uppskatta en professionell idrottsares totala förmögenhet, på grund av variabler som investeringar, sponsringar och andra inkomstkällor utöver lönen. För Svanberg, med tanke på hans kontraktsvärde och lön genom åren hos klubbar som Bologna och VfL Wolfsburg, är det rimligt att uppskatta att hans förmögenhet ligger runt åtta miljoner euro. Denna uppskattning grundar sig i hans löneintäkter, men det är viktigt att notera att faktiska siffror kan variera beroende på personliga utgifter, skattesituationer och andra finansiella engagemang. Se och spela på fotboll live =>

Mattias Svanberg agent

När det kommer till representant har han den svenske agenten Hasan Cetinkaya och hans agentur HCM Sports Management.

Mattias Svanberg stats – här är all statistik för Mattias Svanberg!

Nu ska vi gå igenom Mattias Svanberg statistik för att få en djupare förståelse av hans prestationer på fotbollsplanen. Vi kommer att titta på hans matchstatistik, mål, assists, och andra viktiga siffror som visar hans bidrag till de lag han har spelat för, inklusive Malmö FF, Bologna, och VfL Wolfsburg, samt hans roller i det svenska landslaget. Denna genomgång kommer att belysa hans utveckling som spelare och de viktiga milstolparna i hans karriär. Se och spela på fotboll live =>

Statistik – lag för lag Matcher Mål Assist
123 9 8
63 6 10
47 6 11
33 13 1
15 4
11 2

Mattias Svanberg Instagram och Twitter (X)

Har Mattias Svanberg Instagram-konto? Ja, Mattias Svanberg har Instagram och hans Instagram-konto heter Mattias Svanberg (@mattiasvanberg). Svanberg har över 30 000 följare på Instagram.

FAQ Mattias Svanberg

Är du nyfiken på att veta mer om den svenska mittfältaren som har gjort avtryck både på nationell och internationell nivå? Då har du kommit till rätt ställe! Här har vi samlat de vanligaste frågorna om Svanbergs karriär, bakgrund, spelstil och mycket mer. Oavsett om du är en hängiven fotbollsfan eller bara vill veta mer om en av Sveriges lysande stjärnor på fotbollshimlen, hittar du användbar information här. Se och spela på fotboll live =>

Hur mycket kostar Mattias Svanberg?

Svanberg flyttade till Wolfsburg för en övergångssumma på omkring 100 miljoner kronor. Under våren 2024 hade hans marknadsvärde stigit till 150 miljoner kronor enligt bedömningar från Transfermarkt.

Vem är Mattias Svanberg tillsammans med?

Mattias Svanberg är tillsammans med flickvännen med Alice Magnusson.

Vilket nummer har Mattias Svanberg?

Mattias Svanberg har nummer 32 i Wolfsburg och nummer 16 i Sveriges herrlandslag i fotboll. Se och spela på fotboll live =>

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply