Lucas Bergvall flickvän, lön, pappa, statistik & Tottenham!

Lucas Bergvall flickvän, lön, pappa, statistik & Tottenham!

Lucas Bergvall flickvän, lön, pappa, statistik, familj, Djurgården, Barcelona samt hans nuvarande lag Tottenham!

Vem är Lucas Bergvall? Bergvall anses vara en av de största talangerna inom svensk fotboll. Inför sommaren 2024 skrev han på för den engelska storklubben Tottenham Hotspur. Hans exceptionella talang, spelförståelse och målfa

rlighet har gjort honom till en framstående spelare trots hans unga ålder. Med sin övergång till Tottenham har Bergvall tagit ett betydande steg i sin karriär och har nu möjlighet att utvecklas ytterligare i en av världens mest konkurrenskraftiga fotbollsligor. Se och spela på fotboll live =>

Lucas Bergvall flickvän, lön, pappa, statistik, familj, Djurgården, Barcelona samt hans nuvarande lag Tottenham!

Lucas Bergvall ålder – hur gammal är Lucas Bergvall?

Bergvall föddes den 2 februari 2006 i den Stockholm. När det gäller Lucas Bergvall ålder så är han är 18 år gammal.

Lucas Bergvall längd – hur lång är Lucas Bergvall?

När det kommer till Lucas Bergvall längd så är han 1,86 m lång. Det innebär att Bergvall är 186 centimeter lång, vilket gör honom till en av de längsta spelarna i landslaget.

Lucas Bergvall familj

Lucas Erik Holger Bergvall, född den 2 februari 2006 i Stockholm, är uppvuxen i en riktig fotbollsfamilj där samtliga barn delar passionen för sporten och spelar fotboll. Fotbollen har alltid varit en central del av familjelivet, och det är inom denna miljö som Lucas utvecklade sina färdigheter och sitt intresse för spelet.

Hans uppväxt i en sådan hängiven fotbollsfamilj har bidragit till hans framgångar och hans utveckling till en av de mest lovande talangerna inom svensk fotboll. Se och spela på fotboll live =>

Lucas Bergvall föräldrar

Lucas växte upp i en familj där fotboll alltid varit en central del av livet. Föräldrarna i familjen Bergvall har alltid varit starkt engagerade i sina söners fotbollskarriärer och har stöttat dem på alla sätt. Med stor hängivenhet har de skjutsat till träningar, hejat på under matcher och gett stöd vid varje steg i karriärerna.

Tack vare detta stöd och engagemang har Lucas kunnat utvecklas till en av de största talangerna inom svensk fotboll och har nu tagit steget till att spela för den engelska storklubben Tottenham Hotspur.

Lucas Bergvall pappa Andreas

Lucas Bergvall pappa, Andreas Bergvall, har spelat en avgörande roll i Lucas fotbollskarriär. Andreas har alltid haft en stor passion för fotboll och har varit djupt engagerad i sina söners utveckling inom sporten. Han har tillbringat otaliga timmar på fotbollsplaner, skjutsat till träningar och matcher, och stöttat Lucas både mentalt och praktiskt genom hela hans resa.

Andreas, som själv har ett starkt fotbollsintresse, har förmedlat sina kunskaper och sin kärlek till spelet till sina barn. Han har fungerat som både tränare och mentor, alltid närvarande för att ge råd, uppmuntran och stöd. Hans engagemang och hängivenhet har varit en stor tillgång för Lucas, som nu är en av de mest lovande talangerna inom svensk fotboll. Se och spela på fotboll live =>

Lucas Bergvall mamma Malin

Lucas Bergvall mamma, Malin Bergvall, har haft en betydande inverkan på sina söners fotbollskarriärer tack vare sina egna omfattande erfarenheter inom sporten. Malin spelade tidigare fotboll på hög nivå, bland annat under tre år i Djurgården, vilket har gett henne djupgående kunskaper om spelet.

Med sin erfarenhet och passion för fotboll har Malin varit en ovärderlig resurs för Lucas och hans syskon. Hon har inte bara gett praktiska råd och teknisk vägledning, utan också fungerat som en inspirerande förebild. Malins insikter från sin egen karriär har hjälpt hennes söner att förstå spelets komplexitet och krav på en hög nivå.

Lucas Bergvall bror – vem är Lucas Bergvalls lillebror?

De är totalt tre bröder där alla delar en passion för sporten. Hans bröder, Theo Bergvall och Rasmus Bergvall, spelar också fotboll på hög nivå. Theo representerar Djurgården medan Rasmus spelar för Brommapojkarna. Tillsammans utgör de tre bröderna en stark fotbollstrio, där alla spås en lovande framtid inom sporten.

Familjen Bergvalls engagemang och kärlek till fotboll har varit en drivkraft för bröderna, och de har alla visat stor potential och talang. Lucas, som nu spelar för den engelska storklubben Tottenham Hotspur efter en uppmärksammad övergång sommaren 2024, har redan börjat göra ett namn för sig själv internationellt. Theo och Rasmus, som är framstående spelare i sina respektive klubbar, visar också stor lovande utveckling och potential för att nå höga nivåer inom fotbollen.

Hans bröder är Theo och Rasmus. Se och spela på fotboll live =>

Lucas Bergvall flickvän, lön, pappa, statistik, familj, Djurgården, Barcelona samt hans nuvarande lag Tottenham!

Lucas Bergvall flickvän – vem är Lucas Bergvall tillsammans med?

Lucas Bergvall flickvän Mackenzie Medlock stöttar honom hela tiden. Mackenzies stöd och närvaro har varit ovärderlig för Lucas, både på och utanför fotbollsplanen, och tillsammans utgör de ett starkt team som delar både framgångar och utmaningar.

Lucas Bergvall nuvarande lag – Lucas Bergvall nuvarande lag är Tottenham och herrlandslaget!

Lucas Bergvall nuvarande klubb är Tottenham. Han blev värvad av den engelska storklubben Tottenham Hotspur, men stannade i Djurgården fram till sommaren 2024 innan han flyttade till England.

Han har även debuterat i det svenska A-landslaget och det återstår att se när han får en cementerad startplats under tävlingsmatcher.

Lucas Bergvall Djurgården

Till och med juni 2024 hade Lucas Bergvall Djurgården som klubb efter att han inför 2023 anslöt från Brommapojkarna. Redan under tiden i BP hade mittfältaren blickarna på sig men istället för att lämna för utlandet valde Bergvall Djurgården.

Under sin tid i Djurgården visade Bergvall visat upp otrolig teknik och spelförståelse. Även om han kanske inte alltid gör många poäng, är det hans tekniska färdigheter och förmåga att läsa spelet som verkligen utmärker honom. Hans precision i passningar, förmåga att hantera bollen under press och hans taktiska medvetenhet har gjort honom till en nyckelspelare i laget. Dessa egenskaper gör honom till en klasspelare och bidrar starkt till lagets framgångar, även om de inte alltid syns i poängstatistiken. Se och spela på fotboll live =>

Lucas Bergvall Barcelona

Inför sommaren 2024 hade Lucas Bergvall Barcelona som ett av alternativen att flytta till när han skulle flytta utomlands. Trots dessa intensiva spekulationer och förhandlingar blev det till slut en flytt till England istället.

Lucas skrev på för Tottenham Hotspur, men stannade kvar i Djurgården fram till sommaren 2024 innan han påbörjade sitt nya kapitel i Premier League. Denna övergång markerar ett stort steg i hans karriär, och nu ser han fram emot att ta sig an nya utmaningar i en av världens mest konkurrenskraftiga ligor.

Lucas Bergvall är mittfältare i Tottenham

Bergvall spelar för Tottenham Hotspur sedan sommaren 2024. Efter en period av spekulationer om en potentiell flytt till Barcelona valde Bergvall slutligen att gå till den engelska storklubben.

Innan flytten stannade han kvar i Djurgården fram till sommaren 2024, där han fortsatte att utveckla sina färdigheter och förbereda sig för steget till Premier League. Som en del av Tottenham Hotspur ser Bergvall nu fram emot att etablera sig i en av världens mest konkurrenskraftiga ligor och fortsätta sin framgångsrika fotbollskarriär. Se och spela på fotboll live =>

Lucas Bergvall är mittfältare i Sveriges herrlandslag

Bergvall debuterade under januariturnén i Sveriges A-landslag och visade snabbt sin potential på den internationella scenen. Bergvall spås en lysande framtid i den blågula tröjan, där hans teknik, spelförståelse och arbetskapacitet redan har imponerat både fans och experter. Med sin kombination av talang och engagemang ser framtiden ljus ut för Bergvall i landslaget.

Bergvall är fortfarande väldigt ung och i ett tidigt stadium av sin karriär, men han har redan imponerat så mycket att många vill se honom ha en startplats i landslaget redan vid 18 års ålder. Hans prestationer på klubblagsnivå med Djurgården och senare Tottenham Hotspur, samt hans debut under januariturnén, har gjort honom till en favorit bland både fans och experter.

Med hans exceptionella talang, spelförståelse och mognad på planen, är det många som tror att han snart kommer att vara en självklar startspelare i det svenska landslaget och en framtida kandidat till Guldbollen. Se och spela på fotboll live =>

Lucas Bergvall flickvän, lön, pappa, statistik, familj, Djurgården, Barcelona samt hans nuvarande lag Tottenham!

Lucas Bergvall transfer – när värvades Lucas Bergvall?

Lucas Bergvall värvades av Tottenham Hotspur den 2 februari 2024, men han stannade kvar i Djurgården fram till den 1 juli samma år innan han flyttade till England. Under denna period fortsatte han att utvecklas och bidra till sitt lag i Allsvenskan.

Denna strategiska övergångsplan gav Bergvall möjlighet att förbereda sig för utmaningarna i Premier League medan han avslutade sin tid i Djurgården på bästa möjliga sätt. Nu ser han fram emot att etablera sig som mittfältare i Tottenham och ta sig an nya utmaningar i en av världens mest konkurrenskraftiga ligor.

Lucas Bergvall övergångssumma

Han värvades av Spurs för 115 miljoner kronor plus bonusar. Trots att avtalet var klart tidigt stannade han kvar i Djurgården fram till den 1 juli samma år innan han flyttade till England. Under denna period fortsatte han att utvecklas och bidra till sitt lag i Allsvenskan.

Denna strategiska övergångsplan gav Bergvall möjlighet att förbereda sig för utmaningarna i Premier League medan han avslutade sin tid i Djurgården på bästa möjliga sätt. Nu ser han fram emot att etablera sig som mittfältare i Tottenham och ta sig an nya utmaningar i en av världens mest konkurrenskraftiga ligor. Se och spela på fotboll live =>

Lucas Bergvall lön – hur mycket får Lucas Bergvall i lön i Tottenham?

Lucas Bergvall lön? Många är intresserade av att veta hur mycket han tjänar i sin nya klubb. Enligt uppgifter har han en lön på 1,5 miljoner pund, vilket motsvarar cirka 20 miljoner kronor, under sitt första kontrakt med Spurs. Detta speglar hans status som en av de mest lovande spelarna i sin åldersgrupp och visar på den höga uppskattning Tottenham har för hans talang och potential.

För dig som vill vet mer om hur hans lön utvecklats i de olika lag han har spelat för så rekommenderar vi vår artikel om Lucas Bergvall lön.

Lucas Bergvall lön Tottenham – hur mycket tjänar Lucas Bergvall i Tottenham?

Hur mycket tjänar Bergvall i Tottenham? För dig som vill hur hans lön har utvecklats i Tottenham genom åren så täcks detta av vår artikel Lucas Bergvall lön Tottenham. Se och spela på fotboll live =>

Lucas Bergvall net worth – vad tjänar Lucas Bergvall?

Bergvall har snabbt blivit en av de mest omtalade unga talangerna inom svensk fotboll. Många är intresserade av att veta hur mycket han tjänar i sin nya klubb och hur hans förmögenhet ser ut. Eftersom han är väldigt ung och inte har hunnit spela in så mycket pengar under sin korta karriär, är det svårt att exakt veta hur stor hans förmögenhet är för närvarande.

Med en lön på 1,5 miljoner pund (cirka 20 miljoner kronor) under sitt första kontrakt med Spurs, samt den potential och talang han besitter, är det dock mycket sannolikt att han kommer att vara förmögen om några år efter att ha spelat utomlands och fortsatt sin framgångsrika karriär.

Lucas Bergvall agent

Lucas Bergvall agent är Per Jonsson och agenturen Nordic Sky. Med deras expertis och stöd har Lucas kunnat navigera komplexa kontraktsförhandlingar och säkra fördelaktiga villkor, både vid sin övergång till Tottenham och i andra aspekter av sin professionella karriär. Nordic Sky och Per Jonsson spelar en viktig roll i att säkerställa att Lucas får bästa möjliga förutsättningar för sin framtid inom fotbollen. Se och spela på fotboll live =>

Lucas Bergvall flickvän, lön, pappa, statistik, familj, Djurgården, Barcelona samt hans nuvarande lag Tottenham!

Lucas Bergvall stats – här är all statistik för Lucas Bergvall!

Ser vi till hur han har presterat har Bergvall statistik som är väldigt bra. Han kan göra poäng men det är inte alltid som hans insatser hamnar i målprotokollet.

Vi kommer ni gå igenom hur det ser ut för Bergvall i de klubbar där han spelat fram till och med maj 2024.

Statistik för Bergvall – lag för lag Matcher Mål Assist
45 7 6
12 1 1

Han kanske inte alltid gör väldigt många poäng, men det är hans tekniska kunskaper och känsla för detaljer som verkligen gör honom till en klasspelare. Hans spelförståelse, precision i passningar och förmåga att läsa spelet gör honom ovärderlig på mittfältet. Dessa egenskaper bidrar starkt till lagets framgångar, även om de inte alltid syns i poängstatistiken. Lucas är en spelare som gör skillnad genom sitt intelligenta spel och sin förmåga att kontrollera tempot i matcher. Se och spela på fotboll live =>

Lucas Bergvall guldbollen

Mittfältaren är fortfarande väldigt ung och i ett tidigt stadium av sin karriär, men han har redan visat sådan talang och potential att han säkerligen kommer att vara en kandidat till Guldbollen inom kort. Med sin övergång till Tottenham Hotspur och starka prestationer både på klubblagsnivå och i landslaget, spås han en lysande framtid. Om han fortsätter att utvecklas och imponera som han gjort hittills, är det bara en tidsfråga innan han blir en stark kandidat för utmärkelsen som Sveriges bästa fotbollsspelare.

Kanske kan man bli en av guldbollen vinnare genom tiderna.

Lucas Bergvall Instagram och Twitter (X)

Har Lucas Bergvall Instagram-konto? Ja, Lucas Bergvall har Instagram och hans Instagram-konto heter Lucas Bergvall (@lucasbergvall). Bergvall har över 215 000 följare på Instagram.

FAQ Lucas Bergvall

Här hittar du svar på vanliga frågor om Lucas karriär, hans övergång till Tottenham Hotspur, hans prestationer i landslaget och mycket mer. Oavsett om du är en hängiven supporter, en fotbollsentusiast eller bara nyfiken på denna unga stjärna, kommer denna FAQ att ge dig insikter och information om Bergvalls resa och framtidsutsikter inom fotbollen.

Här är några av de vanligaste frågorna och svaren om mittfältare. Se och spela på fotboll live =>

Hur mycket kostar Lucas Bergvall?

I december 2023 hade Lucas Bergvall värde på fem miljoner euro (58 miljoner kronor).

Tottenham betalade tio miljoner euro (115 miljoner kronor) plus bonusar när de köpte loss honom.

Vad tjänar Lucas Bergvall?

Bergvall tjänar 1,5 miljoner pund (20 miljoner kronor) per år.

Vem är Lucas Bergvall tillsammans med?

När det kommer till privatlivet har Bergvall flickvän vid namn Mackenzie Medlock.

Vilket nummer har Lucas Bergvall?

Bergvall har nummer 21 i Djurgården och nummer 21 i Sveriges Sveriges herrlandslag i fotboll. Det återstår att se vilket nummer han kommer att ha i Tottenham när han tar en plats i truppen i den engelska storklubben. Se och spela på fotboll live =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply