Dejan Kulusevski flickvän, lön, statistik, ursprung & syster!

Dejan Kulusevski flickvän, lön, statistik, ursprung & syster!
bet365

Dejan Kulusevski lön, flickvän statistik, ursprung, syster samt hans berömda tal och mask!

Dejan Kulusevski har etablerat sig som en av Sveriges främsta fotbollsspelare, tack vare sin tekniska skicklighet, mångsidighet och spelintelligens. Kulusevski, som för närvarande spelar för den engelska klubben Tottenham Hotspur, har gjort sig känd för sin förmåga att spela på flera olika positioner, inklusive ytter, mittfältare och till och med anfallare när situationen kräver det. Hans dynamiska spelstil och förmåga att skapa målchanser, såväl som hans skarphet framför mål, har inte bara gjort honom till en nyckelspelare i sin klubb utan också en viktig del av det svenska landslaget.

Hans teknik, kombinerat med en utmärkt passningsförmåga och förmågan att behålla bollen under press, gör honom till en värdefull tillgång på planen. I landslaget har Kulusevski visat sig vara en central figur, särskilt med tanke på Sveriges ambitioner i stora turneringar som Europamästerskapet och Världsmästerskapet. Hans fortsatta utveckling och prestationer i både klubblag och landslag pekar på en ljus framtid och en långvarig karriär på högsta nivå inom internationell fotboll. Se och spela på fotboll live =>

Dejan Kulusevski flickvän, lön, statistik, ursprung & syster!

Dejan Kulusevski ålder – hur gammal är Dejan Kulusevski?

Dejan Kulusevski föddes den 25 april 2000 i den svenska förorten Spånga i Stockholm. När det gäller Dejan Kulusevski ålder så är han är 24 år gammal. Trots en ung ålder har Dejan Kulusevski lön som många svenska fotbollsspelare drömmer om.

Dejan Kulusevski längd – hur lång är Dejan Kulusevski?

När det kommer till Dejan Kulusevski längd så är han 1,86 m lång. Det innebär att Dejan Kulusevski är 186 centimeter lång, vilket gör honom till en av de längre i Sveriges herrlandslag i fotboll. Se och spela på fotboll live =>

Dejan Kulusevski ursprung – vart kommer Dejan Kulusevski ifrån?

Vart är Dejan ifrån? Är Kulusevski polsk? Dejan Kulusevski ursprung är från Nordmakedonien genom sina föräldrar. Denna bakgrund har bidragit till hans unika perspektiv och influens i hans fotbollskarriär. Född och uppvuxen i Sverige har Kulusevski dock representerat det svenska landslaget på internationell nivå, samtidigt som han bibehåller en stark koppling till sitt makedonska arv.

Kulusevskis mångkulturella bakgrund speglas i hans spelstil, som kombinerar svensk disciplin med balkansk teknisk skicklighet, vilket gör honom till en dynamisk och mångsidig spelare på planen. Hans arv från Nordmakedonien inte bara stärker hans identitet utan ger också inspiration till många unga spelare med liknande bakgrunder.

Genom sin karriär, både i klubblag och i landslaget, fortsätter Kulusevski att vara en ambassadör för den kulturella mångfalden inom fotbollen, vilket understryker sportens globala och förenande karaktär. Hans framgångar på fotbollsplanen visar hur kulturella rötter kan berika en spelares tillväxt och utveckling inom sporten.

Han kunde valt att spela för Nordmakedoniens landslag.

– Förbundskaptenen och presidenten för fotbollsförbundet kom hem till oss i Makedonien och erbjöd mig en plats i deras A-landslag. Det var ett väldigt svårt beslut, då jag är i Makedonien varje sommar, men i slutändan har det alltid varit en dröm att spela för det svenska A-landslaget, sa Kulusevski till TV4:s Fotbollskanalen under 2018.

Dejan Kulusevski religion

Dejan Kulusevski religion är makedonsk-ortodox, integrerar ofta sin tro i både sitt personliga och professionella liv. Som en offentlig figur använder han regelbundet sina plattformar på sociala medier för att dela religiöst material, vilket speglar hans djupa tro och det stöd han finner i sin religion. Denna öppenhet om sin tro kan inspirera och engagera hans följare samt visa en annan sida av en professionell idrottsman.

På fotbollsplanen är Kulusevskis tro också synlig genom hans ritual att göra korstecknet innan han går in på spelplanen. Denna gest är en del av hans förberedelser och ett sätt att söka skydd och styrka inför matchens utmaningar. Genom att göra korstecknet visar han respekt och tillgivenhet för sin tro, samtidigt som han förblir en förebild för många unga idrottare som ser upp till honom.

Kulusevskis öppenhet med sin tro i såväl personliga som offentliga sammanhang illustrerar hur idrottare kan balansera sitt yrkesliv med personliga övertygelser, och hur dessa aspekter av deras identitet kan samexistera inom ramen för deras professionella karriärer. Se och spela på fotboll live =>

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Dejan Kulusevski (@dejan.k10)

Dejan Kulusevski familj

Dejan Kulusevski familj håller ihop, vilket har spelat en avgörande roll i hans fotbollskarriär. Familjens stöd och närvaro har varit en konstant kraft som hjälpt honom att navigera genom de utmaningar och framgångar som karriären för med sig. Redan från unga år, när han tog sina första steg i fotbollen, har Kulusevskis familj varit en källa till motivation och stöd.

Familjens inflytande sträcker sig bortom bara moraliskt stöd; de har också varit praktiskt involverade i hans utveckling. Från att skjutsa honom till träningar och matcher till att ge råd under viktiga beslut om hans karriär, har familjen Kulusevski spelat en integrerad roll i att forma honom till den spelare och person han är idag. Deras tro på hans potential och deras ovillkorliga stöd har varit en stabil grund som möjliggjort att han kunnat nå sina mål.

Det är inte ovanligt att se Kulusevski uttrycka sin tacksamhet till sin familj, både privat och offentligt. Hans relation till familjen påminner om hur viktigt det är med ett starkt stödnätverk, speciellt inom den ofta påfrestande världen av professionell sport. För Kulusevski representerar familjen både en trygg hamn och en inspirationskälla som ständigt driver honom att sträva efter att vara sitt bästa jag, både på och utanför fotbollsplanen. Se och spela på fotboll live =>

Dejan Kulusevski föräldrar

Dejan Kulusevski, en av Sveriges mest framstående fotbollsspelare, har sina rötter djupt förankrade i Nordmakedonien genom sina föräldrar, som båda härstammar från denna region, tidigare en del av Jugoslavien. Denna kulturella och etniska bakgrund har haft en betydande inverkan på Kulusevski både personligen och professionellt.

Föräldrarnas ursprung från Nordmakedonien har inte bara bidragit till en rik kulturell arv utan också till en familjestruktur som värderar hårt arbete, sammanhållning och gemenskap. Dessa värderingar har spelat en viktig roll i att forma Kulusevski till den person och den idrottsman han är idag. Att växa upp i Sverige med en stark makedonsk identitet har även gett honom en unik syn på kulturernas samspel och deras påverkan på individens utveckling.

Dejan Kulusevski pappa

Dejan Kulusevski pappa har en nära relation till sin son.. Stefan har spelat en viktig roll i Dejans utveckling, inte bara som far utan också som en mentor och stödperson genom hans fotbollskarriär.

Trots att Stefan är född i Sverige, bär han på ett kulturarv från Nordmakedonien, vilket har influerat familjens värderingar och traditioner. Denna blandning av svenska och makedonska influenser har bidragit till en unik uppväxtmiljö för Dejan, där han har lärt sig att värdesätta hårt arbete, uthållighet och familjens betydelse.

Stefan Kulusevski brukar inte vara i rampljuset men i samband med sonens flytt till Atalanta under 2016 uppstod det en diskussion då Dejans dåvarande klubb, Brommapojkarna, ansåg att övergången inte gick rätt till. Då svarade han på BP-bossens uttalande.

– Det är nästan kidnappning, sa Brommapojkarnas klubbdirektör Ola Danhard till Aftonbladet.

– BP vill bara tjäna pengar och ser unga spelare som sin egendom, svarade pappa Stefan Kulusevski till tidningen.

Dejan Kulusevski mamma

Dejan Kulusevski mamma, Katica Kulusevska, som flyttade från Makedonien till Sverige i sin 20-årsålder, har haft en djupgående inverkan på sin sons liv och karriär. Se och spela på fotboll live =>

Dejan Kulusevski syster

När det kommer till syskon har Dejan Kulusevski syster som heter Sandra. Storasyster Sandra är förutom hans syster även hans bästa vän och största kritiker.

– Jag trodde faktiskt inte att han skulle göra mål, men jag tackar Gud för att det blev så, sa hon till TV4 Play efter Serie A-premiären i Juventus där det blev mål.

– Jag måste ge honom tio poäng i dag, han är godkänd. Väl godkänd, avslutade hon.

Dejan Kulusevski själv instämmer med att systern kan vara kritisk.

– Hon är brutal. Även när jag gör mål kan hon säga: ”Du har tappat det, du är inte hungrig och för bekväm”, har spelaren tidigare berättat för The Players Tribune.

– När det gick tungt i Juventus frågade hon mig: “Deki, när blev du svag?”, tillade han.

Dejan Kulusevski flickvän - vem är Dejan Kulusevski tillsammans med?

Dejan Kulusevski tillsammans med sin syster Sandra och flickvännen Eldina Ahmic. Foto: Bildbyrån

Dejan Kulusevski flickvän – vem är Dejan Kulusevski tillsammans med?

Dejan Kulusevski flickvän? Kulusevski har en underbar personlig berättelse som rör hans relation med barndomskärleken Eldina Ahmic. Deras förhållande, som började under deras gemensamma tid i ungdomslagen, har djupa rötter som sträcker sig tillbaka till deras dagar i Brommapojkarna, där båda utvecklade sina fotbollsfärdigheter.

Eldina Ahmic, som också har en bakgrund inom fotbollen, har delat många av de värderingar och erfarenheter som har format Dejan, vilket skapat en stark och stödjande relation mellan dem. Under sommaren 2023 tog deras relation en spännande vändning när de förlovade sig, vilket markerade ett nytt kapitel i deras gemensamma liv. Se och spela på fotboll live =>

Dejan Kulusevski fru – vem är Dejan Kulusevski gift med?

Dejan Kulusevski har inte gift sig ännu, men han är förlovad med sin flickvän Eldina Ahmic.

Dejan Kulusevski barn – har Dejan Kulusevski barn?

I slutet av april 2024 nådde glädjande nyheter fotbollsvärlden och fansen av Dejan Kulusevski: han och hans flickvän Eldina Ahmic hade blivit föräldrar. Denna viktiga händelse markerade en betydelsefull milstolpe i både Dejans och Eldinas liv, vilket förde dem in i en ny fas av livet som familj.

”Vi har fått uppleva känslan hur det känns att bli nyförälskade”, skrev paret på Instagram i samband med lyckan.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Eldina Vanessa Ahmic (@eldinaahmic)

Dejan Kulusevski nuvarande lag – Dejan Kulusevski nuvarande lag är Tottenham och herrlandslaget!

Dejan Kulusevski nuvarande klubb är Tottenham Hotspur dit han anslöt i början av 2022, inledningsvis på lån från Juventus. Under sin första säsong med Spurs gjorde han starka intryck, vilket ledde till att klubben valde att göra övergången permanent. Sedan dess har Kulusevski etablerat sig som en startspelare och en central del av lagets strategi och framgångar. här har Dejan Kulusevski lön som en riktig fotbollsstjärna. Se och spela på fotboll live =>

Dejan Kulusevski är mittfältare i Tottenham

I Tottenham Hotspur har Kulusevski utnyttjat sin mångsidighet och tekniska skicklighet för att anpassa sig till olika positioner på planen, ofta spelad som ytter men även kapabel att agera i mer centrala roller. Hans förmåga att skapa spel och leverera både mål och assist har gjort honom till en värdefull tillgång för laget. Kulusevskis engagemang och prestationer på planen har inte bara stärkt hans ställning inom laget utan också vunnit honom beundran från fans och respekt från motståndare.

Hans roll i Tottenham har vuxit i takt med att han fortsätter att utveckla sitt spel, vilket gör honom till en nyckelspelare i Spurs anfallsuppställning. Hans förmåga att avgöra matcher och påverka resultatet i viktiga ögonblick understryker hans betydelse i lagets taktik och framtidsplaner. Kulusevski är, med sitt starka arbete både på och utanför planen, en viktig kugge i Spurs strävan efter att uppnå både inhemska och internationella framgångar.

Dejan Kulusevski flickvän, lön, statistik, ursprung & syster!

Dejan Kulusevski är mittfältare i Sveriges herrlandslag i fotboll

Dejan Kulusevski har framträtt som en av de största stjärnorna i det svenska herrlandslaget, där han med sitt dynamiska spel och tekniska färdigheter har gjort sig oumbärlig på mittfältet. Sedan han debuterade i landslaget, har Kulusevski kontinuerligt imponerat med sin förmåga att skapa målchanser, sin precision i passningsspelet och sitt kreativa anfallsspel. Hans närvaro på planen ger en betydande boost till det svenska anfallsspelet, vilket gör honom till en viktig spelare i viktiga matcher.

Kulusevski har inte bara visat sig vara en avgörande spelare under kvalmatcher och turneringar, utan hans prestationer har också bidragit till att höja lagets internationella profil. Hans förmåga att ta sig an spelare från toppklubbar runt om i världen har inte bara bevisat hans egen skicklighet, utan även bekräftat hans status som en av de mest framstående fotbollsspelarna i Sverige idag. Med Kulusevski på planen har det svenska landslaget en stark och pålitlig kraft, vars inflytande känns både på och utanför planen. Se och spela på fotboll live =>

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Dejan Kulusevski (@dejan.k10)

Dejan Kulusevski transfer

Ser vi till var fotbollsspelandet började har Dejan Kulusevski Brommapojkarna som moderklubb. Det var där han spelade under stora delar under barndomen och några år som tonåring innan det blev en flytt till Italien och Parma. Det blev en hel del år för Kulusevski i stövellandet. Efter Parma och Atalanta fick Dejan Kulusevski Juventus som sista klubb i Italien innan det blev flytt till Premier League och Tottenham.

Skulle det bli en återkomst till Sverige har Dejan Kulusevski AIK som den klubb han ser ut att återvända till. Det kan dock bli en flytt till en annan svensk klubb när det väl är tid.

Dejan Kulusevski skadad

Dejan Kulusevski har haft turen att till stor del vara fri från allvarliga skador under sin karriär, vilket har varit en betydande faktor i hans förmåga att kontinuerligt bidra till sitt lag och utvecklas som spelare. Denna robusthet har tillåtit honom att upprätthålla en hög nivå av prestanda och vara en pålitlig närvaro för både klubblag och landslag.

Det mest betydande avbrottet i Kulusevskis annars relativt skadefria karriär inträffade under hösten 2022. Under denna period missade han tio matcher mellan september och november, vilket var ett kännbart avbräck för hans lag. Trots detta, har Kulusevskis fysiska motståndskraft och återhämtningsförmåga varit imponerande. Hans förmåga att komma tillbaka stark efter denna period av frånvaro understryker hans engagemang och dedikation till sin sport. Se och spela på fotboll live =>

Dejan Kulusevski flickvän, lön, statistik, ursprung & syster!

Dejan Kulusevski lön – hur mycket får Dejan Kulusevski lön i Tottenham?

Dejan Kulusevski lön? Dejan Kulusevski, har en imponerande lön som speglar hans talang och den nivå på vilken han konkurrerar. Premier League är känd för att ha några av de högsta lönerna i fotbollsvärlden, och Tottenham Hotspur, som är en av ligans toppklubbar, är inget undantag när det kommer till generösa ersättningspaket för sina spelare.

Kulusevskis lönenivå är ett erkännande av hans bidrag till laget, hans tekniska färdigheter och hans värde på transfermarknaden. Det faktum att han spelar i en så pass högprofilig liga och för en klubb som regelbundet deltar i såväl inhemska som internationella tävlingar bidrar även det till hans attraktiva kompensation. Denna ekonomiska belöning är också ett tecken på hans status inom sporten och hans klubb’s tilltro till hans förmåga att vara en nyckelspelare i lagets framgång.

För dig som vill vet mer om hur Dejan Kulusevski lön utvecklats i de olika lag han har spelat för så rekommenderar vi vår artikel om Dejan Kulusevski lön.

Dejan Kulusevski lön Tottenham – hur mycket tjänar Dejan Kulusevski i Tottenham?

Svenska fotbollsspelare som deltar i Premier League är bland de spelare som åtnjuter några av de högsta lönerna inom professionell fotboll, vilket reflekterar ligans ekonomiska styrka och dess status som en av världens främsta fotbollsligor. Tack vare Premier Leagues omfattande TV-avtal och internationella dragningskraft kan klubbar erbjuda mycket konkurrenskraftiga löner för att locka och behålla toppspelare från hela världen, inklusive Sverige.

Hur mycket tjänar Dejan Kulusevski i Tottenham? Dejan Kulusevski lön i Tottenham uppgår till 75 miljoner kronor per år. För dig som vill hur Dejan Kulusevski lön har utvecklats i Tottenham genom åren så täcks detta av vår artikel Dejan Kulusevski lön Tottenham.

Dejan Kulusevski net worth – vad tjänar Dejan Kulusevski lön?

Det går att dra vissa generella slutsatser baserade på hans framgångsrika karriär som professionell fotbollsspelare i Premier League, speciellt med tanke på att han spelar för Tottenham Hotspur, en av de klubbar som är kända för att betala väl.

Spelare i Premier League, speciellt dem som har framträdande roller i sina lag, kan tjäna betydande summor genom sina grundlöner, bonusar, bildrättigheter och andra sponsoravtal. Med tanke på Kulusevskis framträdande roll i Tottenham och hans bidrag till laget, är det rimligt att anta att han har en god ekonomisk ställning. Hans intäkter från kontraktet med Tottenham, kombinerat med eventuella sponsringar och reklamavtal, bidrar sannolikt till en betydande förmögenhet.

Det bör noteras att den exakta summan av Kulusevskis förmögenhet varierar och kan påverkas av olika faktorer som investeringar, utgifter och den personliga förvaltningen av hans tillgångar. Generellt sett, med den lönenivå och de möjligheter som finns i Premier League, är det troligt att Kulusevski har byggt upp en betydande ekonomisk trygghet genom sin fotbollskarriär.
Exakt hur mycket är oklart.

Med tanke på vilken nivå han spelar på har Dejan Kulusevski lön som några av de bästa i Premier League. Se och spela på fotboll live =>

Dejan Kulusevski agent

Dejan Kulusevski representeras av Alessandro Lucci, en välkänd fotbollsagent som är en del av World Soccer Agency. Lucci har ett starkt rykte inom fotbollsbranschen för att framgångsrikt hantera karriärer för flera högprofilerade spelare. Hans expertis och erfarenhet har visat sig vara värdefulla för spelare som söker att navigera i den komplexa världen av professionell fotboll.

Alessandro Lucci och hans agentur, World Soccer Agency, är kända för att erbjuda omfattande tjänster som inkluderar kontraktsförhandlingar, marknadsföringsavtal och karriärrådgivning. För en spelare som Kulusevski, vars karriär sträcker sig över internationella klubbar och landslagsspel, är det avgörande att ha en pålitlig och skicklig agent som kan säkerställa de bästa möjliga villkoren och främja spelarens intressen både på och utanför planen.

Betalar Dejan Kulusevski lön till sin agent? Det är oklart.

Dejan Kulusevski flickvän, lön, statistik, ursprung & syster!

Dejan Kulusevski Vitamin Well

Dejan Kulusevski har varit involverad i marknadsföringsaktiviteter för Vitamin Well, ett svenskt varumärke känt för sina näringsberikade drycker. Genom detta samarbete har Kulusevski deltagit i kampanjer som syftar till att marknadsföra företagets hälsodrycker, vilket är en naturlig passning med tanke på hans profil som professionell idrottsman och hans fokus på hälsa och välbefinnande.

Att Kulusevski gör reklam för ett varumärke som Vitamin Well speglar en växande trend där toppidrottare används för att förstärka och legitimera hälsorelaterade produkter. Hans deltagande i dessa kampanjer hjälper inte bara till att öka medvetenheten om produkterna utan förstärker även hans personliga varumärke som en hälsomedveten individ.

Detta samarbete mellan Kulusevski och Vitamin Well är också ett exempel på hur idrottare kan utnyttja sin offentliga image för att forma partnerskap som är fördelaktiga för både varumärket och deras egen karriär, genom att associera sig med produkter som är i linje med deras personliga värderingar och livsstil. Här hade Dejan Kulusevski lön för samarbetet, dock oklart hur mycket.

Även Zlatan Ibrahimovic har gjort reklam för Vitamin Well. Det ska dock sägas att Zlatan lön genom åren troligen är mer än vad Kulusevski har. Se och spela på fotboll live =>

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Dejan Kulusevski (@dejan.k10)

Dejan Kulusevski Telia

Förutom Vitamin Well har Dejan Kulusevski Telia som ett av de företag som han samarbetar med och gör reklam för. Kulusevski har varit med i flera reklamer men troligen är den med Zlatan den största. När det kommer till arvode fick Dejan Kulusevski lön för denna reklamfilm, det är dock oklart hur mycket.

Dejan Kulusevski stats – här är all statistik för Dejan Kulusevski!

Dejan Kulusevski stats? Kulusevski, med sin position som ytter, har gjort sig känd för sin förmåga att inte bara göra mål utan även leverera assist, vilket gör honom till en betydande offensiv kraft i alla lag han representerat. Här följer en genomgång av hans statistik och prestationer i de olika klubbarna där han spelat under sin karriär.

Genom sin karriär har Kulusevski visat sig vara en dynamisk och tekniskt skicklig ytter som kan göra skillnad både genom att göra mål själv och genom att sätta upp sina lagkamrater. Hans statistik och prestationer i olika klubbar och i landslaget belyser hans förmåga att anpassa sig och utmärka sig på högsta nivå.

Gör vi en överblick har Dejan Kulusevski statistik som är bra. Se och spela på fotboll live =>

Dejan Kulusevski statistik – lag för lag Matcher Mål Assist
Tottenham 95 13 19
Juventus 74 9 10
Atalanta U19 55 17 26
Parma 39 10 9
Atalanta U17 26 17
Atalanta 3

Dejan Kulusevski guldbollen

Dejan Kulusevski har erhållit den prestigefyllda utmärkelsen Guldbollen, vilket är ett erkännande som årligen delas ut till Sveriges bästa fotbollsspelare. Kulusevski vann denna ära både år 2022 och 2023, vilket understryker hans exceptionella prestationer och framträdande roll inom både klubblag och det svenska landslaget.

Guldbollen, som har delats ut sedan 1946 av tidningen Aftonbladet och Svenska Fotbollförbundet, är ett bevis på en spelares skicklighet, professionalism och betydande bidrag till sporten. Kulusevskis dubbla vinst av detta pris bekräftar hans status som en av de främsta fotbollsspelarna Sverige har att erbjuda, och hans konsekventa höga prestationer både på klubbnivå och internationellt.

Under 2022 och 2023 spelade Kulusevski en avgörande roll i Tottenham Hotspur och bidrog signifikant till lagets framgångar i Premier League och på den europeiska scenen. Hans förmåga att leverera mål och assists, samt hans övergripande spelintelligens och tekniska skicklighet, har gjort honom till en viktig spelare i varje laguppställning. För landslaget har han likaså varit en nyckelspelare, vars insatser på planen har varit vitala för Sveriges framgångar i internationella turneringar och kvalspel.

Att vinna Guldbollen två år i rad är inte bara ett personligt erkännande för Kulusevski utan också en inspiration för unga svenska fotbollsspelare. Det visar att kontinuerligt hårt arbete, dedikation och passion för fotbollen kan leda till erkännanden på högsta nivå, och det bekräftar Kulusevskis plats som en av de mest framstående figurerna i svensk fotbollshistoria. Det är inte många av Guldbollen vinnare genom tiderna som vunnit den fler än en gång. Se och spela på fotboll live =>

Dejan Kulusevski flickvän, lön, statistik, ursprung & syster!

Dejan Kulusevski tal

Inför landskampen mot Albanien höll Dejan Kulusevski tal för sina lagkamrater efter att ha fått frågan av förbundskapten Jon Dahl Tomasson. Ett tag som Kulusevski tog på stort allvar.

– Det var kul. Det var något nytt och det är kul att göra nya grejer, man utvecklas hela tiden. Jag tar alltid ansvar, men det här var något nytt att prata inför alla och få ta talet. Jag kollar mycket på sådana här grejer så det är en kul grej för mig, säger Kulusevski enligt Aftonbladet.

Inspirationen kom från tränare Ange Postecoglou.

– Jag tycker min tränare i Tottenham är otroligt bra på att hålla tal så 80 procent av det jag sa var hans ord, men det är för att jag håller med om det hans säger. Jag kanske pratade väldigt snabbt, men jag får kolla på det igen. Jag hoppas att jag får köra det i framtiden också.

Dejan Kulusevski mask  – varför spelar Dejan med mask?

I en match mot Newcastle United bar den svenske fotbollsstjärnan Dejan Kulusevski en ansiktsmask under hela matchen. Anledningen till masken var en incident som inträffade i Tottenhams föregående match mot West Ham, där Kulusevski fick en armbåge från Lucas Paqueta i ansiktet under matchens slutskede. Denna incident ledde till att svensken behövde medicinsk vård direkt på planen och i frustration över händelsen fick han också ett gult kort. Se och spela på fotboll live =>

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Premier League (@premierleague)

Dejan Kulusevski Instagram och Twitter (X)

Har Dejan Kulusevski Instagram-konto? Ja, Dejan Kulusevski har Instagram och hans Instagram-konto heter Dejan Kulusevski (@dejan.k10). Kulusevski har över 1,3 miljoner följare på Instagram.

Dejan Har Dejan Kulusevski Twitter-konto?  Nej, Kulusevski inget Twitter, men det verkar finnas många fejk-konton som använder hans namn.

Dejan Kulusevski flickvän, lön, statistik, ursprung & syster!

FAQ Dejan Kulusevski

Här är några av de vanligaste frågorna och svaren om mittfältaren.

Hur mycket kostar Kulusevski?

Under sommaren 2023 genomförde Tottenham Hotspur ett betydande affärsavtal för att säkra Dejan Kulusevskis tjänster på ett mer permanent basis. Tottenham betalade initialt 10 miljoner euro för att låna Kulusevski under en halv säsong. Denna låneperiod gav klubben en möjlighet att se svensken i aktion och bedöma hans inpass i laget innan de fullföljde övergången.

Efter att ha imponerat under sin tid på lån, valde Tottenham att utnyttja en köpoption för att förvärva Kulusevski permanent. Klubben gick vidare med att betala ytterligare 30 miljoner euro för att fullborda köpet från Juventus. Denna investering speglar både Kulusevskis värde på marknaden och hans betydelse för Tottenhams framtidsplaner.

Då han kostade en hel del har Dejan Kulusevski lön därefter. Se och spela på fotboll live =>

Är Kulusevski köpt av Tottenham?

Tottenham köpte Dejan Kulusevski under sommaren 2023.

Vilket lag håller Kulusevski på?

I en intervju med Fotbollskanalen under sommaren 2018 berättade han att Arsenal är en av favoritklubbarna. Han har dock ingen favoritlag i Sverige och har tidigare sagt att han är öppen för att återvända till Sverige för spel i någon av de tre största stockholmsklubbarna.

Vad tjänar Dejan Kulusevski?

Kulusevski är en av de som ligger högt upp på Tottenhams lönelista med en lön på runt 5,7 miljoner pund per säsong. Jämför vi med många andra fotbollsstjärnor har Dejan Kulusevski lön på övre nivåerna.

Vem är Dejan Kulusevski tillsammans med?

Dejan Kulusevski är tillsammans med flickvännen med Eldina Ahmic. Eldina Ahmic Dejan Kulusevski har förlovat sig, men något datum för bröllop har inte spikats ännu.

Vilket nummer har Dejan Kulusevski?

Dejan Kulusevski har nummer 21 i Tottenham Hotspur FC och nummer 21 i Sveriges Sveriges herrlandslag i fotboll. Se och spela på fotboll live =>

Innehållsförteckning

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply