Spela på Premier League-vinnare – få Freebets när ditt PL-lag vinner sina matcher!

Spela på Premier League-vinnare - få Freebets när ditt PL-lag vinner sina matcher!

Få ett Freebet varje gång ditt lag vinner i Premier League!

Premier League är en av världens hetaste fotbollsligor. Här spelar några av Europa och världens bästa fotbollsspelare och några av de bästa lagen i världen finns även här. Lag som Chelsea (4,50)Manchester United (4,33)Manchester City (2,70), Arsenal (12,00och Liverpool (14,00är med i toppen av tabellen för att göra upp om Premier League-pokalen. Det kommer bli en otroligt het säsong där många av laget gjort många och stora värvningar och vi alla ställer oss frågan vem vinner Premier League 2018? Oddsen på PL-vinnare 2018 pekar mot att Manchester City vinner Premier League 2017/2018.

Spela på vem som vinner Premier League 2018? Nu kan du spela på vinnare av Premier League 2018 helt riskfritt. Säsongstarten närmar sig och alltfler söker odds tips på Premier League vinnare 2018.

Efter en längre tid drar Premier League snart igång och det är inga större tvivel på vilka lag som kommer göra upp om titeln denna säsong. Chelsea, Manchester City och Manchester City är alla topptippade och den 11 augusti drar den engelska högstaligan igång. Därefter väntar oss en lång höst och vår innan vi får redan på vem som blir krönt till PL-mästare denna säsong.

Spela på vem som vinner Premier League 2018

Det finns dock en outsider som många inte trodde skulle kunna vara med i toppstriden. Förra säsongen slutade nämligen Tottenham Hotspur (10,00före stadsrivalerna Arsenal och tar vi en titt på odds för vinnare av PL 2018 är Spurs större favoriter att vinna än Gunners. Spurs har dock inte gjort några värvningar denna sommar, mycket på grund av att man bygger en ny arena, och frågan är om man kan vara med i toppen även den kommande säsongen.

Vill du spela på vem som vinner Premier League 2018?

Vill du spela på vem som vinner Premier League 2018 finns det bra odds på samtliga lag som är med i toppstriden. Varje spelbolag har sina egna odds men för att du inte ska behöva leta upp vad oddsen är på just ditt favoritlag har vi på Silly Season Sverige tagit fram en tabell med oddsen från de största spelbolagen. Allt för att det ska bli så lätt för dig som möjligt att spela på vem som vinner Premier League.

Odds på topplagen – spela på vinnare Premier League 2018

Odds spela på Premier League vinnare 2018 Premier League odds vinnare Unibet Premier League odds vinnare Bet365 Premier League odds vinnare LeoVegas Sport
Bästa vinnarodds Manchester City 2,70 2,80 2,70
Bästa vinnarodds Manchester United 4,33 4,50 4,33
Bästa vinnarodds Chelsea 4,50 4,50 4,50
Bästa vinnarodds Tottenham 10,00 11,00 10,00
Bästa vinnarodds Arsenal 12,00 12,00 12,00
Bästa vinnarodds Liverpool 14,00 13,00 14,00

För dig som ska spela på vem som vinner Premier League så har tagit fram samtliga Premier League vinnarodds plus att vi har hittat ett erbjudande som gör att du kan spela på vinnare av Premier League 2018 helt utan risk.

Spela på Premier League-vinnare - få Freebets när ditt PL-lag vinner sina matcher!

Spela på vem som vinner Premier League 2018

Vilket lag vinner Premier League 2018? Enligt spelbolagen är man överens om vem som är storfavorit: Manchester City. Manchester City är storfavoriter att ta hem guldet under Premier League 2018 men det återstår att se hur det blir då man köpt in väldigt många spelare vilket inte alltid är speciellt bra då fler måste anpassa sig.

Spelbolaget Unibet rankade Manchester City högre än både Manchester United och Chelsea, vilket inte var en total överraskning. Chelsea är dock de regerande mästarna och att de skulle ha högre odds än de båda Manchester-lagen känns lite tveksamt.

Oddsen på vinnare av Premier League 2018 är klara och vill du spela på vinnare Premier League 2018 finns det flera spelbolag att välja mellan. Det bästa är dock om man tar del av ett erbjudande som gör att man kan spela riskfritt på Premier League.

Spela på Premier League-vinnare – Få FreeBet när dem vinner

Letar du efter freebet på Premier League? Då har du kommit helt rätt. Hos Unibet får du nämligen freebet varje gång ditt lag vinner en match. Det enda du behöver göra är att lägga ett spel på vilket lag du tror vinner Premier League och därefter får du gratisspel under hela säsongen, från augusti till maj månad.

Förra säsongen var det Londonlaget Chelsea med Antonio Conte i spetsen som vann och om de regerande mästarna spelar lika bra denna säsong får du 600 kronor i freebet att spela för! Anmäl dig till kampanjen här!

Freebet när ditt lag vinner – så gör du

Detta erbjudande gäller för båda nya och befintliga kunder och det är väldigt enkelt att ta del av det. Det enda du behöver göra är att anmäla dig till kampanjen och lägga ett spel innan ligastarten den 11 augusti (klockan 19:45).

Så här tar du del av erbjudandet:

  1. Anmäl dig här =>
  2. Lägg ett säsongsspel för 500 kronor eller mer på Premier League-vinnaren innan ligastarten 11 augusti
  3. Du får ett freebet varje gång ditt lag vinner en ligamatch
  4. Freebets krediteras nästföljande arbetsdag (kl. 18:00) enligt nivåerna nedan
Nivå 1 Nivå 2
Chelsea West Ham United
Tottenham Hotspur Leicester City
Manchester City Stoke City
Liverpool Crystal Palace
Arsenal Swansea City
Manchester United Burnley
Everton Watford
Southampton Newcastle United
Bournemouth Brighton
West Bromwich Huddersfield Town
Freebet på 20 kronor Freebet på 50 kronor

Anmäl dig till kampanjen här =>

EXTRA STOR BONUS EXTRA STOR BONUS PL LIVE STREAM
+ 1500 kr i bonus + 2000 kr i bonus 399 kr /mån
1500 kr i bonus + live streaming gratis hos Unibet 2000 kr i bonus hos betfair Premier League stream via Viaplay live streaming
Hämta bonus! Hämta bonus! Beställ här!

Läs mer om Premier League 2017/2018

Pengarna tillbaka + 200 % bonus hos Unibet =>

Premier League spelschema 2017/2018

Topp 20: Bästa Premier League-spelarna i FIFA 16

Premier League rättigheter 2016 – kostnad TV-rättigheter!

Topp 10: Skottvilligaste spelarna i Premier League

Topp 14: Premier Leagues mest hatade spelare

Topp 5: Premier Leagues yngsta spelartrupper

Topp 5: Premier Leagues äldsta spelartrupper

Topp 10: Dyraste övergångarna i Premier League 2016

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply