Slovakien EM trupp 2021 – slovakiska truppen till fotbolls EM 2020!

Slovakien EM trupp 2021 - slovakiska truppen till fotbolls EM 2020!

Slovakien EM trupp 2021 - slovakiska truppen till fotbolls EM 2020!

Slovakien spelartrupp Fotbolls-EM 2021

Slovakiens EM trupp 2021? På pappret är Slovakien kanske det lag som kommer få det svårt att ta sig vidare från gruppen. Med matcher mot Spanien, Sverige och Polen är det inte lätt ta få med sig poäng, speciellt inte inte storstjärnan Marek Hamsik inte är helt efterhämtad efter skadeproblem.

Odds Slovakien fotbolls EM Odds
Slovakien vinner mot Polen 5,50
Slovakien vinner mot Sverige 5,00
Slovakien vinner mot Spanien 15,00
Slovakien vidare till semifinal –––
Odds Slovakien vinner EM 351,00
Odds Slovakien två bästa i EM 141,00
Odds Slovakien fyra bästa i EM 30.00

Som ni ser är det höga odds på att Slovakien skulle vina mot Polen eller Sverige, för att inte prata om Spanien. Det finns även odds för om Slovakien skulle ta sig längre i turneringen, men det är inte lätt att ta sig till final.

Polen EM trupp 2021 - polska truppen till fotbolls EM 2020!

Hur ser Slovakiens spelschema ut?

När det kommer till spelschema i EM 2021 har man precis samma matcher som Sverige. Man inleder på måndagen den 14 juni mot Slovakien, därefter spelar man mot Spanien den 19 juni och avslutar gruppspelet mot Sverige den 23 juni. Det är då det står klart om man går vidare från gruppspelet eller inte. Se matcherna live =>

Slovakien EM trupp 2021 - slovakiska truppen till fotbolls EM 2020!

Slovakiens EM-trupp 2021

Kan Slovakien vinna EM? Självklart kan man det. Det är dock längre chans att göra det i år jämfört med tidigare upplagor av turneringen då man haft bättre trupp.

Här har vi samlat oddsen för hur Slovakien presterar i turneringen. Ta en titt och och lägg ditt förslag!

    • Odds att Slovakien vinner EM (vinnarodds): 71.00
    • Odds att Slovakien går vidare från gruppen: 1.38
    • Odds att Slovakien vinner gruppen: 6.75
    • Odds att Slovakien kommer sist i gruppen: –––

Hur går Slovakien vidare i EM gruppen?

Det finns väldigt många scenario för hur Slovakien kan gå vidare från gruppspelet i EM. Att vinna sina två första matcher är det absolut lättaste, i alla fall på pappret. Det är dock lättare sagt än gjort med tanke på att man spelar mot först Polen och därefter Spanien. Det är för tidigt att skriva hur man går vidare från gruppen då det finns olika scenario och sätt för polackerna att gå vidare i turneringen.

Slovakiska EM-truppen 2021 fotboll

EM-grupp: Grupp E
Ranking: 16 på UEFAs ranking
Förbundskapten: Stefan Tarkovic

Här är alla spelare som ingår i den slovakiska EM-truppen. Slovakiens EM-trupp består av 24 fotbollsspelare varav tre målvakter. Slovakiens trupp till EM utgörs av nedanstående spelare som är Slovakiens bästa fotbollsspelare. Det är dessa spelare som ska försöka vinna EM-guldet åt Slovakien:

Slovakiens EM trupp 2021

Här kommer ni kunna läsa om Slovakiens EM trupp 2021. Då truppen inte är uttagen än har vi lagt in spelarna som var med i sista kvalmatchen. Mer om truppen och annat går att läsa om slovakiska Fotbollsförbundet.

Målvakter: Martin Dubravka (Newcastle), Marek Rodak (Fulham), Dusan Kuciak (Lechia Gdansk)

Försvarare: Peter Pekarik (Hertha), Ľubomir Satka (Lech Poznan), Denis Vavro (Huesca), Milan Skriniar (Inter Milan), Tomas Hubocan (Omonoia), Jakub Holubek (Gliwice)

Mittfältare: Marek Hamsik (IFK Goteborg), Stanislav Lobotka (Napoli), Patrik Hrosovsky (Genk), Juraj Kucka (Parma), Ondrej Duda (Koln), Robert Mak (Ferencvaros), Vladimir Weiss (Slovan Bratislava), Laszlo Benes (Augsburg), Lukas Haraslin (Sassuolo), Tomas Suslov (Groningen), Matus Bero (Arnhem), Erik Jirka (Mirandes)

Anfallare: Michal Duris (Omonoia), Robert Bozenik (Feyenoord), David Strelec (Slovan Bratislava)

Slovakiens bästa målskytt i EM-kvalet (inkl Playoff):

Róbert Boženík och Marek Hamšík: 3 mål

Slovakiens viktigaste spelare – som kan avgöra

Marek Hamsik: Mittfältaren har under de senaste månaderna tränat och spelat med IFK Göteborg. Han åkte dock på skada och har under de senaste veckorna återhämtat sig för att vara frisk till EM. Det återstår att se om han är klart under gruppspelet, något som skulle hjälpa Slovakien väldigt mycket.

Martin Dubravka: Målvakten håller till vardags till i Newcastle United och är tillsammans med Hamsik den spelare som ska stå upp mot motståndarna. Dubravka har en viktig uppgift då han är den sista utposten.

Slovakiens spelprogram i EM 2021

Slovakiens spelprogram i EM är ganska lätt att komma ihåg. Debuten är den 14 juni mot Polen. Den 19 spelar man mot Sverige och den 24 ställs man mot Spanien. Lottningen av fotbolls-EM 2021 kunde varit lättare. Samtidigt bör vi inte klaga på lottningen som är fullt gångbar för Janne Andersson och hans spelare. Slovakiens matcher i EM kommer att spelas i Sevilla på La Cartuja och i Sankt Petersburg (Ryssland).

I London kommer flest matcher att spelas. Framför allt semifinalerna och den stora finalen den 12 juli. Streama Fotbolls-EM!

Slovakiens EM-trupp och matcher fotbolls EM

När spelar Slovakien sin första match i EM 2021? Slovakien går in i gruppspelet den 14 juni och spelar totalt tre matcher inom loppet av nio dagar. Det är Polen som man spelar först mot och avslutar mot Spanien. Matchen mot Polen är den viktigaste men även den svåraste. Skulle Slovakien vinna denna har man ett bra utgångsläge för att ta sig vidare via antingen en andraplats eller tredjeplats.

Slovakiens EM trupp 2021Vilka lag har Slovakien i sin EM-grupp? Slovakien spelar i EM-gruppen Grupp E. Förutom Slovakien är även Sverige, Spanien samt Polen i gruppen. Här kan du se samtliga Fotbolls-EM 2021 grupper – ett bra sätt att få en överblick över alla grupper i fotbolls-EM 2021.

Se även vår EM guide 2021 som är en bra sammanställning över sådant som är viktigt inför EM 2021, såsom spelschema för fotbolls-EM 2021, TV-tider fotbolls-EM 2021 och vilka kanaler som sänder matcherna i EM 2021, vart landslagen kommer att bo, Fotbolls-EM 2021 arenorna som kommer att användas i de olika städerna m.m.

Slovakien EM trupp 2021 - slovakiska truppen till fotbolls EM 2020!

Vanliga frågor om Slovakiens EM trupp 2021

Det finns många frågor när det kommer till Slovakiens trupp. Förutom storstjärnan Marek Hamsik är det inga överdrivet kända namn som finns med i truppen.

Slovakiens EM trupp 2021

Odds EM 2021 är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna det hela. Det går självklart att spela på att Slovakien vinner Fotbolls-EM 2021.

Silly Season har tagit fram allt inför Fotbolls EM 2021, och inte bara Slovakien trupp EM 2021. Du hittar allt från spelschema alla matcher i EM 2021 och Slovakiens matcher i EM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls EM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på EM 2021 och bäst odds på fotbolls EM.

Letar du info om endast Slovakiens matcher i EM 2021? Vi har även tagit fram TV-kanaler för Slovakiens matcher och TV-tider för de matcher Slovakien kommer att spela. Kolla även in den svenska EM-truppen.

Vem som har rättigheter till Fotbolls EM 2021 är även det klart. Då det kostar är det två bolag som gått ihop och köpt loss sändningsrättigheterna för EM 2021.

Om du vill ha mer info om Sverige TV kanal, Sverige odds och Sverige Stream hittar du all info hos oss.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply