Serie A TV rättigheter: Serie A TV avtal & TV-sändningar i Sverige!

Serie A TV rättigheter: Serie A TV avtal & TV-sändningar i Sverige!

Serie A TV rättigheter: Italienska ligan TV-rättigheter, Serie A svenska kanaler

Serie A TV rättigheter? Rättigheterna för att visa Serie A TV sändningar i Sverige?  Serie A TV avtal? Vilka svenska kanaler har Serie A TV-rättigheter i Sverige? I Sverige återstår det att se vem som köper TV-rättigheterna till Serie A. Något som är bra är att du kan se och spela på alla matcher från Italienska ligan  hos Unibet och bet365 som via live stream direktsänder samtliga italienska Serie A-matcherSe och spela på Serie A här =>

Serie A TV rättigheter i Sverige? Se och spela Serie A gratis hos bet365!

Vem har köpt Serie A TV rättigheter för 2018-2021?

Nu är alla nyfikna på vem sänder Serie A på TV? Huvudanledning stavas Zlatan och Juventus. I början av Serie A-säsongen så hade inget företag ännu köpt TV-rättigheterna till italienska ligan för de kommande tre åren.

Tidigare var det Viasat och Viaplay som ägt rättigheterna till Serie A för att visa den Italienska ligan. Viaplay har inte förlängt rättigheterna italienska ligan. Till en början var det Strive som hade rättigheterna för Serie A denna säsong. Nu är det istället C More som visar ligan.

Oavsett vem som äger TV-rättigheterna till Serie A så kan alltid se och spela på den Italienska ligan hos bland annat bet365Unibet och LeoVegas. Nu är det klart. Det är C More som visar både La Liga och Serie A, med Zlatans Milan till och med sommaren 2021. Som det ser ut så kommer Italienska ligan endast gå att streama på nätet hos bland anat LeoVegasbet365 och Unibet!

Serie A TV avtal - Serie A TV rättigheter & Serie A TV-sändningar i Sverige! 

Serie A TV avtal Sverige: Viasat hade Serie A TV-rättigheterna 2015-2018

Serie A TV avtal? Under ett längre tag stod svenska fotbollsfantaster utan Serie A i sina tv-apparater. Serie A TV rättigheter? Till tillslut blev det så att Viasat köpt rättigheterna till den Italienska högstaligan. Man visade samtliga matcher från den Italienska högstadivisionen och detta på sina tv-kanaler samt streamningtjänsten Viaplay. Avtalet löpte dock ut sommaren 2018.

”Stolta över att arbeta med Serie A TV rättigheter”

Det var tidigare Strive som visade den italienska ligan i Sverige. Det var agenturen IMG som fått uppdraget att sälja rättigheterna i de nordiska länderna. Istället valde man att visa det själv. Det var alltså ingen TV-kanal som visade visa matcherna på TV. Numera är det C More och C More Play du behöver för att streama Serie A och se Serie A live stream.

Enric Rojas, SVP, EMEA Sales, IMG Media sa följande i februari 2018 efter att Strive köpt rättigheterna:

– Vi är mycket stolta över att arbeta med Serie A och distributionen av deras sändningar på alla plattformar. Serie A är en av de starkaste och mest populära ligorna i fotbollsvärlden. Man har en stor och hängiven följarbas i de nordiska länderna och på Balkanhalvön.”

– Den Italienska högstaligan innehåller några av världens bästa klubblag i fotboll, samt några av världens bästa spelare, inkluderat de två allra bästa, Lionel Messi i Barcelona och Cristiano Ronaldo i Real Madrid, sa han i början av februari månad då rättigheterna säkrades.

Serie A TV rättigheter i Sverige? Se och spela Serie A gratis hos bet365!

Serie A TV avtal: så kan du streama Serie A live stream gratis!

Se Serie A-matcher på TV / Serie A stream. Det är nu klart vem det blir som kommer att visa den Italienska ligan. Ingen som kommer att sända Serie A på TV. Serie A kommer att sändas både på TV samt online på nätet, datorn, mobilen eller iPaden. Nu kan man se Serie A via live stream och på TV. Detta efter att C More tagit över rättigheterna från Strive. Du kan streama italienska ligan gratis lagligt och utan fulstream – du alltid se och spela på Serie A här =>

Serie A stream gratis – Live Streaming direkt i dator, mobil och surfplatta

Streama Serie A gratis online? Tillhör de som älskar spansk fotboll och vill kunna se Lega Serie A under hösten. Serie A TIM som Serie A även kallas av sponsorskäl anses av många vara världens bästa fotbollsliga.

Hos bet365 och Unibet kan du se och spela på alla Serie A matcher. Det som är bra att man se och spela på Serie A live hos bet365 och Unibet i såväl datorn, mobilen och surfplattan!

TV avtal Serie A i Sverige? Se och spela Serie A gratis hos bet365!

Öppna ett spelkonto hos bet365 och Unibet – se och spela med live stream

Om du vill se och spela på Serie A matcherna så är det bäst att öppna ett konto hos bland annat bet365och Unibet för att dels ta del av deras italienska ligan-matcher men även deras utbud av andra ligor i Europa.

Du kan även se och spela på La Liga, Ligue 1 och Bundesliga matcher. Därutöver får du även del av många andra live streaming erbjudanden på andra sporter. En av fördelarna med ett konto hos bland annat bet365Unibet, LeoVegas och betsson är att man får tillgång till de största sportevenemangen och matcherna via live streaming och kan skifta mellan bolagen för att se det senaste.

Hur hade sett ut ifall man missat stormatcherna pga att de svenska kanalerna inte agerat som de bör göra. Håll koll vår sida vilken kanal sänder Serie A för att få senaste nytt om detta. Se även Serie A spelschemaSerie A TV tider,  Juventus live stream så du inte missar några Zlatan-matcher i italienska ligan.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply