Se Sverige Schweiz live gratis? Så kan du titta på Sverige Schweiz online!

Se Sverige Schweiz live gratis - Så kan du titta på Sverige Schweiz online!

Se Sverige Schweiz live gratis på nätet

Se Sverige Schweiz live gratis? Titta på Sverige Schweiz live gratis? Så kan du se Sverige Schweiz online på din dator, mobil eller surfplatta! För dig som vill kolla på Sverige Schweiz åttondelsfinal på TV så finns ett alternativ som är gratis. Här går vi igenom alla alternativ som finns för att se Sverige Schweiz live gratis.  Se matchen live här =>

Se Sverige Schweiz live online - Så ser på Sverige Schweiz live gratis online!

Se Sverige Schweiz live gratis: allt inför åttondelsfinalen

Se Sverige Schweiz live gratis? Sverige Schweiz kommer att sändas gratis på TV4. Du kan alltså se Sverige – Schweiz live gratis på TV4. Du kan även streama den på C More Play. Schweiz – Sverige tisdag den 3 juli klockan 16:00. Se matchen live här =>

Utöver praktiska frågor så undrar många hur det kommer att gå för Sverige. Det var inte många som trodde på Sverige ens inför kvalet. Det var ett utskrattat svenskt landslag som började halvknackigt i kvalet, men sen tog det var. Och som det tog fart. Svenskarna lyckades chockerande komma tvåa i gruppen, efter Frankrike men före den förre VM-trean Nederländerna.

När Blågult sedan även lyckades att vinna dubbelmötet i playoff-spelet mot Italien så var biljetten till Ryssland och Fotbolls-VM 2018 redan säkrad. Där tog ju dock inte det roliga slut. Utan svenskarna fortsatte att skrälla. Och efter ett gäng starka insatser i gruppspelet, framför allt avslutningen med 3-0 mot Mexiko, så vann Sverige Grupp F.

Se Sverige Schweiz live gratis - Sverige Schweiz live stream online!

Odds inför Sverige Schweiz live stream

Odds på Sverige-vinst (1): 2.90
Bäst odds på Sverige-vinst, omsättningsfritt (1): 10.00

Förhöjt odds på Sverige-vinst (1): 10.00

Odds på oavgjort (X): 3.00
Odds på Schweiz-vinst (2): 2.65

Odds Sverige till kvartsfinal: 10.00

Odds Sverige vinner VM: 100.00

Gratisspel på Sverige: 200 kr gratisspel =>

Odds Marcus Berg gör mål: 2.32
Odds Ola Toivonen gör mål: 3.65

Odds Haris Seferovic gör mål: 4.10
Odds Mario Gavranovic gör mål: 4.101

Odds Sverige Schweiz – bästa odds tips på mål!
Odds båda lagen gör mål: JA (2,28) NEJ (1,61)

Antal mål:
Över 2,5 mål 2,88
Under 2,5 mål 1.44

Du hittar de senaste oddsen här =>

Se Sverige Schweiz online - så kan du se matchen online!

Se Sverige Schweiz live stream gratis: Blågult kan ta sig hela vägen till finalen

Nu är faktiskt vägen helt öppen för det blågula landslaget. Schweiz må ha en aningen namnstarkare trupp än vad Sverige har, men det har bevisligen inte alltid fungerat. Med tanke på att Holland, Italien och Tyskland är några av de stormakter inom fotbollen som fått akta på sig för Sverige, så kan Schweiz vänta sig problem.

För svensk del så handlar det framför allt om att fortsätta spela om de nästan alltid gjort. Det vill säga att hålla stenhårt på den matchplan som förbundskapten Janne Andersson har satt upp. Halmstad-sonen Janne har ett extra sinne för att sätta upp bombsäkra taktiker, något som vi redan fått bevisat.

Italienarna vet ju hur det kändes. På 180 minuter så lyckades de inte göra mål mot svenskarna – och faktum är att det aldrig var riktigt nära. Även Sydkorea och Mexiko fick smaka på den medicinen i gruppspelet. Samt att Tyskland hade stora problem, även fast de vann mot Sverige till slut.

Kolla på Sverige Schweiz live gratis: kan Sverige vinna mot Schweiz?

Hur som helst så är det nu alltså dags för Schweiz att kunna göra sitt bästa VM sedan de spelade på hemmaplan 1954, och tog sig till bronsmatch. För svensk del kan det blir det bästa mästerskapet sedan VM 1994 när det blev brons i USA.

Men då måste det alltså spelas på det sätt som har gjorts. Mexiko-matchen må ha varit enormt imponerande med sin 3-0-vinst. Men det finns inte tid för hålla på och få övermod. Det svenska landslaget vet som vad krävs, och därför ska de hålla sig till det.

Alltså, det kommer behöva finnas en disciplin i försvarsspelet. Varje spelare måste veta vad som krävs, och vilka löpningar som måste göras. Men samma sak gäller för offensiven. Det går inte att bara försvara sig och hoppas på det bästa, nej, det kommer bli för svårt. Så det vi får hoppas på är att det kan göras en match likt den mot Mexiko.

Att Sverige lyckas hålla tätt länge, och på så vis gör schweizarna stressade. Sen ska det gå snabbt när Sverige ställer, om riktigt snabbt. Några snabba passningar från Victor Lindelöf Nilsson, vidare till Albin Ekdal och sen kanske även Emil Forsberg innan en djupledslöpande Ola Toivonen eller Marcus Berg kan komma till avslut. Sverige har inte samma toppnamn som Spanien, Argentina eller Frankrike. Men det finns ändå spelare som är bra taktiskt, och därför gör det som förväntas och krävs – något som kan leda till en ny seger för Sverige i VM.

 Se Sverige Schweiz gratis - få 10 ggr pengarna på Sverige!

Se Sverige Schweiz online – kolla in head-to-head resultat från tidigare matcher!

När det kommer till Sverige Schweiz head-to-head så är de tidigare resultaten jämna. Sverige och Schweiz har spelat mot varandra vid 27 tillfällen. Både Sverige och Schweiz har var vunnit tio gånger vardera. Sju av matcherna har slutat oavgjort.

Datum Match Resultat Matchtyp
2002-03-27 Sverige – Schweiz 1-1 Vänskapsmatch
2001-04-25 Schweiz – Sverige 0-2 Vänskapsmatch
1995-09-06 Sverige – Schweiz 0-0 EM-kval
1994-10-12 Schweiz – Sverige 4-2 EM-kval
1993-08-11 Sverige – Schweiz 1-2 Vänskapsmatch
1991-10-09 Schweiz – Sverige 3-1 Vänskapsmatch
1987-06-17 Schweiz – Sverige 1-1 EM-kval
1986-09-24 Sverige – Schweiz 2-0 EM-kval
1984-05-02 Schweiz – Sverige 0-0 Vänskapsmatch
1977-06-08 Sverige – Schweiz 2-1 VM

Resultaten från de senaste tio matcherna så har Sverige och Schweiz vunnit tre matcher var, fyra av matcherna har slutat oavgjort.

Titta på Sverige Schweiz gratis online – när är Schweiz – Sverige åttondelsfinal?

Här har vi samlat all information du behöver för att kunna se Sverige Schweiz live gratis på TV och live stream. För dig som befinner dig utomlands så rekommenderar vi dig att läsa streama fotbolls VM 2018 utomlandsSe matchen live här =>

Se Sverige Schweiz live - få 100 ggr pengarna på Sverige vinner VM!

Se Sverige Schweiz gratis online: TV-tider, stream & TV

Vilken kanal visar Sverige Schweiz och vilken tid det börjar den. Det är TV4 sänder Schweiz – Sverige på TV. Sedan är Cmore som visar den genom live streaming.

Se Sverige Schweiz – var spelas åttondelsfinalen i fotbolls VM 2018?

För dig som vill se Sverige Schweiz på plats så spelas matchen på Sankt Petersburg Arena i Sankt Petersburg. Räkna dock med att biljetterna sedan länge är slut.

Se Sverige Schweiz live gratis på TV – när börjar Sveriges match mot Schweiz? Sverige Schweiz Tv-tider!

Sverige Schweiz börjar tisdagen den 3 juli 2018. Vilken tid börjar Sverige Schweiz? Matchen har avsparkstid klockan 16:00. Det är även sändningstiden på TV och live stream.

Här hittar du även Sverige Schweiz statistik, H2H, startelvor och laguppställningar! Men nu har vi alltså fokuserat på TV tider Sverige Schweiz.

Se och spela på Sverige Schweiz på TV och live stream?

För dig som vill streama Sverige Schweiz åttondelsfinal så rekommenderas stream. För dig som vill tippa på Sverige – se speltips och. Kolla in allt från startelvaH2H och laguppställning. Här alla odds erbjudanden inför Sverige mot Schweiz åttondelsfinal:

För mer info eventuell kvartsfinal se svenska fotbollsförbundets hemsidaSe matchen live här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply