Så spelar Sverige i EM 2021 – så får du biljetter

Så spelar Sverige i EM 2021 - så får du biljetter

Guide: Så ser du Sverige i EM i sommar

Sverige gjorde det väldigt bra i EM 2018. Nu har man tagit sig till ett nytt mästerskap, nämligen EM 2021. Sverige kommer att spela tre gruppspelsmatcher. Förhoppningsvis blir det fler efter att ha ställts mot Spanien, Polen samt ett lag som tar sig vidare från playoff. Det är väldigt många som vill följa landslaget på plats. Sverige brukar ha ett bra stöd när det kommer till mästerskap. EM 2021 är inget undantag. Många letar efter biljetter. Därför har vi tagit fram denna artikel. Här hittar du allt om var och när Sverige spelar sina matcher. Du hittar även hur du får biljetter till Blågults matcher i EM.

Det är oklart hur det går att få tar på biljetter på plats någon av spelstäderna under turneringens gång. Därför bör du ha löst biljetterna i förväg. Här hittar du exakt hur du går till väga.

Biljetter till Sveriges matcher i EM?

Lottningen av EM 2021 är avgjord och det står klart vilka lag Sverige kommer att möta. Blågult ställs mot Spanien, Polen samt Slovakien. Skulle blågult vinna mot Spanien har man en stor chans att ta sig vidare till åttondelsfinal, Man måste dock med största sannolikhet även ta poäng i matchen mot Polen. Sveriges matcher i EM 2021 kommer att spela en match i Sevilla i Spanien och två matcher i Sankt Petersburg, Ryssland. Biljetterna till Sveriges matcher är släppta och det är Camp Sweden som är ansvariga för biljetterna.

Fotbolls EM 2021 på TV?

Får du inte biljetter till EM kan du alltid se EM 2021 på TV. När det kommer till TV-tider och rättigheter för Fotbolls-EM är allt klart och det är bestämt vem som kommer visa mästerskapet. Vem sänder Fotbolls EM 2021 är klart och det är SVT tillsammans med TV4-Gruppen (C More) som kommer visa alla matcher från turneringen. Spelprogram Fotbolls EM 2021 hittar du på Silly Season Sverige och allt annat du kan tänka dig behöva veta om turneringen. Sveriges matcher i EM 2021 kommer du kunna se på någon av de fria kanalerna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply