Så slutar Allsvenskan 2018

Så slutar Allsvenskan 2018

Så slutar Allsvenskan 2018

Så slutar Allsvenskan 2018? Hur slutar Allsvenskan 2018? Vi alla ser fram emot toppstriden och vilket lag som drar det längsta strået när det kommer till guldstriden. Inför varje säsong är det en stor debatt om vem som kommer ta hem guldet. Det är ofta samma lag som gör upp om ligatiteln. Toppstriden har dock blivit väldigt mycket hetare på senare år. Det är oftast tre eller fyra lag som gör upp in i det sista. I alla fall om andra och tredjeplatsen.

Vad många tror så slutar Allsvenskan 2018 med vinst för regerande mästarna Malmö FF (2,40). Precis som inför förra årets upplaga av den svenska ligan ligger även AIK (3,75) i toppen när det kommer till eventuella vinnare. Förra året var IFK Göteborg på tredjeplats bland favoriterna. Så blir det dock inte detta år då Östersund (5,50) har ett finger med i spelet. Därefter har vi Djurgården (8,00) som efter en fin säsong 2017 kan ta nya tag och utmana Malmö FF om guldet.

Så här slutar Allsvenskan 2018

Det är dock inte lätt att vinna över Malmö. Skåningarna har väldigt många duktiga spelare och flera av de kommer troligen ligga i toppen av skytteligan i Allsvenskan. Vilka det är som kommer att åka ur den kommande säsongen är inte helt klart, dock är det fyra klubbar som sticker ut. Förutom nykomlingarna Trelleborgs FFBrommapojkarna och Dalkurd är även GIF Sundsvall en av favoriterna. Spelsajter som är lämpliga för detta är till exempel Unibet och Bet365, som erbjuder spel för enskilda matcher såväl som vinnare av hela ligan.

Så slutar Allsvenskan 2018 tabell - se odds tips på vinnare!

Så slutar Allsvenskan 2018 enligt experterna

Det är många experter som tror att Malmö FF vinner guld igen (2,75). Det finns dock några som valt att sätta sina pengar på andra lag. MFF är den klart största favoriten. Även om man tappat en hel del spelare har man hämtat in starka ersättare. Värvningen av Fouad Bachirou har varit klockren. Då man även köpt in Arnason har man ett mittfält som heter duga. Anfallaren Carlos Strandberg har kommit in i laget efter att ha haft en svår höst 2017. Malmö blir svårslagna i år.

Många av de största journalisterna i Sverige har gett sin syn på Allsvenskan och det är framför allt två lag som sticker ut. Något som står klart är att många tror på en kamp mellan Malmö FF och AIK (3,75). Antingen är det stockholmarna eller skåningarna som slutar på första plats och resten är en svår fråga. Många har tippat Östersund (5,50) på tredjeplatsen. en placering några även tror Djurgården (8,00) kan ta.

“Laget att slå, i år också”

Simon Bank tror att Malmö FF kommer vinna guld även i år:

– Klart försämrad träffbild för Daniel Andersson det senaste året, men MFF (2,75) har haft lyxen att ha råd med en Innocent- eller Sarfo-miss. Truppen är fortfarande bred, det finns gott om alternativ och utvecklingsutrymme. Rieks! Strandberg! Bachirou! Laget att slå, i år också, säger Bank.

Erik Niva tror dock att Gnaget blir det lag som får lyfta pokalen den 11 november.

– Tvärsäkert tippat? Nej, det är klart att det inte är. Men även om det Nils-Eric Johansson-formade hålet i backlinjen kommer att bli kvar hela säsongen tycker jag ändå att AIK:s trupp totalt sett är den bredaste och bästa, säger han.

Förutom Malmö FF och AIK tror många på att Östersund kniper en tredjeplats. Efter framgångarna i Europa League 2017 och början av 2018 har gjort att hoppet är stort på Graham Potter. Djurgården är ett lag som ser försvagat ut. Man är dock på fjärde plats bland favoriterna till att vinna Allsvenskan. Om man gör det eller inte återstår att se.

Så slutar Allsvenskan 2018 enligt spelbolagen

Hur slutar Allsvenskan 2018? Så här slutar Allsvenskan 2018 enligt spelbolagen. Marknadens spelbolag brukar ha väldigt bra koll på läget. Det är de som lägger fram oddsen. Innan de publiceras gör man dock en djup analys. Alla lag, trupper och spelare analyseras för att därefter sätta ett odds. Det är många faktorer som spelar in och det är inte alltid så lätt att vet vem som är favorit.

Går man på vad bettingsidorna tror är det fortfarande Malmö FF (2,75) som man tror kommer lyfta pokalen för tredje året i rad. Man följs tätt av AIK (4,50) som storsatsat. Därefter kommer Östersund (5,50) som vill fortsätta på framgångsvågen från 2017. Även Djurgården (8,00) som slutade på tredje plats den gångna säsongen är en av de fyra största favoriterna. Såhär kommer Allsvenskan 2018 att sluta enligt spelbolagen.

Vinnare oddsUnibet
Malmö FF2,50
AIK3,75
Östersunds FK5,50
Djurgården8,00
BK Häcken9,00
IFK Norrköping15,00
Elfsborg17,00
Hammarby19,00
IFK Göteborg41,00
Dalkurd FF81,00
IK Sirius101,00
Örebro SK151,00
Kalmar FF201,00
Brommapojkarna251,00
GIF Sundsval501,00
Trelleborgs FF501,00

OBS! Se uppdaterade odds här =>

Mer om Allsvenskan 2018

Vill man veta mer om Allsvenskan 2018 finns det väldigt många spännande och roliga artiklar att läsa i ämnet. Till exempel kan man gå och kolla in vem som vinner Allsvenskan 2018, eller varför inte vad det finns för odds på Allsvenskan 2018. Du kan även ha koll på spelschema, samt vart om en kommer att se ligamatcherna på Viaplay eller vilken kanal de går på, såväl som vilken tränare som för sparken först i Allsvenskan 2018 och ett sätt att hålla koll på skytteligan i Allsvenskan 2018.

Det är många som letar efter allsvenska odds. Vem vinner Allsvenskan brukar vara heta ämnen. Letar du efter betting sidor och spelbolag som erbjuder odds på Allsvenskan finns det en hel det att gräva i och välja bland. Passa på att kolla in vilka som är de spelbolag med bäst odds samt vilka som har bäst oddsbonusar. Där hittar du de häftigaste erbjudandena med allt från matchningsbonus till riskfritt spel.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply