Barcelona – Atletico Madrid – så sänds matchen mellan Barcelona och Atlético Madrid

Barcelona Atletico Madrid så sänds matchen

Barcelona Atletico Madrid så sänds matchen? Vilken kanal sänder Atletico Madrid Barcelona? Vilken kanal visar Atletico Madrid Barcelona? Atletico Madrid Barcelona kanal? På vilken kanal kan man titta på matchen Atletico Madrid (2.80) vs Barcelona (1.87)? Du kan se och spela matchen hos Unibet, bet365, Betsson

I Sverige har flera företag köpt upp sändningsrättigheterna och TV-rättigheterna till La Liga-säsongen. Det gör att det finns flera sätt att se stormötet mellan de båda klubbarna i La Liga och nedan kommer du få reda på allt som krävs för att kunna se och spela på Barcelona – Atletico Madrid enkelt & direkt på din dator!

Barcelona - Atletico Madrid – så sänds matchen mellan Barcelona och Atlético Madrid

Odds Barcelona – Atletico Madrid

1 X 2
Odds Barcelona Atlético 1X2: 1,86 3,65 4,00
       
1X 12 2X
Odds Barcelona Atlético 1X, 12 & X2 1.26 1.29 1.95
Tippa hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1.67 2.16
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1.78 2.04

La Liga på TV? Vart sänds La Liga?

Vilken kanal sänder La Liga i Sverige? För dig som vill se La Liga på TV i Sverige så ser det väldigt ljust ut. Detta då det går att se och spela på spanska ligan på flera olika streamingsidor på internet. Till exempel erbjuder både Unibet och Bet365 sina kunder att streama och spela på matchen på sin site, detta samtidigt som man även erbjuder europeisk toppfotboll från bland annat La Liga och Serie A.

Det går även att se matchen på C More som är en betaltjänst och kostar 199 kr/månad. Där kan du se La Liga och Serie A och snart annan europeisk toppfotboll med svenska kommentatorer och i HD!

Barcelona - Atletico Madrid – så sänds matchen mellan Barcelona och Atlético Madrid

La Liga kan man streama och spela på hos flertalet spelbolag

Vem visar La Liga? Vem köper rättigheterna till La Liga TV? För att se och spela på hela La Liga är det Unibet och Bet365 som gäller, detta då man har rättigheter till samtliga matcher samtidigt som du som tittare kan spela på matchen!

Nu kan du streama och spela på samtliga La Liga matcher hos bet365 och hos Unibet som direktsänder samtliga La Liga-matcher via live streaming. Registrera dig genom att klicka på bet365 och Unibet så hamnar du rätt direkt. Det finns även flera betting sidor med live stream.

Starta upp ett spelkonto hos bet365 och Unibet

Vi rekommenderar att man startar upp ett konto hos både bet365 och Unibet för att kunna se och spela på La Liga matcher och deras övriga live streaming erbjudanden. Genom att ha konto hos både bet365 och Unibet så får du tillgång till de största evenemangen och matcherna. Läs mer på La Ligas hemsida.

Läs mer om spansk fotboll

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply