Ryssland Kroatien startelva, laguppställning & H2H statistik – VM 2018!

Kroatien Ryssland startelvor

Ryssland Kroatien startelva, laguppställning, H2H & startelvor inför matchen på lördag den 7 juli 2018

Ryssland Kroatien startelva? Ryssland Kroatien laguppställning, startelva, H2H statistik & odds inför Ryssland Kroatien kvartsfinal i VM 2018 den 7 juli 2018! Ryssland mot Kroatien i kvartsfinal match fotbolls VM 2018 ikväll? Tippa 1 000 kr riskfritt här =>

Hur ser de förväntade startelvorna ut i Ryssland – Kroatien-matchen? Vad väljer Ryssland och Kroatien för laguppställning? Hur ser Head-to-Head statistiken ut mellan Ryssland mot Kroatien inför kvartsfinalen? Vem vinner enligt oddset och statistiken? Se matchen live här =>

Ryssland Kroatien startelva

Ryssland Kroatien laguppställning, startelva & H2H, 7 juli – fotbolls VM 2018

Nästa match blir en intressant kamp i kvartsfinaler. De klara favoriterna Kroatien kommer att ställa mot det riktiga skrällaget och tillika värdnationen Ryssland. För er som vill se hur oddsen ser ut på matchen så kan ni titta här. Streama matchen live =>

Speltips Ryssland Kroatien & odds tips 1X2

Här får du se alla orginaloddsen för matchen.

Odds Ryssland Kroatien Odds
Odds på Ryssland-vinst (1): 3,90
Odds på oavgjort (X): 3,10
Odds på Kroatien-vinst (2): 2,25
   
1000 kr riskfritt spel 1000 kr>
 
Ryssland eller Oavgjort (1X): 1,40
Ryssland eller Kroatien (12): 1,28
Kroatien eller Oavgjort (2X): 1,70
Odds Ryssland vinna VM: 13,00
Odds Kroatien vinna VM: 33,00
Odds båda lagen gör mål: 2,33
Odds Över 2,5 mål: 2,60
Odds Under 2,5 mål: 2,15

Kroatien Ryssland startelva

Ryssland – Kroatien laguppställning inför stormötet på Fisth Stadion

Alla VM-matcher, inte minst det i slutspelet, är väldigt intressanta. Just därför kommer det ju inte att bli väldigt intressant att se vad ryssarna och kroaterna kommer att kunna åstadkomma. Vi vet ju att Kroatien kommer att gälla som favoriter i den här matchen.

Men det betyder inte alltid så mycket. För Spanien var ju riktigt stora favoriter att ta hem åttondelsfinalen mot Ryssland. Men värdnationen lyckades istället att gå vidare på straffar, vilket så klart var väldigt imponerande.

BETTING & STREAMING BETTING & STREAMING LIVE STREAM PPV LIVE STREAM SPORT
+ 1000 kr i bonus (18+, R&V gäller) + 1000 spelkrediter i bonus (18+, R&V gäller) 139 kr/månad 199 kr/mån utan reklam
Live stream gratis hos Unibet Live stream gratis hos bet365 Streama VM 2018 hos C More Cmore Sport
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! BESTÄLL HÄR! BESTÄLL HÄR!

Ryssland Kroatien startelva & laguppställning (förväntade startelvor)

Ryssland Kroatien startelvor? Det som vi från Silly Season Sveriges redaktion ska göra är att titta på hur de tänkbara lagen kommer att se ut. Finns det skador? Avstängningar? Eller något annat som är bra att tänka på.

Det vi kan säga är att inget av lagen har några avsättningar att vänta. Det gäller så väl Kroatien som Ryssland. Men det är bra att veta om att alltså ingen spelare kommer missa på grund av för många gula kort. Däremot så ska vi påminna om några skador. Till exempel att Juventus Mandzukic har haft lite skadekänningar.

Före Ryssland Kroatien kvartsfinal så finns fler kvartsfinaler att se. Brasilien vs Belgien och Sverige vs England är de kvartsfinaler går på fredag och lördag. För odds tips och speltips inför kvartsfinalen klicka på respektive.

Ryssland Kroatien startelva – här är de förväntade startelvorna!

Ryssland Kroatien startelva? Så kanske kan skadebekymmer ställa till med problem för Kroatien. Det är ju trots allt som så att Mandzikuc är en av de större namnen i VM. Men då så väl Luka Modric som Ivan Rakitic, Real Madrid och Barcelona-stjärnorna, kommer att finnas med så kan kroaterna vara lugna. De har ju ett väldigt bra lag att jobba med, minst sagt.

Ryssland startelva mot Kroatien (förväntad startelva)

Låt oss börja med att titta på vilka spelare som väntas starta för det ryska landslaget.

Akinfeev, Kudryashov, Ignashevich, Fernandes, Kutepov; Zhirkov, Samedov, Zobnin, Kuzyaev; Golovin, Dzyuba

Kroatien startelva mot Ryssland (förväntad startelva)

Även Kroatien har en förväntad laguppställning. Den tror vi kommer se ut ungefär på det här sättet.

Subasic; Vida, Strinic, Lovren, Vrsaljko; Modric, Rakitic, Persic, Brozovic; Mandzukic, Rebic

Ryssland – Kroatien H2H – tidigare möten och resultat

Ryssland Kroatien head-to-head? Om det är något som sitter och funderar över hur det har sett ut genom historien mellan de här lagen så ska ni inte behöva tänka mer på det. Låt oss från redaktionen gå igenom lite från tidigare matcher mellan de här landslagen.

Ryssland Kroatien VM 2018 senaste resultat

Första gången som de här lagen mött varandra var i kvalet till EM 2008, där båda kvalificerade. Dessutom slutade det väldigt jämt i matcherna, exakt jämt. Både i matchen 2006 och 2007 blev det 0-0. Sedan möttes lagen i en träningslandskamp 2015, och då vann kroaterna.

Ryssland vs Kroatien: Så spelade Ryssland i senaste matchen mot Mexiko

För det kroatiska landslaget så blev det en seger med minsta möjliga marginal mot Danmark efter en spännande straffläggning.

Ryssland Kroatien laguppställning, startelvor, kanal, tid & biljetter

Är du intresserad av att köpa biljetter till Ryssland – Kroatien går det att göra och köpa biljetter till matchen via det internationella fotbollsförbundets hemsida

Ryssland Kroatien startelvor

Ryssland Kroatien VM 2018 på TV och live stream

Vilken kanal och vilken tid är det som gäller för Ryssland Kroatien? För dig som tänker ta och titta på matchen på TV eller se den genom live stream så hittar du all info på TV kanal och TV tider! För dig som ska tippa på matchen så bör du ta en titt på odds och speltips.

C More äger TV-rättigheterna och kommer att sända VM 2018 på TV och live stream. Se spelschema och TV-tider så blir det lätt för dig att hålla kolla på alla VM 2018 matcher på TV och livestream. Du hittar mer info om Ryssland, Brasilien och Kroatien genom att klicka på respektive lag. Se även vem som enligt oddsen förväntas vinna Assistligan och Skytteligan.

BETTING & STREAMING BETTING & STREAMING LIVE STREAM PPV LIVE STREAM SPORT
+ 1000 kr i bonus (18+, R&V gäller) + 1000 spelkrediter i bonus (18+, R&V gäller) 139 kr/mån – med reklam 199 kr/mån – utan reklam
  Streama VM 2018 hos C More Cmore Sport
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! BESTÄLL HÄR! BESTÄLL HÄR!

Ifall du vill se svensk elitsport så är C More Sport. För endast 199 kr/månad så får du VM 2018, SHL, Superettan och mycket mer. Kolla gärna vad som ingår i C More Sport!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply