Ryan Johansson lön 2021

Ryan Johansson lön 2020

Hur mycket tjänar Ryan Johansson i Sevilla?

Ryan Johansson lön? Hur mycket tjänar Ryan Johansson? Hur mycket tjänar Ryan Johansson i månaden? Vad tjänar han om året är vanliga frågor ställs. Detta när det gäller Johanssons lön i Sevilla. I januari 2020 stod det klart att Johansson flyttar till till Sevilla efter att ha spenderat tid i Tyskland. I Spanien kommer Ryan Johansson spela både i A-laget och i ungdomslaget. Hans ringa ålder gör att han har en lysande framtid och förhoppningsvis blir det spel i La Liga inom kort.

Efter spel i födelselandet Luxemburg flyttade han till Metz och därefter Bayern München. Nu står det dock klart att han skriver på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2026 med Sevilla i Spanien. Många undrar därför hur mycket är hans lön i Sevilla och hur mycket tjänar han?

Ryan Johansson lön Sevilla

Ryan Johansson lön i Sevilla

18-årige Ryan Johansson är född i Luxemburg med föräldrar från Sverige och Irland. Efter att ha representerat både Luxemburg och Irland på U-nivå har Johansson nu valt att spela för Sverige. Det har hans agent Hasan Cetinkaya bekräftat. Vi bryter ner siffrorna och ger dig all information som finns om svenskens kontrakt med Sevilla. Hans lön må vara ganska hög för att vara en svensk fotbollsspelare. Jämför vi dock honom med fotbollsspelare som tjänar mest i världen ligger Johansson hästlängder efter. Sevilla är en bra klubb att utvecklas i och om några år kan det bli en flytt till en större klubb.

Ryan Johanssons årslön – vad tjänar han om året?

I denna artikel kommer vi gå igenom och bryta ner hur mycket Ryan Johansson tjänar i Spanien. Det är dock inte alltid lätt att veta hur en spelarens kontrakt ser ut. Speciellt inte när de är i väldigt ung ålder. Se hur Johansson förhåller sig till världens bäst betalda fotbollsspelare och Allsvenskans bäst betalda spelare.

Nedan har vi räknat ut hur mycket den svenske mittfältaren tjänar per månad, vecka, dag, timme, minut och sekund. Lönen vi räknat på är samma som han har i Sevilla. Siffrorna uppdateras självklart om nya uppgifter kommer fram eller om han skriver på ett nytt kontrakt, antingen med Sevilla eller någon annan klubb. Vi hoppas dock att han stannar och slår igenom i Sevilla under de kommande åren.

Hur mycket Ryan Johansson lön innebär i landslaget är oklart. Spelarna får oftast ersättning per match och samling som de kallas till. Det brukar inte vara några större summor, i alla fall inte om man jämför med lönen han har i Sevilla.

Ryan Johansson lön 2020
FOTO: Sevillafc.com

Ryan Johanssons månadslön

Här har vi räknat ut vad Ryan Johanssons inkomst per månad utifrån hans nuvarande lön. Det är dock inte känt hur mycket spelaren tjänar i dagens läge. Så fort det finns siffror att gå på kommer vi att räkna ut hur mycket spelaren tjänar i Andalusien.

Ryan Johanssons veckolön

Här har vi räknat ut vad Ryan Johanssons inkomst per vecka utifrån hans nuvarande lön.

Ryan Johanssons dagslön

Här har vi räknat ut vad Ryan Johanssons inkomst per dag utifrån hans nuvarande lön.

Ryan Johanssons timlön

Här har vi räknat ut vad Ryan Johanssons inkomst per timme utifrån hans nuvarande lön.

Ryan Johanssons lön per minut

Här har vi räknat ut vad Ryan Johanssons inkomst per minut utifrån hans nuvarande lön.

Ryan Johanssons lön per sekund

Här har vi räknat ut vad Ryan Johanssons inkomst per sekund utifrån hans nuvarande lön.

Reklamuppdrag för Ryan Johansson

Ryan Johansson är fortfarande väldigt ung och är ett nytt namn i Fotbollssverige. Då mittfältaren inte slagit igenom ännu kanske det inte direkt haglar några sponsorer eller reklamuppdrag för honom, än. I denna artikel har vi endast räknat på ren lön från Sevilla. Vi har inte tagit med bonusar eller andra betalning som gör att lönen ökar.

Vi är säkra på att Johansson kommer att få in ännu mer pengar via olika uppdrag under sin karriär. Mittfältaren är ett av de nya stora namnen i svensk fotboll och lockar redan nu blickarna mot sig från många i vårt avlånga land.

Andra fotbollsspelares löner, inkomster och förmögenhet

Nedan hittar ni löneartiklar om andra storspelare samt svenska utlandsproffs så som Zlatan Ibrahimovic, Victor Nilsson Lindelöf, Dejan Kulusevski och John Guidetti.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply