EM-kval 2019 resultat live? Se Sveriges EM-kvalresultaten live online här!

EM-kval 2019 resultat live? Se Sveriges EM-kvalresultaten live online här!

EM-kval 2019 resultat live – EM-kval 2019 resultat

EM-kval fotboll resultat? Fotbolls EM-kval 2019 resultat? Här har du samtliga EM-kvalresultat för alla grupper och resultat dagens fotbolls EM-kvalmatcherna. Letar du efter matcher och resultat från idag eller igår eller kommande matcher? I denna artikel hittar du samtliga matcher och ställningar när det kommer till resultat i EM-kvalet. Resultaten nedan uppdateras live. Det innebär att du alltid har de senaste resultaten både när matchen är igång och när den är avslutad. Undrar du vem som vann igår eller resultat för dagens EM-kvalmatch? Ifall du vill veta vad det blev för resultat i dagens matcher i fotbolls EM-kvalet så hittar du samtliga resultat EM-kval fotboll 2020 här. Se hela EM-kvalet live =>

EM-kval 2019 resultat live

Resultat EM-kvalet 2019 live

EM-kval 2019 resultat? När det kommer EM-kval 2019 resultat live hittar du allt nedan. Allt från grupper till de senaste resultaten samt hur ställningarna är i matcher som spelas i detta nu. Du har därmed allt på ett och samma ställe när det kommer till siffror i EM-kvalet. Sverige spelar i grupp F.

EM-kval resultat och tabell – Herrar Grupp A EM-kval 2019

EM-kvalgrupp A tabell? Här är tabellen för EM-kvalgrupp A. Det är helt klart England som är favoriter till att sluta på förstaplats. Därefter blir det en kamp mellan Montenegro och Tjeckien om fem som går vidare. Båda har ett bra lag men det är ett litet övertag för Montenegro som har spelare från både La Liga och Serie A i startelvan.

Resultat Grupp A EM-kval 2019

Här är resultatet för EM-kvalgrupp A:

EM-kval 2019 resultat live

EM-kval resultat och tabell – Herrar Grupp B EM-kval 2019

EM-kvalgrupp B tabell? Här är tabellen för EM-kvalgrupp B. Det är ingen överraskning att det är de regerande EM-mästarna Portugal som är favoriter. Med Cristiano Ronaldo i spetsen ser man ut att ta sig vidare ganska enkelt. Serbien ser ut att bli det lag som kniper andraplatsen.

Resultat Grupp B EM-kval 2019

Här är resultatet för EM-kvalgrupp B:

EM-kval resultat och tabell – Herrar Grupp C EM-kval 2020

EM-kvalgrupp C tabell? Här är tabellen för EM-kvalgrupp C. Det är Tyskland som här är storfavoriten. Tillsammans med Nederländerna ser man ut att bli det lag som går vidare till huvudturneringen sommaren 2020.

Resultat Grupp C EM-kval 2019

Här är resultatet för EM-kvalgrupp C:

EM-kval resultat och tabell – Herrar Grupp D EM-kval 2020

EM-kvalgrupp D tabell? Här är tabellen för EM-kvalgrupp D. Detta är en svår grupp där man inte riktigt kan peka ut någon riktig favorit. Schweiz är klart det lag många tror kommer vinna. Därefter kan det dock bli en fight kring andraplatsen. Irland ser dock ut att vara det starkaste laget på förhand.

Resultat Grupp D EM-kval 2019

Här är resultatet för EM-kvalgrupp D:

EM-kval resultat och tabell – Herrar Grupp E EM-kval 2020

EM-kvalgrupp E tabell? Här är tabellen för EM-kvalgrupp E. VM-finalisterna från 2018, Kroatien, är självklart favoriter till att vinna grupp E. Vem som tar andraplatsen blir dock en lång historia då samtliga tre lag har kvalité för att knipa en topp 2-plats.

Resultat Grupp E EM-kval 2020

Här är resultatet för EM-kvalgrupp E:

EM-kval resultat och tabell – Herrar Grupp F EM-kval 2020

EM-kvalgrupp F tabell? Här är tabellen för EM-kvalgrupp F. Detta är Sveriges grupp. Tillsammans med Spanien är man favoriter att ta sig vidare till EM 2020. Det blir många svåra matcher för alla lag då även Norge och Rumänien kan ställa till dig på respektive hemmaplan. I slutändan ser det dock ut att bli Spanien och Sverige som tar sig vidare.

Resultat Grupp F EM-kval 2020

Här är resultatet för EM-kvalgrupp F:

EM-kval resultat och tabell – Herrar Grupp G EM-kval 2020

EM-kvalgrupp G tabell? Här är tabellen för EM-kvalgrupp G. Här är det Polen och Slovenien som på förhand ser ut att gå vidare. Makedonien kan överraska men det ska krävas mycket för det.

Resultat Grupp G EM-kval 2020

Här är resultatet för EM-kvalgrupp G:


EM-kval 2019 resultat live

EM-kval resultat och tabell – Herrar Grupp H EM-kval 2020

EM-kvalgrupp H tabell? Här är tabellen för EM-kvalgrupp H. De regerande världsmästarna Frankrike är de som är favoriter till att gå vidare. Därefter blir det en kamp mellan Turkiet och Island.

Resultat Grupp H EM-kval 2020

Här är resultatet för EM-kvalgrupp H:

EM-kval resultat och tabell – Herrar Grupp I EM-kval 2020

EM-kvalgrupp I tabell? Här är tabellen för EM-kvalgrupp I. Denna grupp är väldigt oförutsägbar. Det mesta tyder på att det blir Ryssland som vinner. Vem som slutar tvåa blir dock något som återstår att se.

Resultat Grupp I EM-kval 2020

Här är resultatet för EM-kvalgrupp I:

EM-kval resultat och tabell – Herrar Grupp J EM-kval 2020

EM-kvalgrupp J tabell? Här är tabellen för EM-kvalgrupp J. I grupp J är det Italien som är storfavoriter att ta sig vidare. Vem som slutar på andra plats står mellan Grekland och Finland.

Resultat Grupp J EM-kval 2020

Här är resultatet för EM-kvalgrupp J:


Mer om EM-kvalet hos Silly Season Sverige

Vill du läsa mer om EM-kvalet inför turneringen 2020 finns det väldigt mycket info. Du kan läsa om allt från tv-tider, spelschema och resultat till Sveriges matcher och när spelar Sverige nästa EM-kvalmatch? Självklart kan du även läsa om hur Sverige går till EM.

Hur du ser matcherna och var du hittar fotboll stream kan du även läsa om på vår site. Du kan se hela EM-kvalet stream live på internet och här hittar du all info som krävs. Det går självklart att följa all inom svensk fotboll och när det svenska landslaget spelat. Du kan lära mer på SvFFs hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply