Harry Kane: Ingen i Tottenham vill lämna för Kina

Förnekar att någon ska lämna Spurs – trots enorma lönerna

Många spelare har lämnat de stora europeiska ligorna för att ansluta sig till den kinesiska ligan. Men att någon från Tottenham skulle göra är otänkbart, menar lagets superstjärna Harry Kane.

Det är många spelare som redan lämnat storklubbarna för att gå till Chinese Super League. Oscar var den förste och fler har hängt på honom, och ännu fler verkar det bli. Till slut blev det så många spelarköp att det kinesiska fotbollsförbundet tvingades att ändra reglerna för att inte de utländska spelarna skulle radera ut den kinesiska ungdomsfotbollen.

Nu fortsätter det att ryktas om Kina-affärer med storspelare. James, Diego Costa och Radamel Falcao är tre exempel som kan komma att lämna. Det har även ryktats om en del Tottenham-spelaren, något Harry Kane dock förnekar skulle kunna hända.

”Finns ingen anledning att lämna”

– Vi har en av världens bästa tränare, om inte den bäste. Jag vet att han skulle stanna även om han fick ett enormt bud från Kina, och det skulle spelarna även göra. Vi har dessutom en ny arena på gång och framtiden ser väldigt ljus ut. Jag ser faktiskt ingen anledning till att någon i Tottenham skulle lämna, hur hög lönen än må vara, säger Kane till Sky Sports.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply