Polen EM trupp 2021 – polska truppen till fotbolls EM 2020!

Polen EM trupp 2021 - polska truppen till fotbolls EM 2020!

Polen spelartrupp Fotbolls-EM 2021

Polens EM trupp 2021? Polen är tillsammans med Sverige favoriter att ta andraplatsen i gruppen bakom Spanien. man har flera stora namn i truppen med bland annat Roberto Lewandowski som ledare. Man får dock klara sig utan Arkadiusz Milik som är borta på grund av skada. Nedan hittar ni oddsen på Polen i turneringen. Som ni ser är det inte speciellt troligt att man går och vinner turneringen, man kan dock ställa till det både för Spanien och för Sverige. Det kan bli så att man kniper tredjeplatsen före Slovakien.

Odds Polen fotbolls EM Odds
Polen vinner mot Slovakien 1,85
Polen vinner mot Spanien 7,00
Polen vinner mot Sverige 2,90
Polen vidare till semifinal –––
Odds Polen vinner EM 10,00
Odds Polen två bästa i EM 11,00
Odds Polen fyra bästa i EM 3.00

Som ni ser har man en bra chans att vinna över Slovakien och kan med lite tur även slå Sverige. Sex poäng på dessa två matcher och en biljett till utslagsfasen av turneringen är ett faktum.

Polen EM trupp 2021 - polska truppen till fotbolls EM 2020!

Hur ser Polens spelschema ut?

När det kommer till spelschema i EM 2021 har man precis samma matcher som Sverige. Man inleder på måndagen den 14 juni mot Slovakien, därefter spelar man mot Spanien den 19 juni och avslutar gruppspelet mot Sverige den 23 juni. Det är då det står klart om man går vidare från gruppspelet eller inte. Se matcherna live =>

Polen EM trupp 2021 - polska truppen till fotbolls EM 2020!

Polens EM-trupp 2021

Kan Polen vinna EM? Självklart kan man det. Det är dock längre chans att göra det i år jämfört med tidigare upplagor av turneringen då man haft bättre trupp.

Här har vi samlat oddsen för hur Polen presterar i turneringen. Ta en titt och och lägg ditt förslag!

    • Odds att Polen vinner EM (vinnarodds): 71.00
    • Odds att Polen går vidare från gruppen: 1.38
    • Odds att Polen vinner gruppen: 6.75
    • Odds att Polen kommer sist i gruppen: –––

Hur går Polen vidare i EM gruppen?

Det finns väldigt många scenario för hur Polen kan gå vidare från gruppspelet i EM. Att vinna sina två första matcher är det absolut lättaste, i alla fall på pappret. Det är dock lättare sagt än gjort med tanke på att man spelar mot först Slovakien och därefter Spanien. Det är för tidigt att skriva hur man går vidare från gruppen då det finns olika scenario och sätt för polackerna att gå vidare i turneringen.

Polska EM-truppen 2021 fotboll

EM-grupp: Grupp E
Ranking: 9 på UEFAs ranking
Förbundskapten: Paulo Sousa

Här är alla spelare som ingår i den polska EM-truppen. Polens EM-trupp består av 24 fotbollsspelare varav tre målvakter. Polens trupp till EM utgörs av nedanstående spelare som är Polens bästa fotbollsspelare. Det är dessa spelare som ska försöka vinna EM-guldet åt Polen:

Polens EM trupp 2021

Här kommer ni kunna läsa om Polens EM trupp 2021. Då truppen inte är uttagen än har vi lagt in spelarna som var med i sista kvalmatchen. Mer om truppen och annat går att läsa om Polska Fotbollsförbundet.

Målvakter: Lukasz Fabianski, Radoslaw Majecki, Lukasz Skorupski, Wojciech Szczesny

Försvarare: Jan Bednarek, Bartosz Bereszynski, Pawel Dawidowicz, Kamil Glik, Michal Helik, Tomasz Kedziora, Kamil Piatkowski, Tymoteusz Puchacz, Maciej Rybus

Mittfältare: Przemyslaw Frankowski, Kamil Jozwiak, Mateusz Klich, Kacper Kozlowski, Grzegorz Krychowiak, Karol Linetty, Jakub Moder, Przemyslaw Placheta, Piotr Zielinski

Anfallare: Robert Lewandowski, Dawid Kownacki, Karol Swiderski, Jakub Swierczok.

Polens bästa målskytt i EM-kvalet (inkl Playoff):

Robert Lewandowski: 6 mål

Polens viktigaste spelare – som kan avgöra

Robert Lewandowski: Det behövs ingen större presentation av Robert Lewandowski. Spelaren har hållt hög nivå under de senaste tio åren och är den som ska få bollen i nät för polackerna. Det är han som Sverige (och de andra lagen) måste hålla koll på extra mycket, annars kan det bli jobbiga matcher för Blågult.

Wojciech Szczęsny: Det är Szczęsny som ska hindra bollen från att gå in i mål för Polens del. Målvakten hör för närvarande till i Juventus och har väldigt mycket erfarenhet efter att ha spelat i Serie A och Champions League.

Polens spelprogram i EM 2021

Polens spelprogram i EM är ganska lätt att komma ihåg. Debuten är den 14 juni mot Slovakien. Den 19 spelar man mot Polen och den 24 ställs man mot Sverige. Lottningen av fotbolls-EM 2021 kunde varit lättare. Samtidigt bör vi inte klaga på lottningen som är fullt gångbar för Janne Andersson och hans spelare. Polens matcher i EM kommer att spelas i Sevilla på La Cartuja.

I London kommer flest matcher att spelas. Framför allt semifinalerna och den stora finalen den 12 juli. Streama Fotbolls-EM!

Polens EM-trupp och matcher fotbolls EM

När spelar Polen sin första match i EM 2021? Polen går in i gruppspelet den 14 juni och spelar totalt tre matcher inom loppet av nio dagar. Det är Slovakien som man spelar först mot och avslutar mot Sverige. Matchen mot Slovakien är den viktigaste men även den svåraste. Skulle Polen vinna denna har man ett bra utgångsläge för att ta sig vidare via antingen en andraplats eller tredjeplats.

Polens EM trupp 2021Vilka lag har Polen i sin EM-grupp? Polen spelar i EM-gruppen Grupp E. Förutom Polen är även Sverige, Polen samt Slovakien i gruppen. Här kan du se samtliga Fotbolls-EM 2021 grupper – ett bra sätt att få en överblick över alla grupper i fotbolls-EM 2021.

Se även vår EM guide 2021 som är en bra sammanställning över sådant som är viktigt inför EM 2021, såsom spelschema för fotbolls-EM 2021, TV-tider fotbolls-EM 2021 och vilka kanaler som sänder matcherna i EM 2021, vart landslagen kommer att bo, Fotbolls-EM 2021 arenorna som kommer att användas i de olika städerna m.m.

Polen EM trupp 2021 - polska truppen till fotbolls EM 2020!

Vanliga frågor om Polens EM trupp 2021

Har du några frågor kring Polen trupp i EM 2021 är det bara att slänga iväg en kommentar så svarar vi på din fråga så snabbt som möjligt. Artikeln med Polens trupp kommer självklart att uppdateras löpande med allt från truppen, fakta, odds och statistik om Polen och spelarna i det polska landslaget. Därutöver kommer vi att försöka besvara av de vanligaste frågorna du kan tänkas ha rörande Polens EM-trupp 2021.

Polens EM trupp 2021

Odds EM 2021 är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna det hela. Det går självklart att spela på att Polen vinner Fotbolls-EM 2021.

Silly Season har tagit fram allt inför Fotbolls EM 2021, och inte bara Polen trupp EM 2021. Du hittar allt från spelschema alla matcher i EM 2021 och Polens matcher i EM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls EM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på EM 2021 och bäst odds på fotbolls EM.

Letar du info om endast Polens matcher i EM 2021? Vi har även tagit fram TV-kanaler för Polens matcher och TV-tider för de matcher Polen kommer att spela. Kolla även in den svenska EM-truppen.

Vem som har rättigheter till Fotbolls EM 2021 är även det klart. Då det kostar är det två bolag som gått ihop och köpt loss sändningsrättigheterna för EM 2021.

Om du vill ha mer info om Sverige TV kanal, Sverige odds och Sverige Stream hittar du all info hos oss.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply