Pengarna på bordet – få upp till 10 miljoner i förväg, men kan du behålla dem?

Pengarna på bordet - få upp till 10 miljoner i förväg - kan du behålla dem?

Få 10 000 000 i förväg hos Betfair

Pengarna på bordet! Betfair är ett av de spelbolag som erbjuder störst bonusar på betting online. Oavsett om det gäller VM, Allsvenskan eller någon annan turnering brukar de ha bäst bonusar. Allt från förhöjda odds, Free bets till riskfritt spel och andra oddsbonusar brukar de erbjuda. Denna gång har man dock höjt ribban flera steg. Nu erbjuder man nämligen upp till 10 000 000 kronor i förväg. Det återstår dock att se om du kan behålla de. Denna kampanj går ut på att du får upp till 10 000 000 kronor. Därefter svarar du på frågor. Du väljer själv hur många frågor du vill få och samt hur stor insats du vill lägga.

Detta är ett ganska nytt bonussystem och det är därför extra spännande. Kanske blir det du som får behålla de tio miljonerna? Det är många som undrar hur spelet går till och vad som krävs. Därför har vi på Silly Season Sverige tagit fram all info och alla instruktioner. Detta för att du ska kunna vara säker på hur det hela går till och hur du kan vinna genom att svara på frågor och spela på matcher. Det är ganska lätt och nu kommer vi att gå igenom hur det fungerar.

I grund och botten handlar det om att svara på frågor. Därefter spelar du på matcher från potten. Så här fungerar det:

  1. Skapa ett konto via denna länk =>
  2. Välj insats och hur många frågor du vill svara på. Du får då en pott att använda hos Betfair.
  3. Välj en match från de som erbjuds och vilken marknad du vill spela på. Därefter kan du antingen dela på potten eller gå all-in på den frågan. Upprepa den här proceduren tills du har svarat på alla frågorna.
  4. De pengar som är kvar i potten när du besvarat alla frågor får du behålla.

Frågor om pengarna på bordet

Det dyker alltid upp en mängd frågor när det handlar om kampanjer. Allt från vem kan delta och hur får jag mitt första gratisspel brukar vara frågor som är väldigt heta. Detta erbjudande gäller alla som har ett konto hos Betfair. Bettingsidan ger alla kunder 10 000 000 kr gratis att använda till 20 stycken pengarna på bordet frågor. Det enda du behöver göra är att registrera dig eller logga in om du redan är medlem.
Så vad är en pott och vad är det som avgör storleken på potten? En pott betyder din potentiella vinst. Till en början är potten som vi tidigare nämnt 10 000 000 kronor. därefter besvarar du frågor och vinner det belopp som finns kvar när du besvarat samtliga frågor. Du måste besvara alla frågor under en 60-dagarsperiod. Du kan dock välja när under dessa 60 dagar som vill besvara frågorna. Du besvarar de en i taget, därför kan du välja hur många frågor du vill besvara varje gång du loggar in på siten.

Det finns flertalet förbestämda belopp du kan välja mellan. Det högsta är dock 500 kronor.

Vad får jag som ny spelare?

Som ny spelare hos Betfair får först och främst en matchningsbonus på 100% på upp till 1000 kronor. Därefter får du ta del av ovanstående pott där du kan vinna upp till 10 000 000 kronor genom att svara på frågor.

Hos Betfair kan du spela på allt från 1X2 till handikappspel och över/under-spel.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply