LISTA: 10 hetaste rivalmötena i Sydamerika

10 hetaste derbyn i Sydamerika

Vilka är de största derbyn i Sydamerika? Här kommer vi att gå igenom Sydamerikas största derbyn och de absolut största rivalmötena i Sydamerika. Det finns många derbyn och rivalmöten i fotbollsvärlden och några av de allra hetaste derbyn utspelar i Sydamerika.

Pyroteknik, mord, bengaler och politik. Så kan de flesta derbyna och rivalmötena i Sydamerika summeras. Passionen skiljer sig ofta kraftigt ifrån de europeiska arenorna. Men vilka är lagen? Silly Season Sverige ger er topp 10 hetaste rivalmötena, med två landslag, i Sydamerika.

Lista: Topp 10 hetaste derbyna i Sydamerika

Ta gärna en titt på de största derbyn i världen och 10 största Europas största derbyn med fokus på engelsk fotboll för att få en hum om stora derbyn. Kolla sedan in nedanstående sammanställning av av de hetaste rivalmötena i Sydamerika. Här har vi valt att ranka de 10 hetaste och största derbyn i Sydamerika. Dess möten i Sydamerika är helt enkelt då möten i fotboll bryter ut till krig Sydamerika – låt oss ta en titt på hetaste fotbollsderbyn i Sydamerika.

10. ”El cláisco rioplatense”

Matcherna mellan Uruguay och Argentina går oftast att ta på och skulle konkurrera ut de allra flesta matcherna i Europa när det kommer till kampen på läktaren. Att matcherna alltid innehåller ett stort antal världsstjärnor gör inte det hela sämre.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply