OS 2021 TV-tider – alla kanaler & TV-tider för sommar OS 2020 i Tokyo

OS TV-tider - alla kanaler & TV-tider för sommar OS i Tokyo

OS 2021 TV-tider - alla kanaler & TV-tider för sommar OS 2020 i Tokyo

Tider OS Tokyo 2021 – samtliga kanaler & TV tider OS 2021 i Tokyo, Japan

OS 2021 TV-tider? Letar du efter kanaler och TV-tider från OS för tävlingsprogram sommar-OS 2021? – höjdpunkterna är de som majoriteten av det svenska folket vill se och när det kommer till OS är det bra om man har koll på vilka kanaler och TV-tider som gäller när det kommer till de olika sporterna i sommar-OS. Följ och spela live på OS =>

I och med att de Olympiska spelen hålls i Tokyo, Japan, närmare bestämt Tokyo är det inte alltid lika lätt för oss nordbor att titta på när våra svenska OS-hopp försöker rom hem medaljer i diverse grenar. Därför har vi på Silly Season Sverige samlat ihop samtliga TV-tider och kanaler för OS i Tokyo för att du snabbt, lätt och enkelt ska veta när just din favoritidrottare visas i rutan.

Sommar-OS 2021 sänds på Discovery Plus vilket gör att det är Kanal 5 och Kanal 9 som är huvudkanalerna för spelen som drar igång i början av augusti månad. För att kunna se samtliga tävlingar och grenar för OS i Tokyo behöver man dock Discoverys kanaler inrattade på sin tv. Här kan du följa precis allt som händer från de olympiska spelet och kanske det bästa av allt, du kan även spola tillbaka hela 48 timmar vilket gör att du inte behöver anpassa dig till tiderna för OS i Tokyo.

OS 2021 TV-tider & kanaler med svenskt intresse

Nedan finner ni alla tider i sommarens OS som man behöver hålla koll på och självklart kommer det att kommer uppdateras kontinuerligt, allt för att du som följare och supporter ska kunna ha full koll på allt som händer den brasilianska storstaden.

När det kommer till tv-kanalerna är det endast preliminärt och kan komma att ändras. Därför rekommenderar vi att följa OS i Tokyo på Discovery+ för att inte missa något från folkfesten! Missa inte något från OS-festen – Skaffa Discovery+ redan idag!

OS 2021 tider & TV-kanaler

Huvudkanalerna för OS 2021 är Kanal 5 och Kanal 9 och de mesta kommer att visas på kanalerna. Det finns dock bland annat fotbollsmatcher som visas på andra kanaler och andra sporter som inte får plats i rutan när det kommer till Kanal 5 och Kanal 9. Du hittar mer info på OS fotboll TV-tider och OS fotboll TV-kanaler. Resten av spelen kommer att visas på Discoverys kanaler och Discovery+ där du även kan spola tillbaka i upp till 48 timmar.

TV-tider OS 2021 - alla kanaler & TV-tider för sommar OS 2020 i Tokyo, Japan!

Läs mer om OS 2021 i Tokyo, Japan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply