Vem vinner assistligan VM 2022? Odds Assistliga Fotbolls VM 2022!

Han vinner assistligan i VM 2018

Odds Assistligan Fotbolls VM 2022

Vem vinner assistligan VM 2022? Assistkung fotbolls VM 2022? Vilken spelare blir VM:s assistkung? Här har du aktuella odds på vem som vinner assistligan i VM 2022 och blir den nye assistkungen i fotbolls VM 2022. Kolla in de senaste oddsen och assistkung-favoriterna. Se och spela på fotboll live =>

Vem vinner assistligan VM 2022? Odds Assistliga Fotbolls VM 2022!

Vem vinner assistligan i Fotbolls VM?

Nedan har du de senaste odds för assistligan fotbolls VM 2022!

Odds assistligan fotbolls-VM 2022 Odds
Kevin De Bruyne, Belgien 11,00
Neymar, Brasilien 11,00
Antoine Griezmann, Frankrike 15,00
David Silva, Spanien 15,00
Lionel Messi, Argentina 18,00
Mesut Özil, Tyskland 18,00
Isco, Spanien 21,00
Toni Kroos, Tyskland 21,00
Thomas Müller, Tyskland 21,00
Paul Pogba, Frankrike 21,00
Philippe Coutinho, Brasilien 24,00
Joshua Kimmich, Tyskland 24,00
Ousmane Dembélé, Frankrike 26,00
Eden Hazard, Belgien 26,00
Kylian Mbappe, Frankrike 31,00
Jordi Alba, Spanien 31,00
Daniel Carvajal, Spanien 31,00
Angel di Maria, Argentina 31,00
Julian Draxler, Tyskland 31,00
Gabriel Jesus, Brasilien 31,00

Favorit att vinna assistligan VM 2022: Kevin de Bruyne och Neymar favoriter att vinna VM assistliga!

Vad det gäller favoriterna till att vinna assistligan så är det två riktiga storstjärnor. Det är dels Neymar (11,00) samt Kevin de Bruyne (11,00). PSG-stjärnan samt Manchester Citys mittfältsgeneral, som kommer bli oerhört viktig för Belgien VM trupp 2022. Det kommer ju även Neymar bli, för sitt brasilianska landslag. Samme Neymar är ju även en av favoriterna till att vinna VM skytteliga 2022.

På tal om favoriter att vinna något i VM 2022. Vi vet ju att Brasilien och Tyskland är två av länderna som har bäst odds på att vinna VM 2022. Men samtidigt finns det ju fler stjärnor som förväntas kunna göra flest assist under sommarens VM-slutspel. Bland annat så kan ju Atletico Madrid-stjärnan Antonie Griezmann (15,00)

Vem vinner assistligan VM 2022 då? Ja, det återstår ju att se. Men även superstjärnan Lionel Messi (18,00) är en av favoriterna till att göra det.

Vem vinner assistligan VM 2022? Fler stjärnor som kan vinna!

Vem vinner assistligan VM 2022? Fler stjärnor som kan vinna!

Att VM är fylld med många av världens bästa spelare är ju ingen direkt nyhet för någon av oss. Bland annat så handlar det ju om att vi får se superstjärnor i praktiskt taget varje match. Inte minst när Spanien VM trupp spelar, och några av de andra stora nationerna.

Många av de här länderna har dessutom spelarna som är favoriter till att gå och vinna assistligan den här sommaren. Vi frågar oss ju ofta vem vinner assistligan VM 2022, och det finns förstås inget svar på det här. Den som lever får se.

Men samtidigt så kan vi ju säga direkt att många av de allra största spelarna i Fifas världsmästerskap kommer att finnas med i toppen. Till exempel så hittar vi Arsenals Mesut Özil (18,00), Tysklands innermittfältare med en gyllene passningsfot.

Förutom honom så kan vi även ta upp Real Madrids mycket duktige Isco (21,00). Han är ju en av anledningarna till varför ”Los Blancos har gått så bra det senaste. Inte minst med tre raka titlar i Champions League. Annars är Belgiens Eden Hazard (26,00) en annan favorit till att göra många assist under fotbolls VM 2022.

Regler för assist i fotboll – så gör man assist i fotboll

Det är inte alltid glasklart hur en gör assist i fotboll. För vad det gäller andra sporter så är assisten ofta tydligare. Till exempel så är basketen och hockeyn väldigt tydligt med det här. Då handlar det om att spelaren inte fått ta för många steg/skär innan denne gör mål.

Han till exempel en spelare fått en pass, medan sedan sprungit allt för långt, så blir det ju ingen assist. Vilket förstås är ganska så logiskt. Hur som helst så förstås nog majoriteten vad en assist i fotboll faktiskt betyder. Det handlar ju, lite kortfattat, om att en spelare passar till en medspelare, som i sin tur gör mål.

I vanliga fall så brukar en pass till ett direktskott i mål klassas som en typisk assist. Men ibland kan ju spelaren i fråga dribbla före målet – vad är då assist och vad är inte? Försök att tänka så här. Har passläggaren skapat målchansen med sin pass, eller har dribblingen gjort det?

Säg att Spanien anfaller ute på vänsterkanten, och Jordi Alba (31,00) passar till Diego Costa. Skjuter Costa i mål direkt så kommer det bli assist, samma sak om han skulle driva bollen några steg åt sidan och sedan göra mål. Men tar Atletico-spelaren emot bollen, fintar, och skapar sig ett eget läge som han gör mål på – ja, då är det inte en assist från Alba.

Regler för assist i fotboll - så gör man assist i fotboll

Assistligan Fotbolls VM 2014

När VM spelades i Brasilien för fyra år sedan, det vill säga 2014, så slutade assistligan så här. Intressant att se är att det inte fanns en ensam vinnare. Så slutade assistligan i VM 2014:

1. Juan Cuadrado, Colombia, Toni Kroos, Tyskland: 4 assists
3. Thomas Müller, Tyskland: 3 assists
4. Karim Benzema, Frankrike, Eduardo Vargas, Chile, Sofiane Feghouli, Algeriet,
Kevin De Bruyne, Belgien,James Rodriguez, Colombia, 2 assists

För det slutade alltså med att både Colombias Cuadrado, som förövrigt är med i Colombia VM trupp 2022, samt mästaren Toni Kroos gjorde fyra assist var. De regerande mästarna Tyskland lyckades dessutom få Thomas Muller att göra tre assist sommaren 2014.

Bra att veta om vem vinner assistligan VM 2022

För dig som vill spela på vem vinner assistligan VM 2022 så finns det några bra saker att tänka på. Som sagt är ju till exempel Neymar (11,00) en av favoriterna att vinna den. Men tänk på det här. Samma brasse är ju favorit att vinna hela VM:s skytteliga också.

Så hur kommer det se ut? Tror ni att han gör många mål eller många assist? Sånt är bra att räkna in. Annars tippas även Paul Pogba (21,00) att göra det bra. Men fransmannen, som dock var självskriven i Frankrike VM trupp, har inte haft någon särskilt stark säsong med Manchester United den här säsongen. Sånt är också bra att tänka på. Det tillsammans med om spelarens lag i fråga har ens vår grupp, hur alla VM trupper 2022 ser ut samt spelarnas form.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply