Nästa tränare som får sparken i Allsvenskan 2020? Odds!

Nästa tränare som får sparken i Allsvenskan 2020? Odds!

Allsvenska tränare 2020 – vem blir nästa tränare att få sparken i Allsvenskan 2020?

Nästa tränare som får sparken i Allsvenskan? Vad är oddset för att nästa tränare får sparken i Allsvenskan 2020? Några tränare som fått sparken ännu? Det finns nu samtliga oss på tränare och managers och detta finns hos spelbolaget Unibet som ett odds-alternativ för de som tror att ingen allsvensk tränare kommer få lämna under 2020.

Vilken tränare får sparken först? Det pratas ofta redan inför säsongen om vilken tränare som får lämna ett allsvenskt lag först. Tidigare år har det funnits odds på att ingen tränare blir sparkad men denna säsong verkar marknadens betting sidor ha klart för sig någon kommer att bli sparkad. Denna gången blev det Dalkurd som sparkade sin tränare först. Därefter var det Malmö FF som gjorde sig av med Magnus Pehrsson.

Nästa tränare som får sparken i Allsvenskan 2020? Odds!

Odds: Nästa tränare som får sparken i Allsvenskan 2020?

Här hittar du odds på nästa tränare som får sparken i Allsvenskan 2020. Det finns många namn det ryktas om men frågan är vilken Allsvensk tränare får sparken först? Så här ser Unibets odds ut inför säsongen 2020:

Detta är hur oddsen såg ut inför 2019. De uppdateras så fort bettingbolagen gått ut med nya odds.

Odds Skytteligan Allsvenskan 2020Tränare för lagVinnare
Poya AsbaghiIFK Göteborg 3,00
Hans EklundFalkenbergs FF7,00
Magnus PehrssonKalmar FF7,00
Henrik RydströmIK Sirius7,00
Jimmy ThelinIF Elfsborg7,00
Nemanja MiljanovicAFC Eskilstuna 9,00
Rikard NorlingAIK12,00
Stefan BillbornHammarby15,00
Per-Ola LjungHelsingborgs IF15,00
Kim BergstrandDjurgården17,00
Axel KjällÖrebro SK17,00
Joel CedergrenGIF Sundsvall21,00
Jens GustafssonIFK Norrköping21,00
Uwe RöslerMalmö FF21,00
Andreas AlmBK Häcken31,00
Ian BurchnallÖstersunds FK31,00

Nästa tränare som får sparken i Allsvenskan 2020?

Vilken tränare får sparken först i Allsvenskan 2020? Det spekuleras ständigt kring tränarposterna i de Allsvenska klubbarna. Det är långt ifrån lätt att träna ett allsvenskt lag och man vet aldrig när en klubb får nog och byter tränare. Det är ofta nykomlingar och förra säsongens bottenlag som har lägst odds på att göra ett tränarbyte under pågående säsong.

I Allsvenskan 2020 är det dock föga överraskande klubbar som har lägst odds att sparka sin tränare. Det är Göteborgs Poya Asbaghi (3.00) och Hans Eklund i Falkenberg (5.00) som hade lägst odds på att få lämna sitt jobb under säsongen. Därefter följer följde Magnus Pehrsson I KFF (7.00) och Henrik Rydström i Sirius (7.00) på som favoriter att få lämna tränarjobbet. Det ska dock tilläggas att oddsen gäller oavsett om en tränare lämnar självmant eller får sparken.

Säsongen 2017 var det många som trodde att Malmö FF skulle sparka Magnus Pehrsson. Det blev dock inget respass för ‘MP’ som tog guld direkt med det skånska storlaget. Han fick dock sparken under våren 2018.

Stefan Billborn – odds 15.00 att han får sparken som tränare från Hammarby

Rikard Norling – odds 12.00 att han sparken som tränare från AIK

Nästa tränare som får sparken i Allsvenskan 2020? Odds!

Allsvenskan drar igång snart

Snart drar allsvenskan igång under mitten av juni 2020 då spelschema Allsvenskan och Allsvenskan TV-avtal och TV-rättigheter är spikade för den nya säsongen så alla kommer att kunna se Allsvenskan på TV eller via live stream. Då får vi se ifall någon allsvensk tränare får sparken och i så fall vilken Allsvensk tränare som får sparken först under den allsvenska säsongen 2020?

Det är många som letar efter allsvenska odds. Allt från vem vinner Allsvenskan till Allsvenskans skyttekung brukar vara heta ämnen. Letar du efter betting sidor och spelbolag som erbjuder odds på Allsvenskan finns det en hel det att gräva i och välja bland. Passa på att kolla in vilka som är de spelbolag med bäst odds samt vilka som har bäst oddsbonusar. Där hittar du de häftigaste erbjudandena med allt från matchningsbonus till riskfritt spel.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply