Nästa tränare som får sparken i Allsvenskan 2019? Odds!

Nästa tränare som får sparken i Allsvenskan 2018? Odds!

Allsvenska tränare 2019 – vem blir nästa tränare att få sparken i Allsvenskan 2019?

Nästa tränare som får sparken i Allsvenskan? Vad är oddset för att nästa tränare får sparken i Allsvenskan 2019? Några tränare som fått sparken ännu? Det finns nu samtliga oss på tränare och managers och detta finns hos spelbolaget Unibet som ett odds-alternativ för de som tror att ingen allsvensk tränare kommer få lämna under 2019.

Vilken tränare får sparken först? Det pratas ofta redan inför säsongen om vilken tränare som får lämna ett allsvenskt lag först. Tidigare år har det funnits odds på att ingen tränare blir sparkad men denna säsong verkar marknadens betting sidor ha klart för sig någon kommer att bli sparkad. Denna gången blev det Dalkurd som sparkade sin tränare först. Därefter var det Malmö FF som gjorde sig av med Magnus Pehrsson.

Nästa tränare som får sparken i Allsvenskan 2019

Odds: Nästa tränare som får sparken i Allsvenskan 2019?

Här hittar du odds på nästa tränare som får sparken i Allsvenskan 2019. Det finns många namn det ryktas om men frågan är vilken Allsvensk tränare får sparken först? Så här ser Unibets odds ut inför säsongen 2019:

Oddsen nedan uppdateras så fort de är tillgängliga.

Odds att få sparken Tränare för lagUnibet
Ingen tränare får sparkenSe odds
Stefan BillbornHammarby 3.00
Rikard NorlingAIK 5.00
Joel CedergrenGIF Sundsvall 9.00
Graham PotterÖstersunds FK 9.00
Poya AsbaghiIFK Göteborg 15.00
Nanne BergstrandKalmar FF 15.00
Luis PimientaBrommapojkarna 15.00
Azrudin ValenticDalkurd FF15.00
Patrick WinqvistTrelleborgs FF15.00
Axel KjällÖrebro17.00
Jens GustafssonIFK Norrköping19.00
Jimmy ThelinIF Elfsborg19.00
Özcan MelkemichelDjurgården31.00
Andreas AlmBK Häcken51.00
Magnus PehrssonMalmö FF51.00

Nästa tränare som får sparken i Allsvenskan 2019?

Vilken tränare får sparken först i Allsvenskan 2019? Det spekuleras ständigt kring tränarposterna i de Allsvenska klubbarna. Det är långt ifrån lätt att träna ett allsvenskt lag och man vet aldrig när en klubb får nog och byter tränare. Det är ofta nykomlingar och förra säsongens bottenlag som har lägst odds på att göra ett tränarbyte under pågående säsong.

I Allsvenskan 2019 är det dock ganska överraskande klubbar som har lägst odds att sparka sin tränare. Det var Hammarbys Stefan Billborn (3.00) och AIKs Rikard Norling (5.00) som hade lägst odds på att få lämna sitt jobb under säsongen. Därefter följer följde Joel Cedergren (9.00) och Östersunds Graham Potter (9.00) på som favoriter att få lämna tränarjobbet. Det ska dock tilläggas att oddsen gäller oavsett om en tränare lämnar självmant eller får sparken.

Säsongen 2017 var det många som trodde att Malmö FF skulle sparka Magnus Pehrsson. Det blev dock inget respass för ‘MP’ som tog guld direkt med det skånska storlaget. Han fick dock sparken under våren 2018.

Stefan Billborn – odds 3.00 att han får sparken som tränare från Hammarby

Nästa tränare som får sparken i Allsvenskan 2018? Odds!

Rikard Norling – odds 5.00 att han sparken som tränare från AIK

Nästa tränare som får sparken i Allsvenskan 2018? Odds!

Allsvenskan drar igång snart

Snart drar allsvenskan igång under slutet av mars 2019 då spelschema Allsvenskan och Allsvenskan TV-avtal och TV-rättigheter är spikade för den nya säsongen så alla kommer att kunna se Allsvenskan på TV eller via live stream. Då får vi se ifall någon allsvensk tränare får sparken och i så fall vilken Allsvensk tränare som får sparken först under den allsvenska säsongen 2019?

100% bonus500% bonus100% bonus100% bonus
BethardCherrycasino sportBetfairbetsafe
HÄMTA BONUS!HÄMTA BONUS!HÄMTA BONUS!HÄMTA BONUS!

Det är många som letar efter allsvenska odds. Allt från vem vinner Allsvenskan till Allsvenskans skyttekung brukar vara heta ämnen. Letar du efter betting sidor och spelbolag som erbjuder odds på Allsvenskan finns det en hel det att gräva i och välja bland. Passa på att kolla in vilka som är de spelbolag med bäst odds samt vilka som har bäst oddsbonusar. Där hittar du de häftigaste erbjudandena med allt från matchningsbonus till riskfritt spel.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply