Lag att släppa in flest mål i Allsvenskan 2024 – Odds

Lag att släppa in flest mål i Allsvenskan odds

Flest insläppta mål i Allsvenskan 2024

Lag att släppa in flest mål i Allsvenskan 2024 ? Vilket lag kommer släppa in flest mål i Allsvenskan 2024? Odds på flest insläppta mål i Allsvenskan 2024 ? Frågan om vilket lag som har släppt in flest mål i Allsvenskan efter att man i höst har spelat den sista matchen är ganska öppen. Det finns dock flertalet lag som står som favoriter. När det kommer till vem som släpper in flest, ligger självklart nykomlingarna i topp.  Bettingbolagen inte förväntar sig att ett lag från Superettan ska kunna hålla tätt. Detta mot de etablerade lagen i den svenska högstadivisionen. Lag som Västerås och GAIS kommer att få det tufft i Allsvenskan 2024. Se och spela på fotboll live =>

Lag att släppa in flest mål i Allsvenskan 2024 - Odds

Lag att släppa in flest mål i Allsvenskan 2024

Lag att släppa in flest mål i Allsvenskan 2024 ? Det var längesen som två nykomlingar var så pass bra som i år. Man har dock värvat smart och kan komma att överraska många lag. Detta speciellt efter insatserna vi sett under den gångna säsongen i Superettan. Framförallt har man värvat bra offensivt men frågan är om defensiven kommer att hålla. Detta speciellt mot topplagen Malmö FFIF Elfsborg och BK Häcken som förstärkt trupperna väldigt bra, både offensivt och defensivt.

Lag att släppa in flest mål i Allsvenskan 2024 ? Det finns många spännande odds på Allsvenskan och bra odds på vilken spelare som gör flest mål, vilket lag som gör flest mål och många andra kategorier. Medan många tittar på hur många mål deras lag eller favoritspelare kommer att göra finns det även odds på vilket lag som kommer släppa in flest mål i Allsvenskan 2024. Här kan du se alla odds för vilka lag som förväntas åka ur Allsvenskan. Se och spela på fotboll live =>

Oddsen för säsongen 2024 är ännu inte släppta.

Odds lag att släppa in flest mål i Allsvenskan 2024 Odds
Västerås 2,75
GAIS 4,00
Brommapojkarna 4,50
IK Sirius 6,50
Halmstads BK 7,50

När vi tar oss en titt på de ordinarie oddsen så ser vi att det var många som tippade rätt. I alla fall från spelbolagens sida. Det ser inte exakt så här ut, men det är de lagen som är inblandande i botten. Framför allt Västerås och GAIS.

Lag att släppa in flest mål i Allsvenskan

Vilket lag har släppt in flest mål i Allsvenskan 2024

Det är oklart vilka jag som förväntas släppa in flest mål under säsongen och hur många det blir. Men det går att gissa att någon av nykomlingarna kommer få det svårt.

Vilket lag har släppt in flest mål i Allsvenskan 2023

I Allsvenskan 2023 förväntades Degerfors eller Varberg att släppa in flest mål och svaret blev det sistnämnda laget. Varberg släppte in 67 mål i Allsvenskan 2023 och slutade sist i tabellen.

Vilket lag har släppt in flest mål i Allsvenskan 2022

I Allsvenskan 2022 förväntades GIF Sundsvall att släppa in flest mål och så blev även fallet, hela 80 stycken.

Vilket lag har släppt in flest mål i Allsvenskan 2021

Under den allsvenska säsong 2021 var det Östersund och Örebro som släppte in flest mål. Det gjorde att man slutade sist i Allsvenskan och spelar i Superettan säsongen 2021.

Vilket lag har släppt in flest mål i Allsvenskan 2020

Denna säsong var det Falkenberg som släppte in flest mål, hela 54 stycken. Det gjorde att man slutade sist i Allsvenskan och spelar i Superettan säsongen 2021.

Vilket lag har släppt in flest mål i Allsvenskan 2019

Det var Örebro SK (56) som släppte in flest mål säsongen 2019. Man hade dock bra spelare framåt vilket gjorde att man slutade i mitten av tabellen. GIF Sundsvall (50) och AFC Eskilstuna (55) åkte ur Allsvenskan 2019.

Vilket lag har släppt in flest mål i Allsvenskan 2018

Det var inte helt oväntat att det var Brommapojkarna (64) som släppte in flest mål säsongen 2018. BP var nämligen ett av de tre lag som åkte ur Allsvenskan, något man gjorde efter kval. Även Trelleborg släppte in 64 mål och skåningarna följdes av Sirius (61) och Dalkurd (57). Något som var överraskande var att IFK Göteborg släppte in hela 53 mål.

Vilket lag har släppt in flest mål i Allsvenskan 2017

2017 var det faktiskt Elfsborg som släppte in flest mål. Man slutade dock inte i botten av tabellen då man även gjorde många mål. Totalt släppte man in hela 59 mål. AFC Eskilstuna som slutade sist i tabellen släppte in 55 mål. De gjorde dock endast drygt hälften av målen som Elfsborg gjorde.

Rekord på hemmaplan samma säsong

Lag som gjort flest mål under en säsong i Allsvenskan: IFK Göteborg gjorde 61 mål på endast 17 matcher under säsongen 1957/1958 och Helsingborgs IF gjorde 57 mål under säsongen 1928/1929. Här kan du se vem som gjort flest mål under en säsong i Allsvenskan.

Lag med minst insläppta mål: Djurgårdens IF 1966, GAIS 1990 och IF Elfsborg 2008 hade alla endast 2 insläppta mål.

Lag med flest insläppta mål: Hammarby IF 1924/1925 och Billingsfors IK 1946/1947 hade båda 39 insläppta mål.

Rekord på bortaplan samma säsong

Lag med flest insläppta mål: IFK Eskilstuna 1928/1929 hade 53 insläppta mål.

Lag med minst insläppta mål: Malmö FF 1990 hade endast 6 insläppta mål.

Mål och matchresultat

Minst insläppta mål i en serie: Malmö FF hade endast 11 insläppta mål under säsongerna 1986 och 1989

Flest insläppta mål i en serie: Billingsfors IK hade 84 insläppta mål under säsongen 1946/1947 samt Falkenberg 2016 (84 mål).

Assist- och skytteligan samt andra Allsvenska odds 2024

Ifall du är intresserad av vem som förväntas vinna Assistligan och Skytteligan i Allsvenskan denna säsong. Då kan du ta en titt på oddsen för att vinna assistligan och skytteligan i Allsvenskan 2024 . Vad sägs om odds för vilken tränare som får sparken först i Allsvenskan?

Vilket lag släpper in flest mål i Allsvenskan 2023 Odds

Allsvenskan på TV och live stream

Lag att släppa in flest mål i Allsvenskan? Discovery Plus äger Allsvenskans TV-rättigheter och kommer att sända Allsvenskan på TV och Allsvenskan live stream. Se spelschema Allsvenskan och Allsvenskan TV-tider så blir det lätt för dig att hålla kolla på allsvenska matcher på TV och live stream. Du hittar mer info Malmö FF, AIK, Hammarby, Djurgården och IFK Göteborg genom att klicka på respektive lag. Se gärna även spelare som förväntas göra ett genombrott i Allsvenskan.

Ifall du vill se annan svensk elitsport så är TV4 Play. För endast 399 kr/månad får du Allsvenskan, Superettan, SHL, HockeyAllsvenskan och mycket mer. Kolla gärna vad som ingår i TV4 Play!

Det är många som letar efter allsvenska odds. Vilka lag släpper in flest mål brukar vara ett hett ämne. Letar du efter betting sidor och spelbolag som erbjuder odds på Allsvenskan finns det en hel det att gräva i och välja bland. Passa på att kolla in vilka som är de spelbolag med bäst odds samt vilka som har bäst oddsbonusar. Där hittar du de häftigaste erbjudandena med allt från matchningsbonus till riskfritt spel.

Läs mer om Allsvenskan på svenskfotboll.se och info om lag att släppa in flest mål i Allsvenskan 2024. Se och spela på fotboll live =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply