Lag att släppa in flest mål i Allsvenskan 2019 – Odds

Flest insläppta mål i Allsvenskan 2019

Lag att släppa in flest mål i Allsvenskan 2019? Vilket lag kommer släppa in flest mål i Allsvenskan 2019? Odds på flest insläppta mål i Allsvenskan 2019? Frågan om vilket lag som har släppt in flest mål i Allsvenskan efter att man i höst har spelat den sista matchen är ganska öppen. Det finns dock flertalet lag som står som favoriter. När det kommer till vem som släpper in flest, ligger självklart nykomlingarna i topp. Bettingbolagen inte förväntar sig att ett lag från Superettan ska kunna hålla tätt. Detta mot de etablerade lagen i den svenska högstadivisionen. Lag som Falkenberg och AFC Eskilstuna kommer att få det tufft i Allsvenskan 2019. 

Lag att släppa in flest mål i Allsvenskan 2019

Lag att släppa in flest mål i Allsvenskan 2019

Lag att släppa in flest mål i Allsvenskan 2019? Det var längesen som två nykomlingar var så pass uträknade som i år. Man har dock värvat smart och kan komma att överraska många lag. Detta speciellt efter insatserna vi sett under den gångna säsongen i Superettan. Framförallt har man värvat bra offensivt men frågan är om defensiven kommer att hålla. Detta speciellt mot topplagen Malmö FFAIK och IFK Norrköping som förstärkt trupperna väldigt bra, både offensivt och defensivt.

Lag att släppa in flest mål i Allsvenskan 2019? Det finns många spännande odds på Allsvenskan och bra odds på vilken spelare som gör flest mål, vilket lag som gör flest mål och många andra kategorier. Medan många tittar på hur många mål deras lag eller favoritspelare kommer att göra finns det även odds på vilket lag som kommer släppa in flest mål i Allsvenskan 2019. Här kan du se alla odds för vilka lag som förväntas åka ur Allsvenskan.

Odds lag att släppa in flest mål i Allsvenskan 2019Odds
Falkenberg2.75
IK Sirius FK4.00
AFC Eskilstuna4.50
Örebro SK7.00
IFK Göteborg8.00

När vi tar oss en titt på de ordinarie oddsen så ser vi att det var många som tippade rätt. I alla fall från spelbolagens sida. Det ser inte exakt så här ut, men det är de lagen som är inblandande i botten. Framför allt Trelleborg och Brommapojkarna. Men vad det gällde Örebro så hade de bra fel, som började säsongen på ett lysande sätt.

Lag att släppa in flest mål i Allsvenskan

Vilket lag har släppt in flest mål i Allsvenskan 2018

Det var inte helt oväntat att det var Brommapojkarna (64) som släppte in flest mål säsongen 2018. BP var nämligen ett av de tre lag som åkte ur Allsvenskan, något man gjorde efter kval. Även Trelleborg släppte in 64 mål och skåningarna följdes av Sirius (61) och Dalkurd (57). Något som var överraskande var att IFK Göteborg släppte in hela 53 mål.

Vilket lag har släppt in flest mål i Allsvenskan 2017

2017 var det faktiskt Elfsborg som släppte in flest mål. Man slutade dock inte i botten av tabellen då man även gjorde många mål. Totalt släppte man in hela 59 mål. AFC Eskilstuna som slutade sist i tabellen släppte in 55 mål. De gjorde dock endast drygt hälften av målen som Elfsborg gjorde.

Vilket lag har släppt in flest mål i Allsvenskan 2016

2016 var det Falkenbergs FF som fick plocka bollen ur eget nät flest gånger, och detta med stor marginal till närmsta lag på listan. Totalt släppte det gula laget in hela 84 mål på 30 matcher, en siffra som innebär att man tangerade Billingsfors IKs inte helt smickrande rekord från säsongen 1946/1947 då man släppte in 84 mål. Falkenberg blev inte bara det lag som släppte in flest mål i Allsvenskan 2016, man kom även överlägset sist med endast tio poäng på 30 matcher.

Vilket lag har släppt in flest mål i Allsvenskan 2015

När det kommer till de lag som släppte in flest mål i Allsvenskan 2015 finner vi återigen Falkenbergs FF på första plats, detta med hela 56 insläppta mål, tätt följt av Åtvidaberg med 55 och GIF Sundsvall som fick se bollen gå i eget nät vid 55 tillfällen. Denna säsong finns inte Åtvidaberg med då man hamnade sist i den allsvenska tabellen men både Falkenberg och Sundsvall är kvar och det återstår att se om de båda lagen har slipat till sin defensiv inför säsongen 2017.

Lag att släppa in flest mål i Allsvenskan 2019 - Odds

Rekord på hemmaplan samma säsong

Lag som gjort flest mål under en säsong i Allsvenskan: IFK Göteborg gjorde 61 mål på endast 17 matcher under säsongen 1957/1958 och Helsingborgs IF gjorde 57 mål under säsongen 1928/1929. Här kan du se vem som gjort flest mål under en säsong i Allsvenskan.

Lag med minst insläppta mål: Djurgårdens IF 1966, GAIS 1990 och IF Elfsborg 2008 hade alla endast 2 insläppta mål.

Lag med flest insläppta mål: Hammarby IF 1924/1925 och Billingsfors IK 1946/1947 hade båda 39 insläppta mål.

Rekord på bortaplan samma säsong

Lag med flest insläppta mål: IFK Eskilstuna 1928/1929 hade 53 insläppta mål.

Lag med minst insläppta mål: Malmö FF 1990 hade endast 6 insläppta mål.

Mål och matchresultat

Minst insläppta mål i en serie: Malmö FF hade endast 11 insläppta mål under säsongerna 1986 och 1989

Flest insläppta mål i en serie: Billingsfors IK hade 84 insläppta mål under säsongen 1946/1947 samt Falkenberg 2016 (84 mål).

Assist- och skytteligan samt andra Allsvenska odds 2019

Ifall du är intresserad av vem som förväntas vinna Assistligan och Skytteligan i Allsvenskan denna säsong. Då kan du ta en titt på oddsen för att vinna assistligan och skytteligan i Allsvenskan 2019. Vad sägs om odds för vilken tränare som får sparken först i Allsvenskan?

Allsvenskan på TV och live stream

C More äger Allsvenskans TV-rättigheter och kommer att sända Allsvenskan på TV och Allsvenskan live stream. Se spelschema Allsvenskan och Allsvenskan TV-tider så blir det lätt för dig att hålla kolla på allsvenska matcher på TV och live stream. Du hittar mer info Malmö FF, AIK, Hammarby, Djurgården och IFK Göteborg genom att klicka på respektive lag. Se gärna även spelare som förväntas göra ett genombrott i Allsvenskan.

100% bonus500% bonus100% bonus100% bonus
BethardCherrycasino sportBetfairbetsafe
HÄMTA BONUS!HÄMTA BONUS!HÄMTA BONUS!HÄMTA BONUS!

Ifall du vill se svensk elitsport så är C More Sport. För endast 399 kr/månad så får du Allsvenskan, SHL, Superettan, HockeyAllsvenskan och mycket mer. Kolla gärna vad som ingår i C More Sport!

Det är många som letar efter allsvenska odds. Vilka lag släpper in flest mål brukar vara ett hett ämne. Letar du efter betting sidor och spelbolag som erbjuder odds på Allsvenskan finns det en hel det att gräva i och välja bland. Passa på att kolla in vilka som är de spelbolag med bäst odds samt vilka som har bäst oddsbonusar. Där hittar du de häftigaste erbjudandena med allt från matchningsbonus till riskfritt spel.

Läs mer om Allsvenskan på svenskfotboll.se och info om lag att släppa in flest mål i Allsvenskan 2019

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply