Hur spelar man på odds? Så spelar man på betting online!

Hur spelar man på odds? Hur spelar man på betting?

Det är många som undrar hur man spelar på odds och vad är reglerna för betting online. Kortfattat handlar det om att spela på vad som händer i en match och om du gissar rätt, vinner du. Vi tänker dock gå tillbaka från början och förklara hur allt fungerar och vad som gäller när du spelar på odds online. Vi kommer gå igenom de mest grundläggande sakerna du behöver veta för att komma igång och spela på online betting.

Det första du behöver göra är att registrera dig hos ett spelbolag och göra en insättning. Därefter kan du börja spela på odds. Att spela på odds behöver inte betyda att du spelar på fotboll, ishockey eller någon annan sport. Du kan även spela på olika prisutdelningar, tv-program, presidentval och en del andra evenemang och tävlingar som äger rum under året. Det är dock störst att spela på sport då det finns otroligt många marknader samt att det spelas matcher varje dag.

Grunderna i betting och odds

Så vad är grunderna i betting och hur går det till när man spelar på odds? Det kommer vi att gå igenom nu. När du har registrerat dig och satt in pengar på ditt spelkonto kan du dra igång. Då hittar du en uppsjö med kategorier med nästan alla världens sporter. Säg till exempel att du vill spela på en match mellan Malmö FF och AIK i Allsvenskan. Då klickar du på matchen och får upp en rad olika tyder på av spel som du kan välja att lägga dina pengar.

De vanligaste är 1X2, som innebär att man spelar på vilket lag om vinner matchen, eller om den slutar oavgjort. Sedan finns det även marknader som har med antal mål, straffar, hörnor, inkast och mycket annat som brukar hända under en fotbollsmatch. Det går även att spela på exakt resultat eller vilka spelar som kommer få gult eller rött kort.

Det finns många som erbjuder betting på odds då det alltid varit stort. Den digitala utvecklingen har gjort det hela ännu lättare och modernare, något som gjort att det är mer lättillgängligt att använda på smartphone, surfplatta eller någon annan portabel enhet som finns. Tack vare BankID och Trustly så kan man registrera sig smidigt utan krångel. Du kan prova att spela på odds enkelt hos bettingsajter såsom till exempel casinostugan.com. De flesta bettingsajter erbjuder även live stream så att man både kan se och spela sport live online.

Så gör du för att spela på betting online

Nedan ser du en kort genomgång för hur det på ett grundläggande sätt spelar på odds.

  1. Logga in på ditt spelkonto
  2. Hitta en match du vill spela på
  3. Välj vilken marknad
  4. Klicka på vilken händelse du vill spela på
  5. Skriv in summan du vill spela för
  6. Klicka på “lägg spel”

När du gjort det behöver du bara vänta och se om ditt spel går in eller inte. Skulle du vinna sätts pengarna in på ditt spelkonto. Därefter kan du välja om du vill göra ett uttag eller om du vill använda pengarna för att spela på andra matcher eller spara de till ett senare tillfälle.

Att spela på odds är en stor värld och det finns mycket att lära sig. Detta var dock en kort genomgång om hur man kommer igång och gör det mest grundläggande när det kommer till sportsbetting på odds.

Vi rekommenderar att du spelar hos ett spelbolag som har svensk spellicens som är utfärdad av svenska Spelinspektionen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply