3 av de bästa nya spelbolagen för betting 2022 med svensk licens

För de allra flesta är det en rolig hobby att då och då komplettera ett idrottsevent med ett litet odds. Det kan handla om flera olika saker beroende på vilken sport det rör sig om. Kanske vill du förutspå vinnaren i en match, lägga ett spel på hur många mål som kommer att göras eller vilken spelare som gör det första målet.

För att kunna spela på sport måste du välja ett spelbolag som har en oddsprodukt som komplement till sitt casino. I jakten på ett bra spelbolag kan du se över olika faktorer som:

  • Bonus
  • Användarvänlighet och design
  • Höga odds
  • Breda spelutbud
  • Bra kundsupport

Oavsett vad som får dig att välja att spela hos ett givet spelbolag kan det vara av intresse att hitta den bästa aktören bland alla nya spelbolag 2022. Kanske kan du därigenom få bättre odds eller på annat sätt få en roligare spelupplevelse.

Låt oss introducera några av de online aktörer som har svensk spellicens och som du kan välja att utforska. Det kanske kan komplettera den Allsvenska starten och annan svensk fotboll som snart startar upp för säsongen.

Pinnacle är spelbolag som erbjuder svensk licens och höga odds

Före det svenska licenssystemet var Pinnacle favoriten bland de spelare som spelade med högre summor. De marknadsför sig som aktören som inte begränsar och välkomnar vinnande spelare.

Ofta talar de som har spelat länge på sport om att oddset som erbjuds hos Pinnacle är så nära den sanna skattningen som marknaden kommer att komma. Det beror inte minst på den höga omsättningen och det faktum att de skickligaste spelarna ofta väljer att placera sina vad hos detta spelbolag.

Pinnacle har en lång historia. Bolaget grundades 1998 och de har sitt huvudkontor på den karibiska ön Curacao. De var också tidiga med att erbjuda kunderna odds på e-sport, ett fält som vuxit under de senaste åren.

Smarkets är en het spelbörs

Ett annat spännande spelbolag som kan vara värt att testa under 2022 är Smarkets. Det är en brittisk aktör som erbjuder spelare att spela mot varandra. Därmed är produkten inte den samma som hos traditionella oddsfirmor som Pinnacle.

Istället för att spela mot spelbolaget lägger du ett vad mot andra spelare. Det innebär att du inte bara kan spela på saker som du tror kommer att inträffa. En spelbörs låter dig ta emot ett spel från en annan spelare, och därmed i princip agera spelbolag. Utöver att spela på olika idrotter kan du placera bet på transfers och övergångar.

Givetvis har Smarkets en svensk spellicens.

Coolbet som bryter trenden 2022

De flesta spelbolagen som är verksamma på den svenska marknaden är baserade på Malta. Så är inte fallet med Coolbet som har sitt säte i Tallinn. Bolaget grundades av samma personer som låg bakom klassiska Nordicbet.

Hos Coolbet erbjuds du unika odds och en riktigt bra plattform. Kundservicen håller toppklass och det oddsen är väldigt konkurrenskraftiga. Dessutom blev de utsedda till bästa mobilprodukten för odds av IGA.

Om du har ett konto hos båda dessa aktörer är chanserna goda att alltid hitta ett av marknadens allra högsta odds.

Givetvis har Coolbet en svensk spellicens.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply