Odds: vem blir ny tränare i Malmö FF?

bet365

Odds för ny tränare Malmö FF - vem blir ny tränare i Malmö FF enligt oddsen?

Odds för ny tränare Malmö FF – vem blir ny tränare i Malmö FF enligt oddsen?

Vem blir ny tränare i Malmö FF? Odds på tränarbyte MFF? När vi i början av året skrev nästa tränare som får sparken i Allsvenskan så fanns Malmö FFs tränare Allan Kuhn med bland de första tränarna att få sparken i Allsvenskan, och nu har han också fått sparken av Malmö FF. Malmös nya tränare enligt oddsen =>

Malmö FFs nästa permanenta tränare – vem blir ny tränare i fotboll?

Malmö FFs nästa tränare? Vem blir Malmö FFs nya tränare? Vem tar över som landslagstränare efter Allan Kuhn? Vem tränar herrlandslaget i fotboll under den allsvenska säsongen? Det var många frågor som dök upp när det stod klart att Malmö FF sparkar Allan Kuhn som tränare idag, lördag den 19 november 2016. Allan Kuhn fick sluta under lördagen den 19 november 2016.

Innan Kuhn tog över tränarposten var han assisterande tränare i AaB Fodbold och huvudtränare i FC Midtjylland i två år, men jobbet som huvudtränare i Malmö FF var hans första i Allsvenskan och det blev även en första ligatitel som tränare. Det var även denna punkt som skulle bli en del av fallet för dansken. Det var nämligen så att spelarna i Malmö FF klagade på flera punkter hos sin gamla guldtränare.

En av anledningarna till att man inte ville ha kvar Kuhn var då han helt enkelt saknade rutin och ledarskap samtidigt som han inte hade någon klar spelidé. Till en början ville dansken spela som FC Barcelona med mycket bollinnehav med snabba passningar men det gick inte vägen vilket gjorde att han fick gå tillbaka till att spela den fotboll som man gjorde under Åge Hareide. Tillslut stod Malmö FF som svenska mästare men trots det fick alltså 48-åringen lämna Swedbank Stadion.

Malmö FFs nya tränare enligt oddsen =>

Ny tränare i Malmö FF enligt oddsen

Vem blir Malmö FFs nästa tränare?

Allan Kuhn tog över det Malmö FF den 8 januari 2016 efter att Åge Hareide hade lämnat klubben i december månad 2015. Dansken var till en början väldigt uppskattad av MFF-fansen och spelarna då han predikade för en bra fotboll som bidrog till ett SM-guld. Dock var detta inte tillräckligt då både klubben och spelarna suktade efter Europaspel och ett ytterligare Champions League. Efter en tag gick det inte lika bra ute i Europa och kritiken blev allt hårdare speciellt då Malmö FF inte lyckades ta sig vidare i Europaspelet. Det är en prioritet som är väldigt viktig för klubben och det gäller att kunna göra det bra ute på den internationella scenen, och Malmö har mål om att kunna ta sig vidare i Champions League inför nästa kampanj.

Kuhn såg alltså ut som en mycket lovande värvning inför årets säsong, men det kom att bli en del stridigheter och meningsskiljaktigheter, vilket i slutändan inte gynnade någon av partnerna och inte ens vinsten av ett SM-guld kunde plåstra ihop det som redan tvivlades på.

Odds: vem blir Malmö FFs nästa tränare?

Nu står det klart att den snart före detta tränaren tvingas lämna posten trots att det återstår ett år på kontraktet. Redan samma dag spekulerades det i vem som kommer att ta Allan Kuhns plats som permanent tränare för Malmö FF. Spelbolagen är som vanligt tidigt ute och erbjuder odds på olika kandidater. Nedan går vi igenom de sex tränare som kan ta över efter Allan Kuhn enligt Unibets odds:

Magnus Pehrsson – ny tränare Malmö FF – odds 2.25

Magnus Pehrsson är favorittippad att ta efter Allan Kuhn som ny tränare för Malmö FF. Den svenske fotbollstränaren har även en spelarkarriär bakom sig och började den i Brommapojkarna. Han spelade även för Djurgården och IFK Göteborg, men på grund av en skada fick han dra sig tillbaka. Därefter valde han tränarspåret istället och den första klubben blev Åtvidabergs FF. Därefter har han hållit till i IK Sirius, GAIS, Aalborg BK och Djurgården innan han valde att ta över Estlands landslag, men det jobbet lämnade han i september efter tre år på posten. Han jobbade även som expert på Viasat.

Tippa på att Magnus Pehrsson blir MFF-tränare till 2.25 gånger pengarna =>

Graham Potter – Östersund – ny tränare Malmö FF – odds 4.75

Engelsmannen Graham Potter var tidigare en fotbollsspelare, aktiv i bland annat Stoke City, Southampton, West Bromwich och York City men som numera är tränare för Östersunds FK. Han har varit i klubben sedan 2011 och den blott 41-årige före detta försvararen har gjort bra inverkan i klubben då han skrev historia genom att ta dem till Allsvenskan för första gången någonsin.

Spela på att Graham Potter blir MFF-tränare till 4.75 gånger pengarna =>

Daniel Andersson – Malmö FF – ny tränare Malmö FF – odds 9.00

Daniel Andersson är för närvarande sportchef i Malmö FF och ryktas kunna vara ett alternativ, om än inte jätteroligt. Han började sin spelarkarriär i Malmö FF för att sedan vara aktiv i ett antal italienska klubbar som Venezia och Chievo. Därefter återvände han till Malmö och spenderade nästan ett årtionde som spelare för klubben. Sedan 2014 är han verksam som sportchef i Malmö FF.

Oddsa på att Daniel Andersson blir MFF-tränare till 9.00 gånger pengarna =>

Per Joar Hansen – ny tränare Malmö FF – odds 15.00

Hansen är för nuvarande en arbetslös tränare som är övertänkt för jobbet som Malmös huvudtränare. Hansen har en historia som aktiv fotbollsspelare i klubbar som Rosenborg BK och Umeå FC. Som tränare har han tränat en del norska klubbar, till exempel Rosenborg BK och Aalesunds FK men även svenska GIF Sundsvall. Han hade även hand om Norges U21-lag mellan 2011 och 2012.

Spela på att Per Joar Hansen blir MFF-tränare till 15.00 gånger pengarna =>

Olof Persson – ny tränare Malmö FF – odds 15.00

Persson är en gammal MFF:are själv och har en lång historia med klubben. Den gamle mittbacken var senast assisterande tränare i Malmö FF, och inledde sin proffskarriär i samma klubb. Han spelade i FC Tirol för att sedan återvända till Malmö. Därefter avslutade han spelarkarriären i Aarhus. Som tränare har han jobbat i FC Rosengård, först som assisterande och sedan som huvudtränare. Därefter var han i FC Höllviken och Malmö.

Tippa på att Olof Persson blir MFF-tränare till 15.00 gånger pengarna =>

Nanne Bergstrand – ny tränare Malmö FF – odds 15.00

Bergstrand fick nyligen sparken från Hammarby och står därmed klubblös. Den 60-årige tränaren är mest känd för sin succé i Kalmar FF, där han tillbringade ett årtionde och förde klubben till deras första SM-guld samt ett antal starka placeringar i ligan. Men efter denna framgångsrika period fann Bergstrand det svårt att återkomma och har under de senaste åren harvat sig fram.

Oddsa att Nanne Bergstrand blir MFF-tränare till 15.00 gånger pengarna =>

Erik Hamrén – ny tränare Malmö FF – odds 21.00

Sveriges före detta förbundskapten i fotboll, Erik Hamrén, har även han kopplats ihop med ett möjligt samarbete med Malmö FF. Hamrén hade en kort spelarkarriär som en skada satte stopp för, och valde då istället att satsa på jobbet som tränare. Han har tränat en hel del lag genom sin karriär, till exempel Örgryte IS, Brommapojkarna och Rosenborg BK.

Spela att Erik Hamrén blir MFF-tränare till 21.00 gånger pengarna =>

Per-Mathias Högmo – Tidigare i Norges landslag – ny tränare Malmö FF – odds 21.00

Per-Mathias Högmo är en norsk tränare som för närvarande är arbetslös efter att ha lämnat Norges landslag tidigare i år. Som spelare spelade han i olika klubbar i Norge samt ett år i IFK Norrköping, och som tränare har han också mest jobbat i Norge, bland annat för Norges damlandslag och U-lag, men han tränade även Djurgården under 2013.

Spela på att Per-Mathias Högmo att bli MFF-tränare till 21.00 gånger pengarna =>

Ariel Jacobs – ny tränare Malmö FF – odds 21.00

Den belgiske fotbollstränaren Jacobs är för närvarande inte huvudtränare för något lag, och hade senast ett jobb i Valenciennes FC, men han lyckades inte hindra klubben från att åka ur den franska högstaligan, Ligue 1, och fick därför sparken. Innan dess har den gamle försvararen tränat bland annat Anderlecht och FC Köpenhamn.

Tippa på att Ariel Jabocobs blir MFF-tränare till 21.00 gånger pengarna =>

Hasse Backe – Finland – ny tränare Malmö FF – odds 25.00

TV-personligheten och fotbollstränaren Hasse Backe finns också med som en möjlig kandidat. Den 64-årige tränaren har mycket erfarenhet bakom sig då han bland annat har tränat Djurgården, Hammarby, AIK, FC Köpenhamn, Panathinaikos och varit assisterande för Sven-Göran Eriksson i Manchester City. För närvarande tränar han det finska landslaget.

Tippa på att Hasse Backe att bli MFF-tränare till 25.00 gånger pengarna =>

Nästa tränare i Malmö FF?

Nästa tränare i Malmö FF?

Det finns flera tränare som nyligen blivit sparkade eller befriade från sina tränaruppdrag. Lagen söker nya permanenta managers som tar över tränarrollerna i lagen. Några av lagen utöver Malmö FF är bland annat Djurgården och Hammarby. Våra nordiska grannar är ute efter en ny förbundskapten. Ta gärna en titt på vilka kandidater som verkar vara aktuella för lagen enligt spelbolagens odds:

Se även våra listor rörande världens bäst betalda tränarevärldens bästa tränare, Chelseas tio bästa tränare under Roman Abramovich, Real Madrids tränare sen 2004 i rangordning och åtta tränare med absurda krav för att förkovra dig i tränar ämnet.

Se vilka fler som kan bli Malmös nya tränare enligt oddsen =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply