Odds tips Iran Spanien: 6.00 i odds på Spanien + riskfritt spel på matchen!

Odds tips Iran Spanien - få 6.00 i odds på att Spanien vinner mot Iran + riskfritt spel på matchen!

Bäst odds tips på Spanien att vinna mot Iran!

Odds tips Spanien att vinna mot Iran? Nu kan du få sex (6,00) gånger pengarna på att Spanien vinner mot Iran! 6 gånger pengarna här => Har du ännu inte hunnit bli ny kund på betfair? Då ska vi bjuda på ett grymt speltips på Iran Spanien inför fotbolls VM 2018, för dig som vill tjäna lite extra pengar på matchen mellan Iran Spanien. Iran och Spanien är två av de lag som lockar störst intresse i Sverige, inte minst Iran som har närmare 100 000 fans i Sverige. Iran lär väl inte ha en chans på förhand, men vi ska inte missunna en stor del av befolkning en seger mot ett av världens bästa fotbollsländer, som är Spanien.

betfair vill naturligtvis ge alla fans två riktigt grymma erbjudanden med både förhöjda odds och ett riskfritt spel på den härmatchen. Håller du på Spanien så får du hela 6 gånger pengarna här =>  istället för normala 1,16. Hejar du på Iran så ska du naturligtvis ta del av det här finfina erbjudandet – du får ett riskfritt spel värt 50 kr här =>

Speltips Spanien vinner mot Iran - bästa odds Spanien mot Iran, Fotbolls VM 2018!

Odds tips Spanien att vinna mot Iran +riskfritt spel

Nu ger betfair mycket bättre odds erbjudande på att Spanien vinner mot Iran. betfair ger dig hela 6 gånger pengarna här =>. Du måste ange ZFBMCV när du registrera dig hos betfair, annars kommer inte kampanjen att aktiveras.

Det kommer alltså enbart att handla om spelarna som ännu inte är kunder hos betfair får ta del av det här erbjudandet. Kanske är du registrerad på andra spelbolag? Då kommer det här erbjudande säkert göra att du blir intresserad av att spela på betfair i framtiden. Inte minst med tanke på pengarna du kan vinna direkt. Få 6 gånger pengarna här =>

Odds tips Iran Spanien 1X2

Odds på Iran-vinst (1): 19,00
Odds på Oavgjort (X): 7,25
Odds på Spanien-vinst (2): 1,16

Bäst odds på Spanien-vinst (2) (bonuskod ZFBMCV): 6,00

– Insatsen tillbaka ifall du förlorar på Iran-Spanien =>

Bäst odds Spanien eller Iran (1 2): 1,10
Bäst odds Spanien eller Oavgjort (1 X): 1,01
Bäst odds Iran eller Oavgjort (2 X): 5,30

Iran att vinna VM 2018: 201,00
Spanien att vinna VM 2018: 5,50

Odds tips Iran Spanien odds – bästa oddset på mål!
Båda lagen gör mål: JA (2,63) NEJ (1,42)

Över 2,5 mål: 1,72
Under 2,5 mål: 2,20

Odds båda lagen gör mål: JA (1,98) NEJ (1,81)

Över 2,5 mål: 2,30
Under 2,5 mål: 1,64

Se uppdaterade odds här =>

Speltips Iran Spanien - tippa riskfritt på Iran Spanien - 50 kr riskfritt spel

Odds tips Spanien att vinna mot Iran: bästa oddset på Spanien!

Odds tips Spanien att vinna mot Iran? Nya kunder får alltså ta del av två riktigt bra erbjudanden inför det här VM-mötet. Så den andra gruppspelsmatchen Iran och Spanien blir ju ett hett möte mellan Irans VM trupp och Spaniens VM trupp, två länder på var sin kontinent.

Det lär bli något av det de här laget som gör upp om förstaplatsen i Grupp, tack vare Irans grymma start på VM. Du får 6.00 i odds om Spanien vinner matchen och 5.00 i odds om båda lagen gör mål,

Att matchen slutar 0-0 känns mycket otroligt. Ingen match i mästerskapet har gjort det hittills, och att målstarka Spanien ska gå av planen utan att göra mål känns ju inte alls troligt. Samtidigt har ju Iran varit defensivt stabila, men med bra omställningar. Så kanske kan iranierna rent av trycka in en boll i nät?

Spela på att Spanien vinner – få 6 gånger pengarna här =>

Spela på 1X2 – få insatsen tillbaka här =>

Vad vinner du? Ta del av fler erbjudanden!

När den här matchen väl har dragit igång så får du ta del av fler VM-erbjudanden. Nu gäller 6 ggr pengarna på Spanien och insatsen tillbaka på matchen. Du måste ange bonuskoden ZFBMCV för att få ta del av förhöjda odds-erbjudandet på Spanien.

Vill du ha fler bra odds kampanjer under VM 2018? Då kan du kort och gott bara fortsätta att leta upp fler av våra speltips och erbjudanden som finns här. Där hittar du de bästa kampanjerna från alla spelbolag under VM i fotboll 2018. Här kan du även se våra allra bästa speltips Iran Spanien samt också allt du behöver veta inför att se och spela på Iran Spanien.

Nykund-erbjudande – 6 ggr pengarna =>

Nykund-erbjudande – insatsens tillbaka =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply