Odds tips Frankrike Argentina: få superodds på vinnare i åttondelsfinalen!

Odds tips Frankrike Argentina: få förhöjt odds på vem som mellan Frankrike och Argentina!

Odds tips Frankrike Argentina: bäst odds på vinnare i åttondelsfinalen!

Bäst odds tips Frankrike Argentina att vinna åttondelsfinalen? Odds tips Frankrike eller Argentina att vinna åttondelsfinalen? Detta är troligen den hetaste åttondelsfinalen vi kommer att få se i VM 2018. Det är många bra lag som tagit sig vidare från gruppspelet men det är inte mycket som slår ett möte mellan Frankrike och Argentina.

Inget av lagen har nått upp till förväntningarna som man hade på de inför mästerskapet och detta blir en väldigt avgörande match. Matchen avgör inte bara vem som får packa väskorna, det påverkar även hur man ser på landslaget i respektive hemländer. Få 12 ggr eller 18 ggr pengarna här =>

Frankrike – Argentina är en av de utvalda matcherna hos Betfair och de erbjuder ett förhöjt odds på matchen. För Frankrike – Argentina hittar du just detta erbjudande från Betfair. Det är inte bara matchen som är väldigt spännande. Nu kan det även bli spännande för dig hemma i tv-soffan med ett spel. Du kan spela både på vinst för Frankrike (12.00) eller Argentina (18.00). Detta Frankrike – Argentina erbjudande absolut ett av de bästa erbjudanden på denna match. Kolla in det tillsammans med vårt tips för Frankrike Argentina i Fotbolls VM 2018.

Frankrike Argentina speltips - bäst odds tips Frankrike Argentina båda lagen att vinna matchen, Fotbolls VM 2018!

Odds tips Frankrike Argentina att vinna åttondelsfinalen VM 2018!

Precis som när det kommer till många andra fina erbjudanden är det Betfair som ligger i farten. Spelbolaget har många bra kampanjer på VM och det är väldigt lätt att spela till förhöjt odds på Frankrike (12.00) och Argentina (18.00). Det enda du behöver göra att registrera dig via denna länk => och lägga ett spel på matchen. 

Det enda du behöver göra är att registrera dig på koden ZFBMDG. Därefter går du in oddslobbyn och hittar matchen och lägger ditt spel. Få förhöjt odds på båda lagen här =>

Odds tips Frankrike Argentina 1X2

Odds på Frankrike-vinst (1): 2,35
Bäst odds på Frankrike-vinst (1): 12,00 & 20,00
Odds på Oavgjort (X): 3,05

Odds på Argentina-vinst (2) 3,40
Bäst odds på Argentina-vinst (2) 18,00

Bäst odds Argentina eller Frankrike (1 2): 1,40
Bäst odds Argentina eller Oavgjort (1 X): 1,62
Bäst odds Frankrike eller Oavgjort (2 X): 1,38

Frankrike att vinna VM 2018: 8,50
Argentina att vinna VM 2018: 14,00

Speltips Frankrike Argentina mål odds – bästa odds tips på mål!
Båda lagen gör mål: JA (2,18) NEJ (1,67)

Över 2,5 mål: 2,60
Under 2,5 mål: 1,52

Se uppdaterade odds =>

Bäst odds Frankrike vinner över Argentina - få super odds 20 i odss på Frankrike att vinna åttondelsfinalen!

Odds tips Frankrike att vinna mot Argentina: bästa oddset på vinnaren!

Odds tips Frankrike att vinna mot Argentina? Alla nya spelare som registrerar sig kan ta del av detta erbjudande. Du får alltså 12.00 i odds om du satsar på att Frankrike vinner och de fixar avancemang till kvartsfinal. Oddset för samma spel på Argentina ger dig 18.00 och det kommer bli väldigt intressant att se vilket av lagen som drar det längsta strået. Jämför vi Frankrikes VM trupp och den argentinska truppen har både länderna världsstjärnor på varje position. Man har dock inte fått ut vad man velat under turneringen, speciellt inte Argentina.

Odds tips Frankrike Argentina- få förhöjt odds på vem som mellan Frankrike och Argentina!

Odds tips Frankrike Argentina? Ta del av fler erbjudanden!

Vem går vidare av lagen i VM? Gruppspelet är över och varje liten detalj kan vara direkt avgörande om vem som får packa väskorna. Det ska bli otroligt intressant att se vilket av dessa två lag som får gå vidare till nästa omgång. Ska Lionel Messi eller Antoine Griezmann bära sitt lag till avancemang?

Är du på jakt efter fler bra odds erbjudanden under fotbolls VM 2018 har vi på Silly Season Sverige flertalet speltips och VM-erbjudanden på vår sajt. Där hittar du inte minst de bästa kampanjerna från alla spelbolagen i världen under fotbolls VM 2018.

Här kan du även se våra allra bästa speltips Frankrike Argentina samt också allt du behöver veta inför att se och spela på odds Frankrike Argentina. Men nu ligger mycket fokus på vårt odds tips Frankrike Argentina förstås.

Spela på att Frankrike eller Argentina vinner matchen – 12 ggr eller 18 ggr pengarna här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply