Odds tips England Colombia: få 12.00 i odds på England mot Colombia!

Odds tips England Colombia - få 12.00 i super odds på England mot Colombia!

Odds tips England Colombia: få bästa odds på England mot Colombia!

Odds tips England Colombia? Odds tips England att vinner mot Colombia? Colombia är inget dåligt lag men England bör vara det lag som går vidare från denna åttondelsfinal. De båda tog sig vidare till slutspelet utan att övertyga. England kom tvåa i gruppen efter förlusten mot Belgien. Nu ställs England mot Colombia på Spartak Stadium i Moskva och här kan du hämta ett väldigt fint erbjudande. England – Colombia är en av de utvalda matcherna hos Betfair och de erbjuder ett förhöjt odds på matchen. 12.00 gånger pengarna här =>

Colombia och England har mött varandra två gånger tidigare, 1998 och 2005. Båda gångarna har engelsmännen vunnit matchen. Det finns som tyder på att det kommer sluta annorlunda denna gång.

För matchen mellan England och Colombia hittar du det bästa erbjudandet hos Betfair. Då det är åttondelsfinal i ett världsmästerskap är det alltid heta möten och som vi bjuds på och detta är inget undantag. Vill du krydda till matchen så kan du spela på att England (12.00) blir det lag som vinner matchen. Kolla in det tillsammans med vårt tips för England Colombia i Fotbolls VM 2018. 12.00 gånger pengarna här =>

Odds tips England Colombia- få förhöjt odds på England att vinna över Colombia!

Odds tips England att vinna mot Colombia i VM 2018

Det är Betfair som har marknadens hetaste erbjudande på fotbolls-VM. Spelbolaget har utvalda matcher där de erbjuder förhöjt odds på ett eller båda lagen och här är det England (12.00) som de tror kommer att vinna matchen. Det enda du behöver göra att registrera dig via denna länk => och lägga ett spel på matchen.

Det enda du behöver göra är att registrera dig hos Betfair med koden ZFBMDJ. Därefter går du in oddslobbyn och hittar matchen och lägger ditt spel. Få förhöjt odds på båda lagen här =>

Odds tips England Colombia 1X2

Odds på Colombia-vinst (1): 4,15
Odds på Oavgjort (X): 3,15
Odds på England-vinst (2) 2,15

Bäst odds på England att vinna mot Colombia (2): 12,00

Odds England eller Colombia (1 2): 1,38
Odds England eller Oavgjort (1 X): 1,28
Odds Colombia eller Oavgjort (2 X): 1,76

Colombia att vinna VM 2018: 33,00
England att vinna VM 2018: 20,00

Odds tips Colombia England mål – bästa odds tips på mål!
Båda lagen gör mål: JA (2,18) NEJ (1,66)

Över 2,5 mål: 2,70
Under 2,5 mål: 1,50

Se uppdaterade odds =>

Super odds tips England Colombia - få boostat odds på att England vinner mot Colombia!

Odds tips England att vinna mot Colombia: bästa oddset på England!

Odds tips England att vinna mot Colombia? Detta erbjudande gäller alla nya spelare som registrerar sig hos Betfair. Du får alltså 12.00 i odds om du spelar på att England klarar avancemang till kvartsfinal. Det återstår att se vem som vinner denna match. Det är dock England som är toppfavoriterna att ta sig vidare. Jämför vi Englands VM trupp och Colombias VM-trupp är det egentligen inget snack om att engelsmännen ska gå vidare till kvartsfinalen. Dock har England inte briljerat under de första matcherna, något Colombia kan utnyttja.

Spela på att England vinner mot Colombia – få 12.00 gånger pengarna här =>

Odds tips England Colombia? Ta del av fler erbjudanden!

Vem går vidare av lagen i VM? Det är dags att reda ut vilka lag som ska ta sig till kvartsfinal. Blir det England eller Colombia från denna match som gör det? Det är frågan. Är du på jakt efter fler bra odds erbjudanden under fotbolls VM 2018 har vi på Silly Season Sverige flertalet speltips och VM-erbjudanden på vår sajt. Där hittar du inte minst de bästa kampanjerna från alla spelbolagen i världen under fotbolls VM 2018.

Här kan du även se våra allra bästa speltips England Colombia samt också allt du behöver veta inför att se och spela på odds England Colombia. Men nu ligger mycket fokus på vårt odds tips England Colombia förstås.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply